Hledá se moderátorka, zakládám skupinu Domácí násilí

marecekavendulka
15. říj 2014

Ahoj,nevím,zda to sme patří,uplně asi ne,ale přesto.. moje sestra snášela dlouhá léta fyzické i psychické násilí od svého ted už bývalého manžela. bylo hrozné to jen zpětně poslouchat,když mi to vyprávěla.Napadlo mě,že je spousta žen (a pár mužů),kteří mají a nebo měli stejnou zkušenost. Proto bych chtěla založit zde na MK skupinu s tematem Domácí násilí,ale potřebuji k tomu ještě 2 moderátory.Jedna maminka se mi již ozvala,ale bohužel to nemohu dohledat.. ☹ Takže prosím,pokud máet někdo zájem a domácí násilí se vás přímo nebo nepřímo týká,prosím,nebojte se ozvat. jsou témata,která nejsou veselá,ale mluvit se o nich musí.

amabilis
15. říj 2014

@marecekavendulka Ahoj! Mně se to sice naštěstí netýká, ale pomůžu ti. Co mám udělat? Později se třeba jako moderátor vyskytne někdo jiný a předám mu to. A sestry je mi moc líto ☹

ilonne
15. říj 2014

@marecekavendulka Ráda do toho půjdu s Tebou. Zabývám se krizovou intervencí - pomoc obětem trestné činnosti a tedy i ženám, které domácí násilí zažily.

marecekavendulka
autor
15. říj 2014

@amabilis
@ilonne děkuji,jdem na to !

caboonek
15. říj 2014

holky, to je moc fajn, že tady vznikne taková skupina. Já jsem si už prošla peklem a je to za mnou. Ale ráda pomůžu aspoň příspěvkem, malou radou atd.

pincola
15. říj 2014

super téma!

lamarika
15. říj 2014

@marecekavendulka sice se mě to naštěstí netýká, ale je to skvělý nápad. Taková skupina tady chyběla a určitě pomůže spoustě ženám.

ivular
15. říj 2014

Zažila jsem, bohužel. Budu ráda, když sem dáte následně odkaz na skupinu. Díky!

marecekavendulka
autor
16. říj 2014
angel456
16. říj 2014

kdyby si chtěla taky ráda pomůžzu naštěstí to mám už x let zasebou, alezažila jsem si svoje naštěstí ne fyzicky, ale psycický teror... (nechtěl mě pustit na akutní operaci slepáku, abych ho nepodvedla...) zrovna píšu i článek o tomto, z deníkových záznamů co jsem si tenkrát psala

sarpejatko
16. říj 2014

Super téma. Bohužel jsem zažila sama a vím, jak těžké je hledat pomoc ☹ Tak snad dokážete pomoci tem co to potřebují.

bonavoxa
16. říj 2014

Taky ráda pomůžu. Nevím teda, jak velmi se to dá nazvat násilím, ale vztah s ním byl pekelný....

barulina
23. říj 2014

Taky klidne pomuzu. Jako dite jsem rp matkou zazila DN extremnich rozmeru. Ted pracuji u Pcr a s obetma i tryzniteli jsem v kontaku casto

marecekavendulka
autor
24. říj 2014

Ahoj,moderátorky už máme,ale mužeš si zažádat o vstup do skupiny : https://www.modrykonik.cz/group/6781/

marecekavendulka
autor
24. říj 2014

@angel456 zažádej o vstup do skupiny: https://www.modrykonik.cz/group/6781/