Jak často se hádáte s manželem nebo přítelem?

titanie
24. zář 2014

Ahojky holky,docela by mě zajímalo,jak často se doma hádáte s manželem nebo přítelem....🙂Ideální je se asi nehádat-i když to by mě taky asi nebavilo,ale myslím,že jen minimum z nás to opravdu dokáže.-)

toga25
24. zář 2014

My tak 1x za dva týdny, někdy 1x za týden 😀

daskagal
24. zář 2014

My se nehádáme skoro vůbec, ale to proto, že jsem pitomá a dusím to v sobě. Takže když pak jednou za půl roku bouchnu, stojí to zato 😀

annielok
24. zář 2014

Ahoj, myslim ze hadky jsou ve vztahu uplne normalni a bezna vec.. Bohuzel i pres to, ze spolu bydlime a meli by jsme byt sehrani, nase financni situace, neplanovane docasne prestehovani zpet k rodicum a nejhezci narozeninovy darek i kdyz neplanovany v podobe mimi nas obcas rozhada.. at uz je to pritelova touha si uzit posledni mesice volnosti-ktere uz si ja neuziji a chci zpet sveho zodpovedneho chlapaka nebo obcasne hlidani jeho rozmazleneho 5ti leteho bratra, vecne vrtani v aute a vyhozene penize za nahradni dily, ktere nejsou potreba nebo se nechtene 'rozbiji'... Hadame se a hadat se budeme.. obcas je to diky mym hormonum a touze ho nekam dokopat 3x za 3dny, nekdy jednou do tydny a nekdy jednou do mesice.. zalezi na okolnostech... Bohudik, nase laska vzdy prevladne, podivame se na sebe zasmejeme se sami sobe pritulime se a pak teprve si v klidu ujasnime, co chceme a je potreba 🙂 oba vime, ze bez hadek by to neslo :-P nebavilo by nas to, my vzruso potrebujem 😉

titanie
autor
24. zář 2014

@toga25 TAk to jsme na tom velmi podobně🙂)Buď se jeden z nás naštve a nemluví-což jsem většinou já,nebo nemluvíme oba🙂)))Teda až po tom,co se řádně pohádáme🙂)))

evelle
24. zář 2014

Já se přiznám. Mě dost ovlivňuje měsíčni cyklus. Před menstruaci jsem nesnesitnenlná, i sama sobě. Není to se mnou jednoduchý. Jsem jediná nebo je ještě nékdo na tom stejně? Dá se s tím něco dělat?

titanie
autor
24. zář 2014

@evelle Můj manžel má pocit,že jsem nesnesitelná skoro pořád,takže jsi na tom o něco lépe🙂))))))

craki
24. zář 2014

@titanie Hadame se tak jednou za mesic. A stihame to i po skypu kdyz je muz na sluzebce 🙂 Nejsem jedna z tech co si nechaji vsechno libit a dusit to pak v sobe. Kdyz se mi neco jo nelibi, reknu to. Jak se s tim vyporada muz je dalsi vec. Samozrejme ze nekvakam kvuli kazde blbosti, ale u nekterych veci to proste jinak nejde....

toga25
24. zář 2014

@titanie u nás ty hádky jsou taky spíše mojí vinou vyvolané než jeho. Jenže mě prostě když se něco nelíbí tak se ozvu a on je zase takový že by se nejradši zavděčil všem, jenže vždycky bude ,,někdo" - JÁ ten ukřivděný a dost mě to mrzí ptž mám pocit že dává přednost kolikrát svým rodičům než mě. Jsou fajn, ale měl by si uvědomit, že jeho hlavní rodina jsem ted já a malý. ALe zase kdyby bylo nejhůř tak se za mě vždycky postaví a to je fajn vědět 🙂 Stejně ho miluju i když mě někdy pěkně se.e 😀 😀 😀 ALe asi tak jako já kolikrát se.ru jeho - co si budem povídat 😀 😀

titanie
autor
24. zář 2014

Tak my se hádáme v podstatě kvůli blbostem jak jinak-většinou já s něčím přijdu,že mi něco vadí,manžel to nechce řešit,ale já do něj hučím,takže se začneme o problému bavit,jenže on je cholerik,takže vždy bouchne,řve apod.Já to nesnáším,tak se chvilku hádám,než mě to přestane bavit a něčím mě urazí a přestanu komunikovat.On většinou za pár hodin o ničem neví a dělá jako,že nic nebo se omlouvá,ale já jsem naštvaná a drží mě to docela dlouho🙂)Jinak hádky jsou běžně kvůli jeho sezení u mobilu-internet,FB,výsledky různých sportovních utkání nebo přiblblé hry🙂))Taky kvůli tomu,kam všude by chtěl chodit-na fotbal,hokej,do školy,a sportovat sám🙂)No,někdy je to fakt sranda🙂))

mariti
24. zář 2014

moc často ne, spíš to jsou takové ty nenálady které vzniknou únavou, odseknutím, nepromyšlenou hláškou. Ale dnešní hádka teda stála fakt za to - mimo jiné jsem se dozvěděla, že za ty 4 roky jsem na něj skoro nikdy nebyla milá atd. Samozřejmě to dost zabolelo, i jsem si pobrečela (do toho hormony, protože jsem těhu a k tomu nemocná, a tak tu teď máme babičku). Vím, že až vychladne, tak se mi "jako" omluví (bohužel se skutečně omlouvat neumí - nevíte, jak ho to mám naučit?). Někdy je to teda fakt na zabití. Je pravda, že já si neberu servítky a řeknu, co se mi nelíbí, ale zas na druhou stranu se ho snažím fakt často chválit a podporovat, protože vím, že to potřebuje. Problém je, že je dost urážlivý, kolikrát se bojím něco říct a pak jsem sama na sebe naštvaná, že jsem zbabělec a dusím to v sobě. Jenže co je lepší - dusit to v sobě nebo se pohádat? Fakt někdy nevím....

verushe20
24. zář 2014

Po porodu skoro každý den, né že bysme se vyloženě hádali ale jsme na sebe dost nepříjemní... Pro mě je teď na prvním místě malá,občas jsem celkem na nervy a můj mi často vyčítá že jsem se po porodu hrozně změnila 😖

titanie
autor
24. zář 2014

@mariti U mě je problém,že i když se něco snažím dusit v sobě,j to na mě strašně vidět,takže potom manžel zase chodí a pořád-co Ti je a já,že nic🙂)No,sranda..Ale pak mě to přestane bavit a všechno mu to řeknu,načež on protočí oči a zahlásí něco v tom smyslu jako,že já musím pořád něco řešit nebo tak🙂))

titanie
autor
24. zář 2014

@verushe20 Já jsem se s biologickým tátou malé hádala po porodu taky hodně,do měsíce byl konec,ale tam byly teda i jiné věci-nevěra,on si chtěl žít pořád jako dřív atd..:Přeju Ti,aby to u vás dopadlo dobře🙂

blanka.k
24. zář 2014

@titanie Zatím jsme se nepohádali , 1x (docela na zač.vztahu jsem na něj byla pár dní naštvaná a nemluvila s ním) 😀 Ale jsme oba docela dost kliďasové 😀 (zato na syna vybuchuju skoro denně 😝 )

hany_bany
24. zář 2014

my se nehádáme téměř vůbec, všechno jsme zatím vyřešili vklidu. Ale je fakt, že ještě nemáme děti a zatím máme celkem bezstarostný život. A můj manžel je zlatíčko, když se mi něco nelíbí, tak to bere vážně 🙂

kamino
24. zář 2014

Za 7 let jeste ani jednou..asi je to nezdrave,ale fakt neni duvod. A to bydlime v dome u pritele rodicu,coz obcas byva jablkem svaru. Hledali jsme se,az jsme se v pokrocilem veku nasli,oba mame lecos za sebou,tak si neotravujeme zivot malichernostmi a vazne veci resime spolecne. Jsem za to stastna,ovsem nevim,jestli budeme pro prcka dobrym prikladem,jelikoz nebude vedet,jak zareagovat,kdyz na nej nekdo spusti...asi budeme muset nas pristup prehodnotit 😉😉😉

luzmaria
25. zář 2014

tak to je super téma, to se taky přidám....sice se neradi hádáme, ale někdy když to příjde, tak to stojí za to....většinu to je mojí vinou, jsem dle muže "uštěkaná" někdy reaguji až moc podrážděne a je z toho hádka.....jinak říká, že "startuji na první našlápnutí" 🙂) 😀 no prostě nevím, někdy se mi to v hlavě divně sepne a asi "vyštěknu", ale vůbec si to neuvědomím, tak pak je na mě naštvaný manžel a čeká až se omluvím, ale já nevím vlastně za co....no je to někdy hrůza....to si pak taky vyslechnu, že na něj nejsem vůbec milá, jsem pořád protivná a bla, bla.....že se mi vlastně něco bojí říct, abych nereagovala zase podrážděně atd........jo a před menstruací jsem taky mimo jako @evelle 😉 ale jinak pohoda, klídek 😉

petrakol
25. zář 2014

Mě by tedy bavilo se v manželství vůbec nehádat, už jsem bohužel rozvedená, ale dost často si vzpomenu na dobu, kdy nám spolu bylo dobře a neměli jsme se kvůli čemu pohádat.

denyzuza06
25. zář 2014

tak my jsme tak trochu itálie🙂 dnes už se sice moc nehádáme,ale dřív to bývalo rodeo 😀 dnes mi to občas chybí a tak vyprovokuju hádku jen tak pro nic zanic, manžel už mě ale zná a ví oč jde tak se mnou tu hru hraje 🙂

denyzuza06
25. zář 2014

@evelle nejsi sama taky to tak mám, ted v těhu teda ne ale mi občas stačí i úplněk, nebo únava nebo hlad 😀DD ale manžel už ví tak se radši klidí 🙂

naty
25. zář 2014

my sme se za 12 let pohádali jednou a byli sme z toho oba tak špatní, že už to neděláme 😀 většinou normálně diskutujeme... 🙂

drakenn
25. zář 2014

Já se hádala.. protože jsem si myslela, že musím vyjádřit své stanovisko.. 7 let jsem to tak praktikovala.. Dnes jsem na tom tak, že manželovi klidně řeknu, co mi sakra vadí, proč mi to vadí, co to semnou dělá a jak mi to tělesně ubližuje.. neřvu, říkám mu to v klidu.. a odcházím.. co mohu sama změnit,neptám se a měním, co nemohu.. házím za hlavu.. Manžela moc miluji i s těmi "co nemohu změnit." Tak to mám nastaveno a jsem šťastná.. (někdy to rozdýchávám.. křičím do peřin..medituji..a mám se ráda..)

sulemina
26. zář 2014

mám štěstí na ideálního manžela pro mne, velice tolerantní a milující, jediné, co je důvod k mé nespokojenosti je jeho pomalost, to mně vytáčí, jednou jsme málem nestihli let do Říma kvůli němu, velká výhoda je, když začnu mírně zvyšovat hlas, že on ne, proto neřveme na sebe, ale on mi to v klidu vysvětlí a pak se zasmějem, obejmeme, kdyby po mně partner řval, tak by mi to hodně ubližovalo a nejsem zrovna ten, kdo bere hádku jako zpestření vztahu, aby se nenudil

eimmy
26. zář 2014

my se doma nehádáme, nekřičíme na sebe nebo v tom nejhorším se nenapadáme,Já v tom vyrůstala a nikdy bych nedovolila aby dcera poznala to samé. zvýším hlas jen tehdy kdy neuměrně zlobí a to max. 1x týdně. Myslím že jsem si nemohla vybrat lepšího muže. Máme se dobře, 100% se na něj můžu spolehnout. Myslíme na stejné věci doplnujeme se věty , máme stejný vkus co se týče mody, filmů, výstav, konzertů. Jediné co mi trošku vadí že manžel DOMA není dotahovač v práci má lidi co za něho jeho plány dotáhnou ale doma ho musím občas trošku popíchnout aby se hecnul a šel uklidit terasu před zimou apod.