Druhá šance ve vztahu. Věříte tomu?

27. črc 2022

Věříte na druhé šance ve vztahu? Vyplatí se to? Dokáže se někdo opravdu změnit a uvědomit si ty chyby, co dělal a zapracovat na tom?
Máte někdo zkušenost, jak to dopadlo?

jana_zofie
27. črc 2022

Asi zalezi kvuli cemu

rebe
27. črc 2022

Jestli chceš slyšet happy end, tak jeden mohu nabídnout. Jedna z mých nejlepších kamarádek opustila manžela a otce svých dvou dětí. Kašlala na rodinu, netrávil s nimi čas, byl hnusný na děti, neměl zájem o sex. Odešla, když se zamilovala do jiného. Prošli bouřlivým rozchodem, který se začal uklidňovat, když mu ve všem ustoupila a ve všem byl po jeho. Pak se rozešla se svým přítelem a začala kvůli dětem se svým ex trávit víc času, občas ho požádala o pomoc. Asi po roce se dali zase dohromady a dodnes je neskutečné je pozorovat, jsuo zamilovaní, chovají se k sobě s velkou něho a z něj je pozorný, milující manžel a otec. Nikdy jsem ho neměla moc ráda, v době jejich rozchodu jsem jím pohrdala za jeho hysterické chování, dnes na něj koukám s úctou a obdivem, vůbec nechápu, jak velká změna se s ním udála.
Ale jestli věřím, že se to může stát komukoliv – to asi opravdu ne...

emillyhk
27. črc 2022

To je strašně individuální... Zažila jsem návrat k bývalému, kde to prostě bylo špatný - já mu nebyla schopná vnitřně odpustit důvod prvního rozchodu a nakonec se ukázalo, že je to nevěrnej zmetek... Zbytečně jsme se vzájemně trápili. Naopak s mým manželem jsme se po dvou měsících randění rozešli kvůli banální hádce, za kterou ale byly naše obavy a blbé zkušenosti z předchozích vztahů. Když jsme se po pár měsících znovu potkali, pořád to jiskřilo, tak jsme začali nanovo. Víc jsme o všem mluvili, přestali si hrát na to, že jsme nad věcí a přiznali si naše strachy. Stálo to hodně úsilí, máme za sebou pár větších krizí, ale z každé vyjdeme silnější. Je to neskutečný klišé, ale je to tak. Jsme spolu 12 let a nelituju a nikdy jsem nelitovala, že jsme si dali druhou šanci 😉

guliii
27. črc 2022

Ano i ne záleží jak se k tomu ti dva postaví. Znám dost párů, kteří se rozešli, měli i někoho jiného a zase se dali dohromady a jsou spolu opravdu šťastní, mají děti a super krásný vztah plný lásky. Ale také znám páry, kterým to nevyšlo. Je to hodně individuální.

jirovapa
27. črc 2022

Jsem s manželem 10 let, svoji jsme teprve 2 roky, máme spolu 3 malé děti. Když jsme byli spolu 3 roky, tak se choval jak namyšlený arogantní blbec ( stalo se to změnou zaměstnání). Každý den jsme se hádali, nevážil si věcí. Na základě pár dalších událostí jsem zrušila svatbu. Našla si byt a rozešla se s ním. Po půl roce jsme se k sobě vrátili a je to ten nejlepší chlap pod sluncem. Sám tvrdí, že potřeboval přes hubu, aby pochopil. (Píšu jen zkrácenou verzi příběhu.) 🙂

zmrzlinka
27. črc 2022

Já jsem druhou šanci dala a zatím dobrý....

levandule_k
28. črc 2022

Tady je strašně málo informací o tom, jaký byl váš vztah a proč jste se rozešli, jak jste na sobě zapracovali po rozchodu.

No jestli je dotaz od té samé autorky, co založila diskuzi "Kamarádka přítele. Co si o tom myslíte?" Tak tam bych se nevracela ani za zlaté prase.

hankasva
28. črc 2022

Znám plno lidí kterým to na podruhé vyšlo 🙂