Hádky v těhotenství. Zůstali jste spolu nebo se rozešli?

24. kvě 2020

Ahoj, já vím, že jsem úplně blbá a neměla jsem to dělat, ale... Jde o to, že jsem s přítelem 4 roky a čekáme mimi, které jsme si moc přáli a jednu jsem prošla i potratech.. Jsem v 10tt, ale já ho vlastně mám už jen ráda, nemiluje ho.. To jsem mu taky řekla, protože se mu pořád něco Nelibi, vyčítá mi kraviny nebo věci, co nejsou pravda.. A tak se ptám.. Měli jste to někdo taky tak a zůstali jste spolu nebo se rozešli?

sudylichozrout
24. kvě 2020

To je zaa nejakej pubertalni for, ze? Protoze mi nerikej, ze muze byt dospela zenska tak blba...

autor
24. kvě 2020

@sudylichozrout a to jako proč? Kvůli tomu, že čekám dítě s přítelem, které jsme chtěli ale ty jeho výlevy prostě nedávám? Slíbil mi, že se tak uz nikdy chovat nebude a přišlo to zase a to mám být s někým, kdo mi pořád jenom něco vyčítá? Ahaa..

nat
24. kvě 2020

Mě to přijde jako že se ženské nudej strasne☺️Jako nezlobte se ale vy chcete poradit v takové záležitostí??? Jste dospělá a vy víte nejlíp jaak to z Vás chodí a ptáte se nás na radu???

sudylichozrout
24. kvě 2020

Protoze pocinas dite s nekym, kdo na to neni vhodny. Tezko se zmenil po pozitivnim testu. Asi jsi jen jeho charakter nechtela vnimat.

nat
24. kvě 2020

Tak sním nebudete a je to.Pokud nejste spokojeni tak to ukončete a uvidí dítě o víkendech no

miba10
24. kvě 2020

To je přece na tobě 🤦‍♀️nebo čekáš že některá vytáhneme křišťálovou kouli ze štrůzoku a řekneme ti jak to bude s vámi dal? Jestli to nedavas tak jdi prostě pryč. Jestli naivně dozfas, že to bude jiné tak zůstaň. Nevíme jaké kraviny ti vyčítá nebo v jaké situaci to je atd.

lv
24. kvě 2020

Pokud ti vadí jeho chování až teď, těhotné, můžou být na vině hormony, pokud i dříve, tak je nejvyšší čas zkusit vztah narovnat (poradna), protože až přijde dítě, to teprve bude kotrmelec

leilinka1234
24. kvě 2020

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ A nebo snad 😂😂😂😂😂? Nechat si udělat dítě někým, koho vlastně nemiluji a vlastně s ním asi ani nechci být... Tomu říkám vodvaz 🤦‍♀️. Proč musí být tolik dětí naprosto zbytečně v neúplné rodině jen proto, že matka nepřemýšlí. 🤦‍♀️ Neříkám, že se to nemůže stát, rozchody/rozvody byly, jsou a budou... Ale už v prvním trimestru přemýšlet o tom, jestli s otcem zůstanu nebo ne.. To je fakt moc. Souložit jo, přemýšlet ne.

jjasmina
24. kvě 2020

Nechápu, že si lidi pořizují děti již do nefungujiciho vztahu

hany84
24. kvě 2020

@jjasmina Protože je baví souložit, ale né nést následky....

eleanorrigby
24. kvě 2020

No tak uz sis sama odpovedela, ne? Nebo co chces slyset? Ze se vsev dobre obrati? Hmm, co myslis?

jjasmina
25. kvě 2020

@eleanorrigby Je to opravdu naivní si to myslet, z mého pohledu i samotné těhotenství je zátěžová zkouška vztahu a až narodí no jeeejda

bartunci2012
25. kvě 2020

Zrovna mám u sebe doma kamaradku z dětství (čili se pratelime 25 let), která se nechala ukecat na druhé dítě. Chlap ji poprvé napadl v těhotenství, protože podle něj byla líná a měla doma bordel. Abych to zkrátila, minulý víkend ji zbil jako psa, protože si rozbila hodinky které ji dal k vánocům. Ten vztah nefungoval už od začátku. A teď nemá kam jít, brečí a nadává si, že s takovým člověkem si neměla pořizovat dítě.

atnea
14. čer 2020

Ver, ze po porodu se jeste veci vyjasni. Treba bude dobry tata a starat se a tobe se city obnovi. Zjistis, ze te stvaly malickosti a rodina za to stoji. A kdyz ne, tak diky nemu budes mit nejmilovanejsi osobu na celem svete a zvlasnes to i bez nej. Zalezi co ti vlastne vycita, treba i jeho to narozeni ditete zmeni a prestane resit blbosti.

vendelinka08
14. čer 2020

Pokud ho nemiluješ, nefunguje vám vztah už v těhotenství, dítě vám vztah nedostaví, spíše naopak vás určitě oddělí. No a prostě budeš na dítě sama, budete řešit, kdy bude s otcem...no upřímně ti tuto situaci nezávidím a co uděláš je na tobě. Tady radu nehledej, jsi dospělá...snad.