Dlouho jsem po ošklivém rozvodu,kdy partner odesel bez udání důvodu žila se svymi syny sama. Před rokem jsem se znovu vdala a teď mi manžel oznámil,že chce odejít. Že chce nový život. Nevim,co mám dělat.
Nelze k sobě nikoho připoutat násilím, holt se dvakrát rozvedeš. Lepší, když odejde teď než kdyby třeba po 5 letech, protože pořád máš šanci, že si najdeš skutečného partnera.
Jestli ten 55 letý týpek, řekl tohle, je idiot, ale myslím si, že je zatím jiná žena.
Asi bych si našla terapeuta, vrhala se na osobní rozvoj, abych si rozklíčovala, proč si "vybírám" "přitahuji" takové partnery.
Tohle asi bude dalsi z tech diskuzi, ktere nikam nevedou, protoze zakladatelka toho moc nerekne, a kdyz uz rekne, tak to vzapeti smaze, takze stejne nikdo nic nevi. Pak @levandule_k reaguje evidentne na neco, co bylo v mezicase smazano. Jak rikam; dalsi zbytecna diskuze.
Nechat ho jit, co jineho. A uz se radsi nevdavat…
No, tohle je docela smutné... Těžko, co poradit. Důležité je si s partnerem v klidu promluvit a pokusit se zjistit proč se chce rozvádět. Pokud se nebudete hádat a budete to řešit s rozumem, tak ti snad na tvoje otázky odpoví a nebude to zbabělec, který by jen mlčel.
Co dodat, máš předmanželskou smlouvu? Majetek/Máte děti? Začala bych se domlouvat na rozdělení majetku a na péči o děti, protože tohle je potřeba vyřešit, než proběhne samotný rozvod B-)
A rekl ti proc chce rozvod? Rok po svatbe chtit rozvod, to musi mit asi vazny duvod. Nebyla ta vase svatba unahlena? A predchozi chlap odesel bez udani duvodu? Prece neni mozne, ze te muzi opousteji jen tak. Nejaky duvod to mit musi.