Hanlivé označení menstruace před manželem - následky při milování. Fakt jsem to tak přepískla?

23. led 2024

Ahoj ženy,

předem se omlouvám za anonym, ale mám takový pitomý problém. Před manželem jsem řekla něco, co ho odradilo se se mnou milovat. Myslela jsem si, že si můžeme říct všechno a vůbec mi nedošlo, že by ho to mohlo nějak poznamenat. Byl u obou porodů a nevadilo mu to. Na krev je zvyklý, je to řezník. No k věci. Po porodu jsem dostala menstruaci. No a protože byla opravdu hodně silná a nebyla jsem do porodu na takovou sílu zvyklá, takže jsem byla i trochu naštvaná, že musím v noci třikrát vstávat a bát se, abych neprotekla, tak jsem před ním řekla, že to ze mě "leje jako z krávy". No a po 2 měsících z něj vypadlo, že si to vždycky při milování představí a pak to není v posteli ono. Jako fakt jsem to tak strašně přepískla nebo je jen citlivka? Vždyť ženský mezi sebou se tak normálně baví. Jsem asi blbec, ale vůbec jsem nepočítala s takovými následky. Stalo se to některé z vás? Vůbec nevím, jak to řešit. Prý už o tom nemám mluvit a musí si to srovnat v hlavě sám.

zmrzlinka
23. led 2024

To je teda fakt hodně precitlivenej....není za tím ještě něco jiného?

autor
23. led 2024

@zmrzlinka Ptala jsem se a prý není. Že byl párkrát u toho, když se telila kráva a že to není hezký pohled. Tak si na to vždycky vzpomene.

krisstina93
23. led 2024

Za mě v pohodě, normálního chlapa by to rozhodit nemělo, taky manželovi kolikrát licim, když skoro vykrvacim :D já bych taky rekla, ze je za tím něco jiného, nebo je to citlivka, ale to by mu zas vadil i porod, to je přece mnohem horší.

autor
23. led 2024

@krisstina93 Vůbec ale nevím, co jiného by mu mohlo vadit. On je hrozný. Mluvit s ním na rovinu je těžké. To musí mít 3 promile a pak se dokáže při takových rozhovorech trochu odvázat a říct třeba slovo "erekce" 😀

zmrzlinka
23. led 2024

Tak zkus nějaký sexy obleček ať přijde na jiné myšlenky 😁

kleio
23. led 2024

Možná je to právě tím, že je řezník 🤔. Pro nás ostatní je to vyprazdněná fráze, ale on to má asi fakt spojený s tím reálnym zážitkem, tak mu to nejde z hlavy...

alianan
23. led 2024

Ženské se takto mezi sebou nebaví, jako fakt ne.
A dle mého by ho to až tak rozhodit nemělo, to je divné, jako ta věta je zabiják, ale aby na to myslel dva měsice.😲
Také bych nasadila sexy obleček a trošku bych se posnažila, aby neměl čas myslet.😅

autor
24. led 2024

@zmrzlinka Jooo, tak to mě nenapadlo 😀

autor
24. led 2024

@alianan Taky to neříkám každý den, ale nevidím na tom nic špatnýho. Přeci když to řeknu před ženskou, tak se na mě nemůže zlobit a spíš by mě měla pochopit 😀 Řekla jsem to opravdu výjimečně, protože jsem byla naštvaná. No a zrovna jsem to řekla před tím nesprávným člověkem. No a problém je na světě 😀 Teď abych ještě utrácela za oblečky, ve kterých mi bude zima 😀

martt
24. led 2024

Podle toho co píšeš pravděpodobně bude uvnitř hodně citlivý, i když to na sobě nedává znát. Je řezník tak má zkušenosti z hodně krve do toho se mohlo promítnout zkušenosti z obou porodu a z nevinné věty se stal psychický blok. Což se může stát. Jak tady radí holky zkus ten sexy obleček. Pokud nezabere zkus si s ním o tom promluvit (klidně ho i opij , aby s tebou o tom mluvil😂). Pokud ani to nezabere tak pak jedině psycholog.

lenickakl
24. led 2024

Nebo šuká jinde a tohle vyuzil jako zaminku.

alianan
24. led 2024

Ne, fakt neznám nikoho, kdo by tahle mluvil, asi jiná bublina, no.

izz76
24. led 2024

Řekla bych,ze to je jen výmluva a opravdová příčina,proč už sex není to ono bude jiná.

zuzkasim
24. led 2024

A před tím bylo vše o.k? Sex tak často, jak jste oba chtěli? Je to člověk, který má rád fyzický kontakt? Byl schopen se o intimnějších věcech normálně bavit?

autor
24. led 2024

@zuzkasim Ano, předtím všechno dobrý. Sex by asi mohl být častěji, se dvěma dětmi není moc energie. Fyzický kontakt moc nevyhledává. O intimnostech se bavit pořádně neumí, ani já teda ne, takže tohle dokážeme tak nějak řešit až po nějakým alkoholu.

zuzkasim
Autor odpověď smazal
Zobraz
moncheris
27. led 2024

Buď je citlivka nebo ho štve něco jiného a tohohle se chytl. Já s manželem se bavím o všem a spíš to dělá někdy už problém mně než jemu

pampelina18
27. led 2024

Sorry, ale já se o tom nebavím ani se ženami. Mě taky chlap nepopisuje jak kaka, jak blije apod... MS bych mu taky nepopisovala. Nevím, ale tvému chlapovi se nedivím.

pampelina18
27. led 2024

@alianan tak tady je celkově jiná bublina, taky se s nikým nebavím o ms natož abych to popisovala chlapovi a ještě takovými slovy...

fire85
27. led 2024

@pampelina18 a proč ne? Však je to normální, ja ms nemám, ale neměla jsem problém mu říct jak se u toho cítím. Je to manzel, ne nikdo cizí .

kolibricek36
28. led 2024

@pampelina18 ms je fyziologicka...... normální...... ja taky rikam ze ze me leje, že trpím jak nevím co, manžel to bere s humorem.
Manžel me vezl když jsem potracela, a ještě uklízet tu kaluz krve v čekárně. Holt někdo je děsná citlivka

pampelina18
28. led 2024

@fire85 je rozdíl říct a říct... Ale že paní mluví o ms jako zedník. Tak to není ženská....

lucies2023
28. led 2024

Též řeknu, že jsem jak vodopády 😅 manžel se směje a zepta se...které dneska? 🤣 ms patří k ženě a je třeba ji brát takovou, jaká je..

alianan
28. led 2024

@fire85 Menstruovat je normální, s manželem jsme zažili hodně, byl u porodů, říkáme si, jak se cítíme a co nás trápí, víme o sobě intimnosti. Ale i tak jsem nikdy nepoužila větu jako je v uvodu. Neznám ženskou, která by mluvila tak vulgárně, když teda vynechám různá individua a tak.

alianan
28. led 2024

@lucies2023 Vodopády jsou celkem v poho a odpověď je vtipná, to je něco jiného než "leje jak z krávy".

zanett
29. led 2024

Mne vzdycky zvedne ze zidle, kdyz nekdo rekne, ze menstruace je normalni, tak proc o tom nemluvit. Normalnich je spousta veci, ale nepotrebuji byt o nich informovana. Napr. by me brali vsichni certi, kdyby me nekdo informoval o tom, jak vymesuje (je to prece normalni), nebo jak ho zelenina nadyma a on ma vetry (taky normalni). Zazila jsem to ve svem okoli, a je to fakt ekl. Mozna je to normalni, ale porad je to ekl a nepotrebuju to vedet. O nikom. Ani o svem manzelovi. Pokud si chceme zachovat ve vztahu nejake eroticno a atraktivitu, tak to posledni, co by me zajimalo, jsou detaily o jeho fyziologickych pochodech.

pampelina18
29. led 2024

Tak paní se vyjádřila, jak lidi co chodí do výměny manželek. Asi bych to řekla takto. Pracuji jako Socialni pracovník, mezi námi děvčaty se takto nebavíme, ale zato tímto způsobem mluví klienti, především ty méně přizpůsobivý a ty jednoduchý. Rozumný ženy ne. Prostě úroveň ženy nulová. Je říct a říct.

zuzkasim
29. led 2024

@zanett Jsem toho názoru, že o normálních věcech se normálně slušně mluvit má. Měla jsem muže, se kterým se nedalo o ledasčem mluvit, měl problém se vším, co se týkalo intimního života a MS by pro něj ideálně ani neexistovala (nijak jsem ho tím neobtěžovala, ale bylo vidět, jak i jen zmínka o tom, že "to" mám, mu byla nepříjemná a nechtěl to vědět). Mě to připadalo ujeté, včetně toho, že své 2 syny jsem si o všem, co souvisí se sexualitou a proměnou lidského těla informovala sama. Teď mám partnera, se kterým není problém mluvit o čemkoliv a přiznám se, že je to úleva. Mluvíme tedy slušně, ale naprosto otevřeně, není problém udělat vtípek a kupodivu si toho všimly už i mé děti a samy to považují za klad. Pozor na to, jestli jsi takhle upjatá, že o vyměšování a všem, co souvisí s intimností či sexualitou nechceš vůbec mluvit, může to být nepříjemné i tvému protějšku (pokud není stejného založení). Erotično to nijak nekazí, tedy tomu, kdo to opravdu považuje za normál.

lucies2023
29. led 2024

@alianan pravdu máš 😄

autor
29. led 2024

Pane jo, zase ze mě hned nedělejte jednoduchou blbku 😉 Prostě mi to uteklo z pusy - JEDNOU, neříkám to každý den a nejsem každý den vulgární. Spíš mě štve, že mi neřekl hned, že je mu to nepříjemný, ale musela jsem si k tomu dojít po 2 měsících skoro sama. Tak jsem jen chtěla znát váš názor, jestli to může být pro chlapa opravdu tak moc citlivé. Taky jsem měla partnera, kterýmu by to bylo jedno a zasmál by se tomu bez následků.