S manželem máme 10mes synka. Dříve jsme hodně chodili na koncerty. Když jsem otěhotněla přehodnotily jsem svůj život a hodně rychle mi došlo co dítě znamená a znamená pro mě vše. Nechtěla jsem aby jsme se konceerů vzdali nadobro. Tak se zavedlo pravidlo jednou jdeš ty jednou já. Manžel byl už asi na 5koncertech. Já si to zatím nevybrala ani jednou.
Včera byl na dalším nevadilo mi ze jde i když mě mrzelo ze je hezké počasí a já budu doma. Nakonec sem to brala pozitivně. Ale co mě mrzí je to, ze nejen ze mu nestačilo jít na koncert, ale přišel až v pul5rano s kamarádem. Ten spal u nás v obýváku. (Máme 2+1byt)
Syn vstává v 6rAno. S manželem máme dohodu ,,jdi na koncert, ale vrat se tak rozumné ať si schopen se postarat o dítě"takže je jasné ze nebyl. Ráno jsem šla malému udělat mlicko a rachnul mu na zem po hlavičce . Usnul a ja v šoku když sem slyšela ránu jsem přiletěla. Tchyně je zdráv.sestra našeho syna tak ho vyšetřila a dík bohu je v pořádku ale s manželem jsem se šílené pohádala. Své rodiče mám 240km daleko a chtěla jsem s malým odjet aby se situace uklidnila. Zakázal mi to a řval na mě ze nevdelavam. (Jsem na RD přece)
Kamaráda tu ma nasackovaneho do 19h vecera. Udělala jsem jim oběd. Zbytečně. A a manželem jsme spolu spali 3x za tento rok...
Jsem z toho teď vázne smutná. Nezakazuji mu přece se bavit ale taky musí vědět ze už nese odpovědnost a ne ze tu na vše sem ja a on ze se bude vyspavat z kocoviny
jednak nechápu, proč jsi mu nechala dítě, když přišel o pul šese ráno z tahu, to je jasné, že ho nepohlídá.....že by jednou přišel takhle ráno, bych byla toerantní...a vyříkala si to s ním až kámoš odejde....nikdy nedelá dobrotu hadat se před kýmkoiv jiným nebo dělat dusno....a občas hlídá jen manžel? máš duveru nebo můžeš ho svěřit jen jemu?? Já se přiznám, že nejsem zastance chodit na koncerty každý sám...neco jineho je sport nebo občas na pivo....ale na koncerty.to spíš at hlídá tchýne nebo kamoška jednou za měsíc a vyrazte spolu.......a že s tebou manžel mel sex od ledna pouze 3x, to bych se teda mela na pozoru....to nevestí nic moc dobreho
tak se drž
Dohoda o tom, kdy půjdeš ven se tedy nedodržuje, proč? Nechce se tobě, nebo jemu - hlídat, nebo to nějak překazili okolností, nemoc, prachy, cokoliv? Tohle mi přijde obvykle, i u nás, jednou ty-jednou já nevycházela ani omylem, manžel jde po tréninku, po zápase, 2-3x týdne /ale neopiji se, netahá mi dom kámoše/ a já tak 3x zá rok. Ale nějak to ani nepotřebuju, nevyhledávám. Takto to má švagrová, jde v pátek, muž v sobotu.
Každopádně naštvaná bych byla, porušil kde co, a navíc nedal pozor na dítě - to bych s ním tedy probrala, zkusila řešit. Ujizdět k rodičům nic nevyřeší. Co na to tchýně?
Zkuste tu dohodu dodržovat,tedy spíš ty🙂 Jednou pujde na koncert on-podruhé ty.At hlídá manžel.To že jednou přišel až v šest ráno nebo v kolik bych ani tak neřešila,snad ani jeho kamarada ne..Pokud se to stalo poprvé ...
Jako kdyby muj přítel přišel takhle ráno nacamranej tak bych mu ani omylem nedala hlídat maleho,vím že by se nevzbudil...
s tím sexem.noo ono prostě pokud je dítě tak to už asi není tak časté,zkus to vše pořešit s mužem .Spíš si myslím že ty jsi ze všeho hodně unavená a víc podrážděná🙂
prosím neber to zle🙂
Tak tohle je drsný. Asi by to chtělo počkat až se zklidní a promluvit si o tom, ale jak já se znám, dala bych mu pěkný kapky!!! 😠