Dobrý den, stalo se vám někdy, že jste na někoho nikdy nepřestali myslet? Nebo můžu věřit na „sejde z očí, sejde z mysli “
@pampeliska1313 Myslím na nej neustale a doufám ze me to brzy přejde
@1234anonym1234 je to dost možný. Ale to Vám nikdo neřekne. Po rozchodu to vzdycky trvá a časem to vymizí.)
@pampeliska1313 Problém je ,ze jsme spolu ani nechodili ,byli jsme přes půl roku každý den v kontaktu a teď minuly měsíc 2 krát na rande ,tot vše
Ja si myslím, že se zapomenout nedá. Protože když na něj nemyslim, tak mi ho připomene místo,kudy jedu, písnička v rádiu, kterou zpíval atd😀 je to 3 roky, kdy nam bylo osudem se rozdelit a zit kazdy sam s nekym jinym, ale je to hezké si vzpomenout, usmát se u toho a zavzpominat
Člověk nikdy nezapomene na někoho, na kom mu záleželo. Když slyším písničku, kterou jsem se svou první láskou poslouchala, tak si na něj vzpomenu. A je to už 17 let zpátky. Doma mám super manžela, miluji ho, ale i na své bývalé, které jsem od rozchodů neviděla, si vzpomenu, někdy se mi o někom i zdá. Prostě nechali v mém životě stopu. A vlastně, díky nim, jsem tam, kde jsem teď ☺️
@martulka88 Ano vím ,ze zapomenout úplně nejde ,ale jen by me zajímalo ,za jak dlouho přejde ,to myšlení na nej neustale a jestli muzu věřit na „sejde z oči ,sejde z mysli “
@1234anonym1234 Já na svého ex myslela 3 roky po rozchodu. Pak jsem se zakousla a dobrý...
Nevím, proč to sem píšeš každý týden furt dokola. Zkrátka nemá zájem, nic s tím nenaděláš, nevím, proč se v tom pořád patláš. Jdi někam s kamarádkou do kina, na nákupy nebo sama do přírody, zkrátka normálně žij a neužírej se.
@1234anonym1234 byla jsem opravdu zamilovana jen jednou v životě, bohužel to bylo jen z mě strany. Je to 25 let, občas si vzpomenu co by kdyby ale přirozeně žiju hlavně přítomnosti.
Uuuuž je to tu zase.... Nemá zájem a je nejspíš ženatý!!!
@1234anonym1234 Proboha, zakladatelko, vem rozum a posledni zbytky sebeucty do hrsti a dej se dohromady! Kolik ti je, ze jsi tak vypleskana z jednoho chlapa, notabene chlapa, ktery te evidentne nechce? Nevim, jestli je ten chlap takovy borec, nebo ty jsi takova zoufalka, ze te utahl na varene nudli, ale z principu veci by se mi hnusil chlap, ktery me nechce. Ani by me nehlo chtit ho, kdyz milej pan nema zajem. Na zemekouli nebylo nikdy vic lidi, nez je jich ted, tzn. chlapu je vsude dost, neboj. Seber se a najdi si nekoho, kdo bude mit o tebe zajem. A hlavne nebud zoufala!! Zoufalstvi neni atraktivni nikdy u nikoho.
Přes deset let.)) upřímně si myslím, ze to nikdy nezmizí. Ale vždycky si člověk mysli ze nezapomene a ouha. Zároveň si myslím ze každá máme “toho jednoho” pro kteryho máme slabost. Takže je možný ze na jednoho nezapomenete a dalších deset bude takových ze za nějakou dobu si ani nebudete pamatovat jméno.🙂