Ahoj holky,
Vy co jste ve vztahu 5-10 let, jak často se tulíte? My teda tomu poslední dobou moc nedáme, jen jednou, dvakrát za 2 týdny. Za mě je to teda málo, ale chlap mi příjde že snad na to ani nemyslí 🫤
My jsme spolu s chlapem 10 let a od té doby co máme dítě (8let),tak se u nás sex provozuje jen o víkendu 😂. Já bych si dala říct i přes týden,ale pro manžela je to asi sproste slovo - sex v pracovním týdnu. On je prostě unavený. Už jsem si tak nějak zvykla a přizpůsobila se mu...naštěstí mi ovulace vychází dost často na víkend,takže má štěstí 🤣
Teď momentálně často, někdy i 3x týdně. Ale u nás je to způsobeno i letošní krizí, byli jsme na jaře 3 měsíce od sebe, takže teď se snažíme to všechno urovnávat. 😅 Před krizí to bylo většinou tak 1x týdně. Spolu jsme 11 let.
Bývalo to méně často ale teď skoro každý den 😉
Kdybych nebyla těhotná, tak si dokážu představit jednou denně nebo jednou za dva dny. Tři dny už jsou fakt moc. 😄
Dřív to bývalo víc. Teď bude druhé dítě, takže si myslím, že to bude zase o dost méně. Prostě jak se najde čas a chuť... 😊
Jsem s muzem 16.let. Cim je starsi, tim je to horsi. Chce kazdy den, mozna i vicekrat za den. To razantne odmitam. Chodim domu opravdu unavena, do toho domacnost, decka... a musim teda rict, ze posledni dobou s tim mam opravdu problem, jak zacina nalihat. Bojim se, ze mi to cely zprotivy. Jenze jak se rika, plny bricho, prazdnej pytel tak to u nej opravdu plati. A jakmile je nevystrikanej, je protivnej jak prdel.
Mi jsme spolu přes 8 let. Většinou jsme měli sex obden , teď co máme prcka tak někdy obden , někdy dvakrát za týden , někdy jednou týdně a někdy třeba ani jednou za týden ( ale to už máme pěkný absťák oba ). Je to spíše dle únavy , chuť by byla 😊
Jsme spolu 21 let a když se povede 1 x za 14 dní ,tak je to úspěch.Neni čas 😃Manžel samozřejmě trpí ,ale už si zvykl 😉
M jsme spolu 14 let, kdybych nebyla na konci těhotenství a kdybych neměla rizikac,tak co druhý třetí den jsme se milovaly a užívaly si to 😉 lqe každý chlap i žena má jiné chutě, my to máme s manželem moc rádi 😀😀
Sme spolu 12 rokov a sex mame v priemere kazde 2-3 dni. Ale v tehotenstvach to byvalo menej 🤷🏼♀️
Jsme spolu 14 let a 4 roky co jsem poprvé otěhotněla. Od té doby jednou za měsíc když je dobře. Není po celém dni behani kolem deti a domacnosti nálada a ani mi to nechybí.
@reeeza 10 let spolu a od té doby, co máme syna, je to max jednou za 14 dní, někdy ani to ne. Syn ne nespavec. Do dvou let se budil v noci co 2 hodiny. Teď jsou mu 4, spí lépe, ale neusne před 22 a vstáváme v 6. Když konečně usne, nemám už na sex energii, chuť nechuť. Popravdě nevím, kdy rodiče s dětmi zvládají mít sex. Když je ve školce, jsme v práci, pak jsme doma nebo s ním jeden z nás někde a večer po 22 odpadneme vyčerpáním 🤷♀️
Jsme spolu jedenáct let a snažíme se 1-2x týdně, chlap by chtěl častěji ale já jsem většinou tak utahaná (2 děti, práce, domácnost) že sex je to poslední na co myslím.
Máme 2 děti, jedno roční, co se pravidelně budí půl hodiny po uspání, starší zas chodí spát pozdě, zejména pokud si schrupne přes den,hlídání žádný, takže kdykoliv můžem, což je třeba jednou za čtrnáct dní, ale říkám si, je to jen období, je to jen období
Jsme spolu 9 let, a frekvence je tak 1x za 3 týdny. Stačí mi to. Chci jen ať je to rychle, nemám ráda předehru ani doteky. Většinou to trvá do 5 minut. Což mi opravdu stačí, mě to nebaví.
A ještě jsem zapomněla dodat, jsme spolu 18 let, dvě děti, zvířata, full time práce a máme cca obden, někdy každý den....
Holky díky. Mě to nestačí, ale tak každý se musíme nějak přizpůsobovat, chápu že je chlap udřenej z práce ...Spíš je i blbý, že jak je sex méně často, partner je tak za 5 minut. Já bych si to užívala teda rozhodně raději dýl, tohle mě moc neba. Jednou za týden za dva 5 minut 😅😭 No je to začarovaný kruh...
@reeeza My jsme teda s přítelem spolu teprve 4 roky, ale jsme na tom bohužel podobně... ne, že bychom měli nějaké problémy, naopak bych řekla, že po sobě toužíme úplně stejně jako kdysi na začátku, ale nějak není čas. Můj muž je pracovně hodně vytížený a občas, když večer přijede z práce, tak je rád, že se může najíst, vykoupat se, pak dát jedno dvě pivka a jít spát. Ale já se mu vůbec nedivím, sama jsem dost unavená, jelikož máme dvouměsíční miminko. 😊 Sex máme tak jednou za týden, někdy i méně... neříkám, že bychom nechtěli občas víc, ale oba jsme s tím smíření a našemu vztahu to nijak neškodí. 🙂
@reeeza Ty jo, tak to u nás vůbec nehrozí...🤔
Nemáme teda honbu za orgasmy, ale spočítala bych na prstech jedné ruky, kdy jsem ho neměla. A do toho to ještě bylo vlivem léků.🤷♀️
On chce abych byla, ale jak spolu spíme míň často, tak je to nad jeho síly vydržet dýl. Když je frekvence sexu 2x 3x týdně i víc, vydrží dýl...
@reeeza no za mě asi.moc nechce, když to neřeší, kdyby chtěl, delal by něco pro to, aby vydržel déle. Třeba častějším sexem po kterém ty toužíš. A nebo tě může před sexem uspokojit jinak a až pak se vrhnout na samotný akt.
Promluvte si o.tom a pokud nic nezmění je to špatně.
Držím palce ať t9 vyresite ku spokojenosti vás obou.
@lemamama Souhlas. Nakecat může cokoli.. Rozhodující je vždy jednání a jak se bude snažit to vyřešit ke spokojenosti oběma.
@reeeza jsme spolu přes 5 let. Sex máme většinou 3x týdně, s tím že první manžel uspokojí mě,a během sexu je to ještě většinou tak 2x. Když o víkendu detí vecer spí,a máme na sebe čas,tak si to užíváme mnohem déle,a různě🙂 Kdyby manzel nedělal na směny,a trávili jsme spolu večery i v týdnu,bylo by to i častěji. Jinak stále je mezi námi obrovská chemie,a stačí maličkost aby jsme na sebe měli chuť.
No mazlime se pořád,chlap by sex chtěl klidně každý den 3 x denně 😅,já jsem ta co na to tolik nemyslí a orgasmus mi stačí 1 x měsíčně asi jsem divná
Po osmi let tak 3 x týdně a hlavně manžel fakt není na rychlovky (já jo, ale umím si to zařídit, stejně jako on dlouhé hrátky), mít sex míň časti by nás oba frustrovalo. Troufám si tvrdit, že o stresující práci víme oba sakra dost a proto mi to přijde jako dost chabá výmluva. Ale je fakt, že pro nás oba je sex důležitý a oba nás hodně baví, oba si umíme hrát, oba si umíme říct, co máme rádi a co ne.
@reeeza pro někoho je to málo, pro někoho akorát a pro někoho moc. Každej to máme jinak, nemůžeš absolutně srovnávat. Důležité je, aby byli s frekvencí spokojeni oba. Ať je to 2x denně nebo 2x ročně. 🙂
Pokud ti to přijde málo, tak holt to chce nějakou debatu na to téma. Otevřene, bez ostychu. 🙂