Hádky s tchánem a společné bydlení

tonitesaru
15. črc 2021

Neskutečný bydlení s Tchánem furt se hádáme 😐hrozný , co mám dělat 😟😟

knuffel
15. črc 2021

Odstěhovat se! Včera bylo pozdě...

tonitesaru
autor
15. črc 2021

@knuffel ,Tak jako odstěhovala bych se moc ráda ale Manžel nechce ...

te_reza
15. črc 2021

Odstěhovat se, k c víc poradit nejde.

knuffel
15. črc 2021

V určitém věku je normální a nutné se odstěhovat od rodičů. Pokud nepůjde s Tebou, škoda ho asi nebude...

tonitesaru
autor
15. črc 2021

@te_reza ,Já vím odstěhovala bych se moc ráda 😟😐

tonitesaru
autor
15. črc 2021

@knuffel ,To máš pravdu 😔😔

knuffel
15. črc 2021

Už jen ta myšlenka bydlení u rodičů a dělají se mi osypky!!! Rychle pryč.

tonitesaru
autor
15. črc 2021

@knuffel ,Bohužel manželovo Táta není takovej jako ostatní je to cizinec na půl a je to o to horší ..... 😐Ano ! A co nejdřív .

bara88
15. črc 2021

Tak ono asi záleží jaké hádky a kvůli čeho. Jednou jestli bydlíte u něho tak by ste měli respektovat jeho a nebo se odstěhovat do svého

tonitesaru
autor
15. črc 2021

@bara88 ,Právě že to takhle tady řešit nechci , Ale jeho fakt poslouchat nechceme ,ani jeden .. My ho máme plný zuby už .

bara88
15. črc 2021

@tonitesaru tak proč si nenajdete své bydlení?

zelenaesmolda
15. črc 2021

@tonitesaru
Odstehovat se nebo ignorovat.Taky dost zalezi proc se vlastne hadate.

journals
15. črc 2021

Postavit se na vlastni nohy a odstehovat se. Jina rada neni 🤦🏻‍♀️

cilkat
15. črc 2021

Máte ho plné zuby oba píšeš... tak proč se manžel nechce odstěhovat?

tonitesaru
autor
15. črc 2021

@cilkat ,nechci to tu takhle řešit ..

cilkat
15. črc 2021

@tonitesaru Chápu. Ale myslím, že v tom je jádro pudla, tak si to ujasněte aspoň společně 😉 .

bara88
15. črc 2021

Chápu že to nechceš řešit tady ale tohle je hlavní ,ono jestli vy bydlíte u něho tak vám nezbývá nic jiného než respektovat a nebo jít pryč

gracinka7
15. črc 2021

@tonitesaru napíšu ti to takhle. Bydlení s rodiči nikdy nedělá dobrotu. A je úplně jedno, jestli jsou tvoji nebo chlapa.
Prostě to s chlapem prober, vysvětli mu, co ti vadí a jestli bude chtít být stále u rodičů, nechala bych ho tam.

te_reza
15. črc 2021

Bydlíte u něj.
Máte ho plný zuby.
Poslouchat ho nechcete.
Chlap se ale odstěhovat nechce.
Tak to budete teda řešení hledat dost blbě.

nikjean
15. črc 2021

Popis problému je příliš stručný na to, abychom se tady více rozepsaly a případně poradily.
Nevím důvody hádek, ani v jakém rozsahu jsou. Možná by si stačilo jen promluvit, nebo taky ne a budeš se muset holt postavit na vlastní nohy a odejít.

kakamila12
15. črc 2021

Obrátit se na dobrou kamarádku, která má velkou zahradu, rýč a lopatu.... 😅 Ale já bych se raději odstěhovala 😉 .

elvira
15. črc 2021

Rozhod sítě, řekni rodině, že hledáš bydlení, když se něco nejde, bude mít situace lepší obrysy.

tonitesaru
autor
15. črc 2021

@te_reza ,Já vím že ano, já bych chtěla strašně moc aleee nemůžu nu ..

tonitesaru
autor
15. črc 2021

@gracinka7 ,Pokouším se o to ☺️☺️

bara88
15. črc 2021

@tonitesaru proč by ses nemohla odstěhovat?

nagojka
16. črc 2021

Bud se odstehuj nebo drz zobak a krok..nic jineho ti nezbyva..taky bydlime s tchanovcema a je to teda peklo...nehadame se zas tak casto protoze s pritelem hodne ustupujem a vzdycky se snazime s tchyni najit nejake alternativy ci jine reseni..ale s tchanem je to boj s nim se domluvit neda...taky bych nejradsi pryc ale bohuzel...pritel dostal pulku baraku kterou jsme kompletne celou zrekonstruovali a jine bydleni bohuzel neni...ani moznost ani penize...jo kdyby nam vyplatili to co jsme do toho investovali a odkoupili tu pulku asi neni co resit..jenze to oni nikdy neudelaj...takze i kdyz nevim presnej duvod vasich hadek,myslim ze te naprosto chapu a vim jak se citis...jo a to jeste kdyz je pritel doma je to celkem v pohode pac ten si to tu dokaze srovnat.ale jakmile sem tu sama tak po me tchan akorat slape a zneuziva moji mekkou povahu..a to mam za tyden termin🤰🤰🤰😂😂😂to pak teprv bude veselo...

petrasipkova1
16. črc 2021

@nagojka odkoupili svoji pulku baráku,to snad ne 🙈😂😂 nebo po kom půl domu zdědil ?

bara88
16. črc 2021

@petrasipkova1 tak paní myslí že by odkoupili to co do toho investovali,stačí číst pořádně né jen to co chceš

nagojka
Autor odpověď smazal
Zobraz
bara88
16. črc 2021

@petrasipkova1 ono často ta rekonstrukce celého baráku je nákladnější než cena baráku