Ahoj prosím mám problém je mi 30 manzelovi 36 nó a teď k věci nevím zda je to moje vina nebo ne stalo se vám to také?kdyz máme spolu sex tak manžel se chce udělat během pár minut jde to na něj ale my na chvilku prestaneme soulozit a dobrý pokracujeme jenze pak mu penis umře a za boha ho nemůžeme postavit znova.manzel se pak musí dodělat sám.nevim proč se to děje hodně mě to mrzí bavili jsme se o tom ptala jsem se i na jeho ex snimi se to stslo pouze 2x.proc semnou skoro pořád?proste si užíváme a musíme na chvilku přestat jinak se skoro hned udělá nó a pak umře a už se nepostaví.co dělám špatně?nepritahuji ho nebo?stalo se vám to také?děkuji a omlouvam se
Nepostaví se mu ale sám si to udělá? Tak asi nerozumím otázce. Buď se mu už nepostaví, tak to nehrotte a zkuste to za chvilku nebo se mu postaví když na tom zapracuje a pak nechápu proč si to musí dělat sám. Jestli ho nepritahujes to my ti tady nepovime. Ale hodně je to i o hlavě. On už teď je třeba v nervu, že se ti stane a tím si to i přivolá. Zkuste to obráceně, mějte sex, pak na chvilku přestaňte, mazlete se a pak teprve dokončit. Nebo zkusit třeba nějaké bylinky. Ale určitě to není žádná katastrofa. Mluvte spolu, zkousejte.
@perexka já bych zas byla otrávená kdyby chlap vydržel pár minut, je pochopitelný že chce aby vydržel. 🤷
Starýmu nestojí, ale hlavně o tom mluvte...nejlépe s ex.. To bude zajímavý, tady se posadím🤦♀️😂😂 samozřejmě věc, jako poruchy erekce nepřipadá v úvahu, to není dostatečně uchylny...😂😂
Tahle diskuze už tady jednou byla 🤔
Tak nepostaví se mu nebo se musí dodělat sám? To je docela rozdíl 🤔
Co jsem už sama vypozorovala je, že chlap to dokáže udržet i během styku a většinou k tomu stačí pár vteřin "nic nedělat" a může pokračovat.
To, že se udělá rychle se už prostě ale občas stává... Tak to prostě zkuste za půl hoďky znovu a to se vsadím, že už vydrží déle 🤷♀️
@mzacikova ale jo vydrží ale pak umře nepostavi se chápete?ptam se že sexujeme stojí pak to na manžela jde prestaneme na chvíli a pak prostě umře a nepostavi se ani když ho mám v puse ani rukou ani ničím.
Léčba toporivych těles v penisu je dnes úspěšná, ať jde prostě k lékaři a nemusíte ho tam křísit kazdejch 5 minut... Musí jenom chtít s tím začít něco dělat
Ať přítel zkusí jíst Macu peruánskou. Může to v takovýchto případech pomoci.
jaaj :( co zkusit něco na podporu erekce?
Tak já bych byla taky otrávená, kdyby mě muž nechával odpirat si orgasmus.. Taky už bych se do toho po nějaké době dostávala horko těžko.. Raději ho nechte udělat a za chvilku si to zopakujte znova a častěji.. A pak nebudete třeba tolik frustrovaná.. Buďte ráda, že se mu vůbec postaví 🙂