Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak byste řešili tuto situaci:
Potřebuji od bývalého přítele potvrzení od jeho zaměstnavatele ohledně daní na dceru. Ten mi řekl, že pokud mu dceru teď jeden den nedám, tak mi papír nedá. Že k němu dcera mimo dohodnuté dny nemůže jsem mu odůvodnila.
Jak byste to řešily? Papír potřebuji jinak peníze propadnou, ale taky se nechci nechat takto vydírat. Děkuji 🙂
Děkuji
Ex ji má 3× do týdne. Dcera k němu nemůže protože máme jiné plány. Takto mě vydírá celou dobu co jsme od sebe. Dceru proti mě poštvává stylem "máma je zlá" a velmi vulgárně mi před ní nadává. Několikrát do týdne mi vyhrožuje, nadává atd. Takže taky proto nechci, aby k němu dcera chodila víc než je nutné.
@sudylichozrout
@krallka ok, tak se moc omlouvam. Je tu tolik pribehu, kde zenske vylozene zamerne brani kontaktu a pisou obcas dost podobne, tak me jsem cula zas nejakou zhrzenou. Promin.
@sudylichozrout v pohodě, já to vím a chápu tě 😉
@krallka Písemně vyzvi napřímo jeho zaměstnavatele a buď jim to pošli doručenkou nebo si nech na recepci potvrdit, žes jim žádost zaslala.
Vyřešeno 🙂 Děkuji....kontaktovala jsem vedoucího a papír poslal 🙂
@krallka a proc mu nechces vyhovet? Co znamena mimo dohodnute dny? Pokud jste se treba "dohodli na rezimu 1x14, je to zalostne malo. Je to otec a ma na dite stejny narok jako ty. Vyhov mu, on vyhovi tobe. A mimochodem, vztah otec x dite je dle me podstatnejsi nez danova vratka.