Ahoj, jelikož zakládám příspěvek anonymně z osobních důvodu a některé z vás by třeba nechtěli odpovídat ze stejného důvodu, tak zkusím napsat odpovědi dolů a poprosím jen o palec nahoru pokud se vás to bude týkat.
Já osobně to mám různě, klidně i 10x týdně....a klidně i měsíc bez a je to bez problémů.
Zajímá mě to z jistého důvodu, který zde uvádět nechci.
1x týdně
2x týdně
3x týdně
4x týdně nebo více.
1x za 14 dní
1-2x za měsíc
Méně než jednou za měsíc
@te_reza já to teda nevidím u žádného příspěvků co jsem sem dávala i jako uživatel . Kde to vidíš?
@te_reza ale to vidím jenom já, ne? Nikdo jiný
My to víme, ale zase takto to vypadá líp a jinak je to stejně jedno 😀 (jen si domýšlím, o čem byla řeč 😀 )
Ehm, jako snaha dobrá, no 😝 😅
Jsem si hned říkala, že to zas tak anonymní není 😀 ale klidně ti to odkliknu 🙂
Mně se při tomhle dotazu hned vybavila tahle písnička 😁
Tak anonymni to moc neni, to by chtelo spis nejaky google dotaznik 😅. Ja nevim, jak to zprumerovat, nekdy i 2x denne, jindy 1-2x za mesic, zalezi na dost okolnostech. Obecne mi prijde, ze s jidlem roste chut a naopak. Kdyz spolu spime casteji, mame pak chut kazdy den, kdy je 14 dni pusto prazdno, tak uz clovek nekdy ani takovou chut nema. Ze zacatku (prvnich x let) teda nebyla ta okna "pusto prazdno" 😂.
@katule1990 presne. Naprosto nepravidelne to je.
No varianta "kazdy den nebo obden" a pak dalsi "4x tydne a vice" jsou defakto shodne. To druhou tedy klidne muzes smazat, stejne ji nikdo nezatrhl.
Každý den nebo ob den.