Ahojky, možná to bude dětinské, ale chtěla jsem se s něčím svěřit. Mám přítele už rok a v lednu jsem odepsala klukovi na zprávy a potvrzovala jim, že se můžeme poznat lépe. To všechno však skončilo hned druhý den a už jsme si nenapsali. Poté bylo 8 měsíců klid a šíleně jsme se s přítelem pohádali, tak jsem napsala mému dávnému kamarádovi, kterého jsem si v lednu blokla na všech soc. sítích, protože mi to přišlo nefér vůči příteli a omlouvala se kamarádovi za to, co to bloknutí. Poté jsme se více rozepsali a s přítelem se dali po pár dnech zase dohromady, tak jsem byla opět připravena skoncovat s kamarádem, jenže přítel na tyhle věci přišel a pohádali jsme se. Poté se to všechno zase zlepšilo ale já mám stálé nechutenství k jídlu už tak týden a zhubla jsem 2 kila. Také jsem zjistila, že si odblokoval holku, které psal první 3 měsíce se mnou. Máme vztah na dálku, takže nevím, zda se mi chce za něco pomstít, ale nechci mu nic říkat, jelikož vím, že jsem mu tím ublížila. Hlavně o tom, že jsem mu lhala v tomhle, takže by mi to přišlo fér, kdyby to udělal taky, jenže vevnitř mě to hrozně bolí a přála bych si všechno vrátit zpět. Děkuji za normální odpovědi..
@necojakotaanonymni ano dětinské to opravdu je nebo hloupé při nejmenším. To že máš přítele znamená si bloknout kamarády na socialních sítích? Snad i v partnerství můžeš normálné komunikovat a kamarádit i s druhým pohlavím, aniž by to bylo nefér vůči tomu druhému. Nechtěla by ses rovnou zavřít před okolním světem, aby náhodou nežárlil, všechny kamarádky a ostatní zájmy hodit až na druhou kolej a žít jen pro partnera?
Normální odpovědi.... Ehm a jak se na takovou zhovadilost dá normálně odpovědět?
Napis do Bravicka 😎👍 Tohle je web pro vykojene matky 😃😂 a taky snazilky, tehulky a nevim jake jeste podivne zivocisne druhy 🤣
@necojakotaanonymni detinske to je,to máš pravdu.
Víš, dotazy tohohle typu jsou poslední dobou brány jako trolling. Tato stránka je určena pro budoucí,nastávající a současné matky,které mají problémy ohledně dětí. Byť se zde řeší partnerské potíže,je to vždy spjato právě i s těma detma. Jsou zde ženy,kterým jdou děti do puberty,až jim z toho stávají vlasy na hlavě a místo aby si tu odfrkly,mají radit 20leté holce(nevím,kolik ti je,tak hadam) s problémem 15leté. Sorry,ale fakt to tu občas vypadá jako Bravo!poradna