Intimita v rodině. Nepřehání to manžel?

michaelanvv
22. bře 2022

Ahoj, potřebovala bych poradit. Pohádala jsem se s manželem a zajímal by mě na to nezaujatý názor, protože už moc nechápu, o co mu vlastně jde/šlo. Jak už jsou naši kluci starší, tak tím víc mi přijde, že mému muži vadí snad každá prkotina. Kolikrát si říkám, že na syny snad žárlí nebo co. Teď o víkendu jsme byly na chatě a manžel mi to tam docela zkazil. V pátek večer jsme se známýma narychlo domluvili, že zajdeme na večeři. Volali nás, že už tam sedí u stolu, tak jsme si z procházky odskočili rychle do chatky pro věci a já jsem se ve spěchu převlíkla v místnosti, kde kromě manžela čekal i syn. Sem netušila, když tam kromě manžela a syna nikdo nebyl, že z toho bude takové peklo. Ani mě nenapadlo, že o něco jde. Jak jsem si ale sundala podprsenku a kalhotky, tak manžel tam úplně rudý a později mě ztropil takovou scénu, že jsme pomalu jeli dřív domů. Podle něho neskutečná katastrofa (že mě syn viděl těch pár vteřin nahou) a doteď s ním není vůbec řeč. Sem zůstala jak opařená, jak kdybych ho snad podvedla, nechápu.. Tak já nevím, jsem už úplně mimo já nebo to manžel přehání?

inah91
22. bře 2022

A kolik let je synovi?

michaelanvv
autor
22. bře 2022

17

dasipe
22. bře 2022

@michaelanvv kolik je synovi? Jen tak mě to zajímá. Můj syn (9,5) se se mnou stále koupe ve vaně, a ne, plavky ani jiné oblečení u toho nemáme 😅 můj manžel, ač není jeho biologický otec před ním projde úplně v klidu nahatej taky, tak nějak nechápu...vždyť jste rodina...? Já kolikrát volala mamku, když jsem jí potřebovala něco říct a byla jsem u toho ve vaně a to mi bude 30 😀

inah91
22. bře 2022

Tak já mám zatím miminko, tak zkušenost nemám, ale manžel má starší děti - když jim bylo 7,9 tak nebylo prevlikani před sebou nějaký problém, ale teď - 10,12 už sami odejdou, otočí se, my se taky zavřeme… za mě je lépe mít ujasneno předem jak to chcete dělát, ale v 17…. To myslím by soukromí mělo být… ne upkatost a janceni kdyby Té zahlédl, ale cíleně před nim… za me ne 🤷‍♀️

ajja87
22. bře 2022

Takovyhle dotaz uz tu jednou byl🤔

codal
22. bře 2022

@michaelanvv asi bych pochopila pubertálního syna, kdyby ti to dál sežrat, že mu to třeba bylo nepříjemný, ale jinak mi to přijde jako povyk pro nic.. u nás se teda z nahoty tabu nedělalo, ne že bychom se nějak vystavovali, ale kdyz jsem třeba přišla do obýváku, kde se táta převlékal, tak to ani jeden z nás neřešil a několikrát se mi stalo, že mi vlezl do koupelny omylem, když jsem byla ve vaně, prostě si šel umýt ruce a nedošlo mu to, ale mě to teda nikdy nevadilo, vždyť mi utíral prdel jako malý a já ho pomáhala sprchovat, když byl nemocný a už byl na tom hodně špatně. Takže za mě chápu, že pubertálním klukům to může být nepříjemné, ale jinak mi na tom v nejbližší rodině nepřipadá nic špatného.

20190418
22. bře 2022

Před 17ti letym synem bych uz byla diskretnejsi, ale kdybych pospíchala nebo tak neco, tak bych to neřešila a rozhodně z toho nedelala nějaké drama.

ee.liska
22. bře 2022

@ajja87 bývá tu pravidelně už několik let 😁😁🤦‍♀️

izz76
Autor odpověď smazal
Zobraz
michaelanvv
autor
22. bře 2022

@inah91 To nebylo právě cíleně, sem se i otočila, to bylo fakt v rychlosti, protože jsme spěchali, proto jsem nechtěla zdržovat a vyhánět je ven atd., hlavně nevím, co manžel řeší, syn na mě určitě není zvědavý. A pochybuju, že bude mít nějaké trauma, pokud viděl můj holý zadek. Pokud mě zahlédl zepředu, tak max. na vteřinu, kdy jsem se natahovala pro prádlo.

ee.liska
22. bře 2022

Holky to je troll, nekrmte to. Pravidelně se to tu opakuje a vždy s cílem hádky

izz76
22. bře 2022

Myslim, že žádný 17lety kluk není zvědavý na svou nahou matku, takže pochybuju že se na tebe syn díval. Manzel dělá zbytečně drama.

klokanka31
22. bře 2022

@michaelanvv Nebylo tohle samé už loni v létě? Taky synovi 17, taky převlíkání v místnosti kde byl jen manžel a syn...vymysli si něco jiného 🙄

michaelanvv
autor
22. bře 2022

@ee.liska Já tady píšu poprvé a to jen proto, že je mi blbé to řešit s kamarádkou. A hádat se s nikým rozhodně nechci.

te_reza
22. bře 2022

To znám z loňska, mám něco přinýst?🍿🍷?🤣

ee.liska
22. bře 2022

@michaelanvv pod tímto nickem asi ano 🙂

michaelanvv
autor
22. bře 2022

Pokud se tady řešilo něco podobného, tak se omlouvám, že vytvářím podobné téma. Jak jsem psala, nechci to rozebírat zrovna s kamarádkou.

klokanka31
22. bře 2022

@michaelanvv Vždyť to je přes kopírák 😄 a navíc mi neříkej že kvůli večeři si budeš převlíkat spodní prádlo 😂

michaelanvv
autor
22. bře 2022

@klokanka31 Co je přes kopírák, teď se trošku nechytám.. Po 3 hodinovém výšlapu jsem byla na sprchu, ale nebyl čas, tak nepůjdu mezi lidi v propoceném oblečení.

honatko092
22. bře 2022

V rámci rodiny je podle mě nahota ok, od malička naši třeba vyšli z koupelny nahatí a šli se obléknout vedle....nikdy jsme se v rámci rodiny nestyděli. Se ségrama i rodiči chodím klidně i do sauny, a to mi bude 30. Nahoru beru jako něco přirozeného. Každý to má nastaveno jinak 🤷🏻‍♀️

klokanka31
22. bře 2022

@michaelanvv A myslíš že ti čistý oblečení pomůže když člověk smrdí potem? Takhle bych fakt do společnosti bez sprchy nešla. Ale to nic nemění na tom že tohle tu už bylo 🍹

zuzkasim
22. bře 2022

@michaelanvv Tebe baví to sem v obměnách dávat furt dokola? Minule to byla chatka na dovolené a jednalo se o plavky🙂 Jo a je potřeba kvůli tomu zakládat nový profil? Nepřipadáš si divně? Nám teda jo... běž si trollit jinde, tady o tebe nikdo nestojí.

klokanka31
22. bře 2022

@michaelanvv A proč lajkuješ sama svoje příspěvky?

olga_
22. bře 2022

@ajja87 Přesně tak. Naprosto totožná diskuse už tu byla

ee.liska
22. bře 2022

Stejná diskuze, dnes založený profil …

jako_mala_holka
22. bře 2022

Tohle už tu bylo, trapas trošku, ne?

gracinka7
22. bře 2022

@ajja87 kdyby jednou. 🙈

Co vymyslet něco nového trolle?

gracinka7
22. bře 2022

@te_reza dám si popcorn šunka sýr a bílé víno 😀

mavanka
22. bře 2022

ta diskuze už tu asi není, ale byla to diskuze stejné autorky, jako je tohle - už je bloklá...

https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/trapne-situace-doma-stalo-se-vam/

ee.liska
22. bře 2022

@mavanka to si také pamatuji 😁 Ale toto není úplně ono, tenkrát to byla situace úplně jako tato 🙂