Ahoj holky, mám jeden velkej průser.
Mám snoubence, který ale umí hodně pít, někdy se neovládá a dokonce už mě i podvedl. Dokonce mě opilý podvedl 2 měsíce po zásnubách. Doma mi pak brečel a prosil. No, je OSVČ, takže kolikrát nemá ani peníze a spoustu věcí platím já. Za střízliva se chová hezky, plánuje budoucnost semnou.
Máme společného kamaráda, vždycky jsme k sobě měli sympatie. Ale nikdy to nikam nedošlo.
Až do teď, kdy se přítel opil a zakroutil mi s rukou a já utekla. Kamarád pro mě hned dojel a prostě jsme si vyznali city. K sexu nedošlo, ale scházíme se potají. Ja moc hodný, má nějakou vizi, stále mi píše. Prostě se přitahujeme.
Se snoubencem jsem 6 let, má skvělou rodinu a bojím se to ztratit, i když toho mám fakt už dost. Bojím se rozchodu, kor, když kamarád žije ve stejným městě. Je to pro mě peklo.
Mohli byste mi prosím trochu poradit, přece jenom je to můj první vztah, vždy jsem mu byla věrná a taky naivní blbka. Spíš se bojím nějakého důsledku. Je mi ta situace nepříjemná.
@andula1498 jako jestli chlastá, má agresivní sklony.. Tak prstýnek neprstýnek vezmi roha. Dokud je čas a nejste manželé a nemáte děti.
Já bych se rozešla. Hned. Snoubenec by měl jít na léčení pokud se chová jak píšeš.
Přečti si příspěvek jako bys ho nepsala ty ... Pije? Je agresivní? Myslíš, že se změní? Chtěla bys mít s takovým děti ke kterým bude zlý? Odešla bych ,měla jsem podobné stvoření za partnera a odejít bylo nejlepší rozhodnutí.
@andula1498 šla bych svou cestou už protože tohle nemá význam jak chlap vztáhne ruku na ženu jdu pryč
To zní jako vztah, co člověk chce, agresivní jedinec, který má sklony k fyzickému násilí, má problémy s alkoholem, je nevěrný, nemá stálý příjem, takže platíš výdaje ty.
Jasně, že bych si ho vzala, pořídila si s ním aspoň 2-3 děti, nechala se izolovat od svých kamarádů a své rodiny. Výplatu a následně mateřskou bych si nechala posílat na jeho účet, ať jsem pak řádně v háji a nemám kontrolu nad svýma financemi. Rovněž bych podepsala nějakou jeho půjčku jako ručitel. (Tohle je sarkasmus.)
Jestli fakt váháš, jestli s ním být. Začni chodit na terapii, aby sis rozpletla, proč sis vybrala takového partnera (násilníka, agresora, pravděpodobně manipulátora, nevěrníka.)
Já bych si sbalila svoje saky paky a odešla od něj.
Agresivní alkoholik to chce každá. To že je OSVČ neznamená že nemá 💸. Když mu to nejde tak má jít na Hpp a ne si nechat platit pořád od tebe. Promiň je to Zoufalec.
Nikdy tu neradím kvůli pobláznění opustit dlouhodobý vztah, ale podvádí tě , chlastá a je agresivní ..... prostě utíkej .
@andula1498 Ja bych ho opustila hned co by na mne sáhnul. Ať už by v tom.byl někdo jiný nebo ne. Po svatbě by se to násilí mohlo zhoršovat. A bohužel pokud na tebe sahnul jednou je dost pravdepodobne , že sáhne podruhé.
@andula1498 myslím, že jste si odpověděla sama. Také jsem odešla jednou od chlapa co pil, byl věčně nevěrný a neměl často peníze. Jsem ráda, že jsem to dokázala. Mám teď úžasného manžela a krásné děti. Ten můj bývalý je pravděpodobně své ženě nevěrný (občas mi psal jestli nemám zájem - několikrát jsem odmítla a už mi pár let dal pokoj) a vypil si pořádný pivní pupek.
Ty si s tímhle nevíš rady?? Vždyť je to tak jednoduché, podle toho co tady píšeš..🥴 "snoubence" bych poslala do ...a to nejlépe hned, a poté bych viděla co dál..nevím, jestli bych se hned hrnula do dalšího vztahu..🤷PS . A když píšeš o jeho skvělé rodině, tak by mě zajímalo, co by ti na to řekli, že jim jejich synáček kroutí rukou jejich budoucí snaše..🤔 fakt hardcore.🤐
Agresivní alkoholik věčně bez peněz??? To chceš? Mladá, bez závazků...utíkej, než ti zbydou oči pro pláč.
@andula1498 Zdrhni. Tohle není nic co chceš pro život. A teď to máš ještě lehký. Jen ho pošleš pryč. Až byste byli manželé, nedej bože s dětmi, to pak už tak jednoduchý není.
A to si ho chceš vzít a všechno tohle snášet? Chápu, že se můžeš bát změny, ale ještě máš čas odejít. Nebuď blbá, fakt. Co po svatbě nebo potom s dítětem, to je o dost horší.
Odejít ze vztahu bez ohledu na toho druhého chlapa. Tohle nemá budoucnost.
@andula1498 snoubenec? Snad brzy bývalý, takové hovado bych si nevzala ani za nic🤦♀️
Uteč dokud nemáte žádné závazky, jedno pokroucení ruky je začátek. Neohlížej se na okolí, to s ním žít nebude! Koukej hlavně na sebe!
Vazne existuje zenska, ktera uvazuje nad tim, ze by si vzala chalpa, co ji podvadi, pije, je agresivni a bez penez? To snad ne 🙈. Utikej, dokud je cas! Kamarada pripadne res az potom, co si vyresis toho snoubence k pohledani.
Agresivní alkoholik a nevěrník, co je věčně bez peněz. To že má skvělou rodinu, je hezké, ale na to abys s ním mohla být šťastná, je to sakra málo. Vím, že není snadné udělat ten razantní krok, ale na tuhle situaci existuje jediná rada, a to je rozchod! S kamarádem vám to možná vyjde, možná nevyjde, ale zůstat se současným partnerem, to je cesta do pekel, protože věř tomu, že po svatbě a s dětmi se to jen zhorší.
@andula1498 na Koníku od 11/2023, ty musíš být dobrý troll nebo fakt naivní, že si chceš dobrovolně vzít takového netvora?...jooo vlastně, abys pak tady zakládala diskuze, jak tě dál mlátí,bere peníze, nedavá na domacnost, bije i děti, ale přes to všechno jej miluješ, nechceš opusit a ať ti poradíme, co dělat,nejlépe, ať se na tebe tady finančně třeba složíme. Jsem hrozně neempatická, že?!!! Ale co s takovýma, jen si to po sobě přečti a litovat budu jen vaše případné děti, pokud nějake vzniknou, a budu doufat, že na tvého snoubence bude platit ten zákon o zákazu bití dětí.
@andula1498 pošli ho do ženského pohlavního orgánu.