Zdravím, jsem už docela zoufalá a tak se jdu sem vyzpovídat..
Máme s přítelem syna (5,5 měsíce), jde o to, že už spolu skoro vůbec nespíme. Dřív to bylo časté, vše bylo ok
On to po mně chce pořád abych ho uspokojovala ale na mě kašle. Už to jsou 3 týdny co se mě ani nedotkl. A já ho už x krát za tu dobu.. Pořád říká, jak je unavený z práce (pracuje na živnost, rozváží lidem, žádné dálky, jen po městě, odejde kolem 10H ráno a přijde třeba v 13-14h domů a odchází zas mezi 16-17h dál jezdit třeba do 19-20h) takže nic náročného. Na psychiku asi jo řídít denně. Kolikrát přes den spí, odpočívá..
Nepřijde mi to už normální, dá mi pusu tojo ale cítím se, jak kdybych žila s kamarádem a ne s přitelem. Jsem už zoufalá, ví, že to taky chci ale je mu to jedno. Když jsem se ho ptala proč si na mě taky nenajde čas, tak buď je unavený, je mu zle a nebo mi to dlouho trvá a ho to nebaví.. Obvykle se mi začně věnovat když si popije.. a to už si přijdu úplně hrozně.
Nemyslím si, že by mi zahýbal, takový není
Dokonce říkal, že po porodu jsem pro něj lepší než předtím. Taky mi přiznal, že si to občas i dělá sám + ode mě. Už mě přestává i vzrušovat a začínám mít na něj averzi a z toho jsem protivná a hádáme se..
Co si o tom myslíte?
@sararachell Samozřejmě, že chci být šťastná.. kdo ne
Je jasný, že to opadne ale do teď to bylo v pořádku, 2-3x za týden třeba a tak cca 2-3 měsíce se to celý přehouplo
@sararachell Jinak bych taky ráda někam šla ale on večer s malým nebude.. přes den s ním nemá kdo být, babičky chodí do práce
Jak nebude? Je to jeho dite jako Tvoje. Proč bys neměla být sama, on má taky čas pro sebe. Neptala bych se, oznámila. At si poradí
@sararachell ahoj, môžeš dat nejaké konkrétne tipy na tie koučky prosím?
@barmil To taky pořád říkám, že je i jeho a né jen můj
Taky potřebuji čas pro sebe, někam jít na chvíli sama, uvolnit se
Jenže on si myslí, že mám dost času pro sebe, když mi malý přes den spí
Ale to člověk nedokáže tak vypnout
...no, myslím, že máte větší problém, než "jen" to, že spolu nespíte.
@oysterka ahojky, zkusim najit. Mam jim par na Youtubu co sleduju 🙂
Jeee, ja zacinam mit nejaky sexualni život az po odstavu 🤣 U syna to bylo po 22 mesicich, u dcery o mesic driv. Do te doby, kdyz se zadarilo, tak sex probehl jednou mesicne. Podle pozorovani okoli je to pomerne bezny stav. Permanentní unava a vycerpani si vybiraji dan
@martiniquest no, ale u zeny matky, u chlapa to je divny😉
@konidana Jak divny? Chlap snad umi masturbovat, kdyz ma nouzi. Nehlede na to, ze zvysena unava se tykala i manzela, takze ani velke choutky nemel.
@martiniquest on choutky má ale sám na sebe😌
Až bude příště chtít, řekla bych, že nejdřív on mě, pak já jeho.
Ale jinak je to za mě sobec, co myslí jen na sebe.
možná jenom opadla vášeň. Promluvte si o tom, zkuste žit jinak, zkuste trochu romantiky a podle mě to neodmítne žádný muž
ahoj, ja bych osobne treba na 14 dni nekam odjela a nebo kdyz by prisel domu, sla bych nekam hezky oblecena a namalovana......treba za kamaradkou atd.....Jste spolu delsi dobu a tak je mozne, ze vasen pomalu opada.....Vasen se da vzdy opet probudit. Obcas jsem poslouchala koucky, ktere se timto zabyvaji a moc mi pomohly..... a pokud nic nepomuze, pak je treba na zmenu. Protoze Vy sama, musite byt stastna a myslet take na sebe......Jinak to nema smysl a tak i tak to skonci......casem......chcete byt stastna??