Jak byste se chovaly na mém místě? 😔

terunap
11. črc 2016

Ahoj,
Chtěla bych se vás zeptat, jak byste mojí situaci řešili vy ☹️. S přítelem spolu budeme tři roky, nicméně před dvěma měsíci jsme se hrozně pohádali a řekl mi, že mě sice miluje, ale žádný vztah nechce. Pak jsme si řekli, že to spolu zkusíme, ale opět došlo na velkou hádku a řekl mi že už mě dlouho nemiluje a že mě nenávidí. To už jsem věděla, že jsem těhotná a když jsem mu to řekla, tak obrátil jak to miminko chce, miluje mě atd.. Bohužel to skončilo potratem a už jsme zase ve starých kolejích, neřekne mi že mě má rád, nedá mi pusu....
A já nevím jestli zůstat a zachraňovat nebo odejít

anetka1701
11. črc 2016

odejít... Miminko vědělo, proč v tomhle žít nechce...

evik1980
11. črc 2016

Odejit

ivetka7686
11. črc 2016

Odejit,je to smutne,ale takhle se trapis

kittykat22
11. črc 2016

@anetka1701 Co si za cloveka ze pises tak skarede veci.

Preco sa narodili miminka ktore matky zabili rovno po porode. Lebo to chceli? Deti sa rodia postihnute lebo to tiez chceli? Zneuzivane a fyzicky tyrane deti sa tiez urcite nevedeli dockat kedy dorazia na tento svet.

Ty niesi uplne normalna.

anetka1701
11. črc 2016

@kittykat22 věřím že vše co se děje se děje z nějakého důvodu. Pokud je slečna neštastná ve vztahu s ignorantem a přivedla by do toho vztahu dítě, tak bude nešťastná nejen ona, ale i to miminko. To by vidělo opravdu "luxusní" rodinné vzory, šílené chování otce a zoufalou mámu. Přijít o dítě je opravdu nesmírně smutné, na druhou stranu v dané situaci je to pro všechny strany lepší... Takhle bude mít terunap možnost nastartovat znova, v lepším vztahu, najít svému dítěti lepšího tatínka a to se pak může narodit do milující rodiny.

amj
11. črc 2016

já bych odešla... lépe se trápit chvíli jen chvíli ale s vidinou, že tě čeká něco lepšího, než zůstávat ve vztahu, který asi moc nefunguje... Stejně nakonec odejdeš.... Takhle jsem to posouvala já - dobré 2roky, bála jsem se, co dál... stejně to skončilo, pak už to nebylo k vydržení. Počítej s tím, že to bolet bude, ale jsi určo silná, když to tu tahle napíšeš a zvládneš to! Každý konec je začátek něčeho nového, a lepšího. Tak tfuj tfuj tfuj A VYKROČ PRAVOU ! Držím palce

kittykat22
11. črc 2016

@anetka1701 ked budes v buducnosti pocit ze si nestastna a ze ti vsetko pada na hlavu a nebudes vediet kudy kam. Nezabudni si pripomenut ze si to zasluzis. Pretoze vsetko sa deje pre dovod.

terunap
autor
11. črc 2016

Děkuju,
Já celou dobu marně doufám, že ke mě pořád něco cítí. Vrtá mi hlavou ta otázka v čem mi lhal. Jestli mě už opravdu dlouho nemiluje a nebo miluje, ale řekl mi to jen proto aby pro mě byl rozchod méně bolestivý, protože když se dozvěděl o miminku, tak se rozbulel jak želva že ho chce vyvhovávat apod.

anetka1701
11. črc 2016

@kittykat22 ano, už několikrát ve svém životě jsem byla na dně. Zoufalá, nešťastná a připadala jsem si jako troska... Vždycky jsem si opakovala, že všechno se to děje z nějakého důvodu, že to není jen tak. Vždycky jsem se pak od toho dna odrazila a díky tomu, co se stalo předtím, se pak stalo něco ještě lepšího, můj život se srovnal a všechno se časem zlepšilo a začlo to být ještě lepší než kdy předtím :o) To mně naučilo pokoře, přijímat věci tak jak jsou a na všem, co se stane, se snažím hledat něco pozitivního. Takže ano, dělám to přesně tak - vždy, když jsem nešťastná, tak si říkám, že to má důvod.

amj
11. črc 2016

@kittykat22 fíha.... já teda nevim - anetka to napsala tak jak to cítí, všechno co se v životě stane má důvod. Spousta lidí si to nepřipouští... ale je to tak. Mě třeba 2x v životě zachránil od velkého tragického neštěstí v poslední minutě uplně cizí chlap (rozuměj 2x uplně jiný člověk), co se jmenoval stejně jako můj tatka (který je mimochodem 20let po smrti) - tak mi neřikej, že náhoda... náhody nejsou, neexistují.... že se to stalo jen tak, že zrovna nááááhodou někdo kdo se jmenuje stejně jako můj táta (jméno + příjmení) byl vedle mě mi pomoct...

amj
11. črc 2016

@terunap zkuste si promluvit...jestli tedy máte ještě o čem. I pevné několikaleté vztahy, partnerství, manželství můžou jit do kopru po potratu... co se odehrává chlapovi v hlavě nevíš...jako on nevidí do tebe. Co si neřeknete....

terunap
autor
11. črc 2016

@amj promluva je to čeho se bojím, když jsem mu po tom potratu rekla, ze uz ho tu nic nedrzi, ze tedy muze odejit, tak mi odpovedel "ja te jentak opustit nemuzu". Kdyz jsem se ho o vikendu zeptala, jestli spolu tedy chodime nebo ne, rekl mi ja nevim a brecel do polstare... Rikam si, kdyby me nemel rad, tak odejde...

amj
11. črc 2016

@terunap třeba to cítí jako povinnost -po těch letech s tebou být, nebo ted po tom potratu... Nevím... držím se zásady - muži z marsu, ženy z venuše... Lepší vědět na čem jsi, než se trápit... Teda aspon za mě... Radši být sama - a mít našlápnuto do budoucnosti, než být v ,,nevědomí - bezvědomí,, a nevědět. ale rozhodni se jak to cítíš ty, já jsem se vším hned hotová, mám všechno bud černé a nebo bílé. Nemám střed. Když to nejde tudy, vezmu to jinudy.. ale prostě to jít musí... (toto píšu sama za sebe, než se tu zase do mě někdo naveze!)
Každý to cítíme jinak... možná potřebuješ nakopnout, možná i ty jsi s ním proto, že je ti to líto ,,ty roky,, zahodit. Vem papír - napiš pro a proti, a sedněte a promluvte si...

lorreine
11. črc 2016

Moja skvela kamaratka povedala velmi spravne, ze chlapi su majstrami okamziku...to co povedia, v danej chvili tak myslia, ale za sekundu sa to moze zmenit. Netrap sa a odid.
Mam knizku, kde je koooopec mudrosti a jedna je: Problem dospelych je ten, ze si umanu nejaky ciel a potom sa ho krcovito drzia a nevidia, ake ine moznosti im zivot prinasa, preto su nestastni a stale nespokojni so svojim zivotom....
Preto otvor oci, pozri sa okolo seba, roztiahni kridla a let...za novym a lepsim, toto je Tvoja sanca.

amj
11. črc 2016

@lorreine pěkně napsané

verusky
12. črc 2016

@terunap je potreba zjistit, co je to za krizi. jestli mas naladoveho chlapa s nevyrovnanyma emocema, UTIKEJ... ja neutekla, mam s nim dve deti a soudime se o ne, pritom jsou to mrnatka do dvou let, chlap si umanul, ze je uzasnejsi rodic nez ja...
od nevyrovnanych chlapu pryc, obzvlaste citlive zenske, to jsou pak zvysene emoce na obou stranach... ten muj mi po druhem porodu udelal totalni psychicke peklo (asi aniz by chtel), ja zdrhla na posledni chvili za pomoci rodicu...
bud rozumna, niceho se neboj, konec spatneho vztahu pro Te muze byt obrovske zivotni osvobozeni...
a miminko Ti dalo sanci, aby to priste bylo jinak...

valeriem
12. črc 2016

Ja bych odesla. Podle me zkusenostibv prubehu zivota cekaji vztah ruzne zateze. Kdyz uz ted v situaci, kdy jste samy pro sebe (nevycetla jsem, jestli spolu treba uz bydlite), je tak hrozne nevyrovnany a neni oporou. Co by se delo dal, prijdou tezsi situace, ktere davaji vztahu zabrat a potrebujes mit nekoho, o koho se muzes oprit a ne do toho resit takhle nevyrovnaneho cloveka.....

eldrag
12. črc 2016

a co se proste na chvili nevidat.... at si oba rozmyslite co dal.... on at si ujasni sve pocity a ty treba zjistis ze jsi bez nej štastnější... v zádném vztahu neni jistota toho ze vydrzi , ale pokud uz to mate dlouho takto asi to nebude jen otazka male krize a jednoho hovoru. hodne stesti

pokyska
12. črc 2016

@terunap Ahoj, nevím nad čím přemýšlíš... my ženské jsme prostě do poslední chvíle slepé... je to jen zbabělec nic víc.. kdyby tě měl rád tak ti neřekne že tě nemiluje a nenávidí. proč si krátit zbytečně život s takovým člověkem? někde na tebe čeká někdo mnohem lepší..

mandala
12. črc 2016

Pokud by mi chlap řekl, že mě nemiluje, ba dokonce nenávidí, nestrávila bych s ním už ani minutu. Určitě to neříkal jen tak, ze srandy, ale protože to tak asi cítí. Přece nebudeš zachranovat vztah za takovýchto podmínek ? @terunap

kacenka1111
12. črc 2016

@kittykat22 deje! snet to napsala presne tak, jak to je! trosku si prostuduj a budes chapat....

blauen
12. črc 2016

Podle me tvůj přítel je nerozhodny, neví sám co chce a hlavně psychicky nevyrovnany, usuzuji podle toho jak popisuješ že brečí doma do polštáře. Neví sám co chce. S takovym člověkem bych nebyla.

ilonne
12. črc 2016

@terunap A nechcete zkusit poradnu. My ti tady neporadime, každá ti píše jen svůj názor. Ja si myslím, ze pokud oba nevíte kudy kam, odborník by vám pomohl ukázat cestu. Řekl to oskliva slova, stala se hrozná věc. Nicméně třeba ten vztah ještě není úplně ztracený a třeba se v něm jen placate a nevíte jak nabrat jiný směr. Hodně štěstí.

kacenka1111
12. črc 2016

@amj jojo...🙂 krasne 🙂 sno, miminko odeslo, protoze v tomhle by nemohlo zit a taky jak psano výše, dalo mamince sanci na znovu a lepe.... uz kvuli tomuto poselstvi a miminku bych odesla... jinak bych si vycitala, ze miminko odeslo zbytecne (zni to hrozne☹(

catf
12. črc 2016

@terunap co je to za muže? V pondělí tě miluje, v úterý tě nenávidí a ještě k tomu brečí? Ten ti má být oporou v životě? Nechápu, že vůbec přemýšlíš, jestli s ním zůstat nebo ne. Nepřestává mě překvapovat, jak se ženy drží zuby nehty nemožných mužů, jen aby nebyly samy.

weronikad
12. črc 2016

Buď reagoval v afektu, v rozčilení, že říkal , že s Tebou už nechce být a pak měl radost s miminka, nebo pokud je to dlouhodobé, tak nemá cenu s někým takovým ztrácet čas a věřit, že dítě nebo něco jiného to změní.Buď Tě miluje stále a ne jen když se dobře vyspí.

hankar20
12. črc 2016

Odejdi od nej...Cas vám ukáže zda k sobě patříte a vrátíte se k sobě či nikoliv... Ono to odloučení ti teprv ukáže co a jak - vlastní zkusenost

valentovasasa
12. črc 2016

já bych šla. Nejsem doprošovací typ. Nebudu se ho doprošovat :/ A kdyby to řekl v afektu, řekne to jednou a nebude to znovu opakovat.

bubbi
12. črc 2016

@terunap něco podobného jsem zažila s bývalým, jen bez toho potratu. Začalo to být mezi náma jiné, nelíbilo se mi to, tak jsem se ho dvakrát (s odstupem pár měsíců) zeptala, jak to mezi náma z jeho strany je. Prý mě má rád, tak jsem chtěla věřit, že se chytne za nos a bude se trochu snažit. Chyba. Nakonec jsem stejně navrhla rozchod, už jsem takový vztah fakt nechtěla a přitom mi přiznal, že se mu vlastně ulevilo, protože byl srab a sám od sebe by asi neodešel. Na tvém místě bych to ukončila, třeba se mu rozsvítí, ale spíš bych řekla, že se trápíte oba.

buldrik
12. črc 2016

ja bych s tim utikanim trochu pockala - je to jednoduchy reseni a mozna i duvod, proc se tolik vztahu dneska rozpada. Vsichni mame jednou za cas obdobi, kdy se chovame s prominutim jak trubky a okoli trpi.

Klapalo vam to ty posledni 3 roky a blazni jen posledni dva mesice ? Pak je dost mozny, ze se v jeho zivote neco zasadniho stalo. Muze byt tezky (az nemozny) to z nej dostat, nektery zmeny jsou ocividny, jine ne, mej oci otevrene.
Kolik je ti a priteli vlastne let ? Ve dvaceti clovek vidi svet jinak nez ve triceti.

Kazdopadne bych mu dala jasne najevo, ze jeho chovani te zranuje, pokus si s nim promluvit a zjistit, co za tim stoji. Jestli mas hodne dobry vztah s jeho nejlepsim kamaradem, muzes si s nim jit na pokec, on asi bude vedet, co se deje.
Vnitrne bych si asi dala nejakou lhutu (mozna mesic, dva), do kdy jsem ochotna bojovat.