Ahoj, omlouvám se za anonym, ale mám tu příbuzné a tohle je pro mě citlivé téma.
S manželem jsme spolu již pár let, za tu dobu vím, že si občas s někým napíše, je rád středem pozornosti a ženský na něj docela letí. Myslím, že mě nikdy nepodvedl…prostě si jen honí ego. Teď si občas píše s kolegyní z práce. V práci se vídaní občas, nemají stejnou pracovní dobu. Ona je také vdaná, má dítě. Občas mu napíše, že se mu o něm zdálo, že si na narozeniny budou moc dát pusu atd., manžel ji flirt ve zprávách opětuje. Viděla jsem to u něj v telefonu. Teď mají mít v týdnu společný narozeninový večírek s kolegy, kde se zase uvidí. S manželem nám to teď po narození syna moc neklape, nehádáme se, ale jsme spíš vedle sebe. Pořád na tu kolegyni musím myslet. A jsem kvůli tomu na něj míň příjemná, nemám náladu na intimnosti atd. Prosím poraďte, jak to pustit z hlavy, ať tím náš vztah ještě víc nezhoršuju. Mluvit s ním o tom nemá cenu, buď to popře nebo řekne, že to nic není a u mě by mu něco takového taky nevadilo.
@pavca1982 Píšu poprvé, ale možná už to tu někdo řešil…neporadíš prosím tu diskuzi? Bojím se, že tím, jak nad tím přemýšlím a jsem “nepříjemná”, tak ho ještě víc odháním.
🤷♀️
Vzít lopatou po tlamě, ať se manžel za včas vzpamatuje.
Mně to přijde nebezpečné….
@rosalline Co? Ta lopata? 😀
Noooo něco podobného se mi již stalo ovšem to bylo v době těhu aa snoubenec ji psal první chtěl se s ni sejít a sešel no a nezapomněla jsem na to do teď ovšem jsem si s nim popovídala lhal mi a promluvila jsem si o ze slečnou která mi vše potvrdila zasláním zpráv …no já vám nevím podle mě by jste si o tom měli promluvit třeba něco ve stylu že jestli je s vámi stále spokojen jestli náhodou ho neláká někdo jiný a podobně mě se pritel přiznal pod vlivem alkoholu takže asi tak no držím palce :((
Tvl a jak víš s kým si píše a co? To si lezete do telefonu? Jestli mas nějaký pochybnosti, tak to na nej normálně vybal. Ale k tomu, ze mu lezu do telefonu se přiznávát.. mě to přijde dost pubertální.
A co se zaměřit na sebe, aby jsi si našla svou životní rovnováhu, myslím, že tak kolegyně je poslední kapka, že tam toho bude u vás víc. Zkusit manželskou poradnu, pokud nemáš náladu na intimnosti, tak to asi bude, protože jsi unavená a vyčerpaná, jako těhotenství, porod, kojení, péče o dítě je záhul, tak podtřebuješ odpočinek, doplnit energii, vitamíny.
Jsem asi jiná ale já tohle beru už jako druh podvodu ,a nesnáším lhaní. Můj ex to dělal taky a dotáhl to do té míry, že pak ho nezajímalo nic ani jeho tehdy novorozený syn. Flirt ,mobil ,a když ani to už nestačilo tak lezl s kamarádkou lesbou na pivo do baru kde se samo viděl se svými flirty z facebooku, z práce apod.
Jako já bych ho s tím konfrontovala. Při otázce, jak to vím bych sdělila, že jsem to zahlédla když si sní psal. Že jsi šla třeba kolem, nebo pokud si psal v práci, tak potom jsi to nějak zahlédla. Řekla bych mu, pokud je to to, co si přeje, tak ať udělá co uzná za vhodné a od té doby bych ho ignorovala. Ono porušili jste důvěru oba dva, pokud jsi mu vlezla do telefonu bez toho, aby ti to dřív dovolil. A byla bych s dítětem. Prostě bych ho nechala. Jako buď to udělá, nebo mu to svědomí nedovolí a bude přemýšlet. A věnovala bych se dítěti a hlavně sobě. Sama jsme tam učinila, když jsme se malem stěhovala do azylaku. Pac nemám nikoho. A pomohlo to. Věnovat se sobě,když máte děti je důležité. Začala sjmw být sobecká a myslet i na sebe. Psát si s lidmi, chodit ven s lidmi. Dala najevo, že i bez něj, bych se dokázala o sebe a děti postarat. Aby věděl, že nejsem žádná pipina, která se bez nikam nedojede, nic nevyřeší atd. Nesnáším, když chlap místo řešení, by hned jinou babu v době, kdy má žena mimino. Nechápou tu změnu v životě ženy jak fyzickou tak mentální. Takže tak. Řekla bych mu ať si dělá co chce a ignorovala a starala se o své a své dítě. A počkala. Jestli by se něco stalo, možná by jste se to nakonec dozvěděla. Ono někdy jsou ženy k ženám co mají prcka solidární a třeba vás jiná kolegyně z jeho práce upozorní. Jako lidem nepřijde ok podvádět čerstvou maminku. Tedy těm normálním
@misacek13 Mě se stalo ale něco podobného, tak asi 11 let zpět jsme tehdá bydlela s ex. Našel si práci,kde se musel svého šéfa (který byl mladý a stal se i jeho kamarádem) doprošovat výplaty a i přesto jezdil s ním a sekretářkou (která byla do ex zamilovaná, dám mi to řekl, a ještě nechal konverzaci na fb s ní otevřenou na PC, flitry že) na pracovní cesty. Obecejny chlap z dílny s šéfem firmy na pracovní cesty. Jo, byla jsem zamilovaná a měla růžové brýle. Jeden den jsem čekala, že partner přijde kolem třetí domu jako vždy. Tehdy se paušály rozjizdeli, a já měla kredit. Psala jsem mu kde je. Ať mi dá vědět ,jestli má přesčas atd. Pak jsme měla obavy, jestli neměl autonehodu , jeho mamka ani babička nic nevěděli. V jednu ráno,jsme letěla na benzinku si dobýt kredit a volala mu. Po asi šestém volání to zvedla ta sekretářka, že s nima není. Hej hej, kravál jak prase, jeho telefon ale on tam není. Pak to zvedl jeho šéf ( kamarád) že jsou na nějaké firemní akci a doslova odmítl mi dát ex k telefonu. To mě vytočilo, no nakonec to chlap vzal, že to nevěděl,ze si jen dělají srandu a že bude brzo doma. Hej až další den odpoledne přišel. Po tomhle už to šlo z kopce a pak byl konec. Ale ta nevědomost jestli byl sní a ještě mi vyčítal,ze mi nevěřím. Řekla jsem mu, že jsme mu přestala věřit po těch eskapadach co vyváděl v té nové práci,ty cesty atd. A tohle byla poslední kapka. Dnes už bych reagovala jinak.
Už zase?