Dotaz - poradíte, prosím?

michal1912
29. pro 2020

Zdravím vás holky. Mám dotaz, nebo spíš bych potřebovala někoho, kdo by mi trošku poradil. Jsem rozvedená po 5letem vztahu. Důvod? Vážně? Pedofilie, cucani dudliku.... Pokračovat nebudu. Rozvedli nás, a já si našla jiného. Ex pracoval, staral se o moje děti, nosil penízky, byli jsme spokojeni, výlety, koupaliko, pořízení hafika, prostě zuzo. Já byla spokojená, že mám fajn může, co pracuje, nechává volnou ruku a tak. Vše fungovalo do doby, kdy mi sdělil, že je na malé chlapecky(ale nikdy se nic nestalo),a že nepoznal mateřskou lásku, a že chce spát s dudlikem v puse. Průšvih byl, že se to s dudlikem fakt stalo. Z kojenecké láhve pil kavu(jezdil jako zajezdovy řidič, takže každou chvíli na hotelu). Ze začátku mi bylo doma smutno, když byl pryč, pak jsem byla ráda, že je pryč.. Po 5 letech jsem se nechala rozvést, našla přítele. On se zamiloval hned, já stojím i po skoro 2 letech stále na nohou. Nejsem zamilovaná, jako do ex manžela. Mám přítele ráda, ale to je vše. Ex byl starší o měsíc, přítel o 9 let. Rozhodl se, že se vezmem. Jo kdybych věděla co z něho vypadne. Nejdříve řekl, že si uděláme prdel, a Budem oblečení obráceně. Vzala jsem to jako vtip, ale když se zmíním, že bych chtěla mít já šaty jako holka, tak padne otázka, a nemůže to být obráceně? Už to mě děsí, že je taky nějaký divný. Myslela jsem si, že starší, vyzralejsi chlapi mají něco za sebou, ale chyba myslet znamená houby vědět. No a tak se ze svatby vykrucuju jak můžu. No a po roce a půl od rozvodu přišlo něco jako zlom, a mě se strašně začalo stýskat po ex. Když si voláme, brecim, když si písem brecim, prostě brecim furt co se týče ex. Teď s ním a jeho mámou budu slavit silvestr. Dostala jsem od něho dárek k vánocům, ptá se mě co chi k narozkam. Jo zapomela jsem, nejsme církevne rozvedení. Jinak civilne jo. Takže teď se v tom topim jako kotě, a nevím jak dál. Tak bych ráda něčí názor, nebo radu, malinkou. Někdy je to k zblazneni, a honí se hlavou černý myšlenky. Kluci už jsou velký, ale mají pravdu v tom, když se ptají, jestli to zvládne. Ex nás zaopatril, přítel nemá z čeho, má výplatu, ale s nájmem mi nepomáhá. Máme s klukama byt v pronájmu, takže to platím sama. Občas nám nakoupí, nebo dá nějakou Kacku, ale Toť vše. Tak a teď babo rád.

h.... vědět,

zelenaesmolda
29. pro 2020

@michal1912
Vyhledala bych odbornou pomoc

michal1912
autor
29. pro 2020

@zelenaesmolda zdravím, děkuji, asi to bude nejlepší, a někoho dobrého neznáte, nějakého odborníka? Děkuji Anita

alilali
29. pro 2020

To myslíš vážně?

michal1912
autor
29. pro 2020

@alilali co máš na mysli?

tasimia
29. pro 2020

Ty si troll ne? To nedává smysl :D proč by si chtěla mít šaty jako holka, když si holka? Nebo ne? Ještě klučičí jméno.. no začíná zábava na večer.

michal1912
autor
29. pro 2020

@tasimia jasně, klasika svatební šaty, on oblek, ale on to chce obráceně, já oblek, on dámské svatební šaty, ze začátku jsem to brala jako vtip.....

tasimia
29. pro 2020

@michal1912 běžte se léčit.

michal1912
autor
29. pro 2020

@tasimia taky si říkám. No asi radši budu sama, než tohle

alilali
29. pro 2020

@michal1912 On je pedofil, ty máš dva syny a chceš se k němu vracet? Sorry, ale pokud je to fakt, dala bych ti přes tlamu ať se proberes.

michal1912
autor
29. pro 2020

@alilali nepsala jsem, že se chci vrátit, jen radu , jak z toho pryč.

alilali
29. pro 2020

@michal1912 Fakt si dej facku, ať se proberes. 😊

michal1912
autor
29. pro 2020

@alilali každá rada nad zlato. Dekuji

alilali
29. pro 2020

@michal1912 Za málo. A teda vážně, pokud nejsi trol. Nepritahujes muže, kteří jsou uchylove? Jak z toho ven nevím, asi si uvědomit, že je to fakt zvrácený, jeden pedofil a druhý transvestita.

orisek56
29. pro 2020

Tak já si cvrkla do vany. Můj muž mi nad hlavou řekl, že chce svatební šaty a dudlík k tomu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 to mě poser boty. Kam na ty nesmysly chodíš, ale po dlouhé dobe aspoň prdim smíchy do vany.

keksik002
30. pro 2020

Nezlobte se, ale neverim ani slovo.. Chlap pedofil, vy s chlapem co chce damske svatebni saty, muzske jmeno a profil ale pisete ze jste zena..? Bezte se lecit!

te_reza
30. pro 2020

Co to je zas za slátaninu?! 🤔To ani v televizi nevymyslí 🙈

natysnovec
30. pro 2020

Boze🤦‍♀️🤦‍♀️na tohle snad ani nejde nic napsat. Jak nejaka,, zenska,, muze nad tim premyslet? Boze co vy jste zac🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

sudylichozrout
31. pro 2020

😆😆😆😆😆 Tak to je storry tohoto roku! 🤦🤦🤦🤦🤦

zelenaesmolda
31. pro 2020

@sudylichozrout
Ted jsi mi vnukla napad na diskuzi 🙂

ypoons
4. led 2021

Ahojky, je to trochu bláznivý příběh, ale i takové vztahy jsou mi známi. A že má na profilu klucici jméno, a píše to jak žena, no asi má k tomu nějaký důvod. Mám kamarádku, která má nebo zažila něco podobného, a taky potřebovala poradit. Je skvělé, že jste ji hned vsici odsoudili. Prosí o radu, pomoc, ne bicovani klackem po zádech. Ano, fakt to zní divně, ale je to tak. Už vidím vaše odpisování, ať se jdu taky léčit, a tak.... Njn, podle sebe soudím tebe. Kdyby jste ji někdo poslal kontakt na dobrého doktora. Život je různý, lidé jsou různí. Každý jsme nějaký. A tak ti tedy slečno, paní držím palce. Protože dostat se do takového kolotoče, vydržet to, a zustat třeba i sama je masakr, kor v dnešní době.