Dobrý den,
stala se mi nepříjemná záležitost a potřeboval bych poradit od vás žen. Začal jsem být lehce nedůvěřivý, jelikož od doby co manželka byla na třídním srazu, začala být dost tajemná. Jednoho dne jsem ji potají vlezl do mobilu (vím, že je to hnus, ale psychicky jsem to přestal dávat) a chtěl jsem se ujistit, že jsem jenom blbec a že je vše v pohodě.... Jenže nebylo. Věděl jsem, že si občas napíše s jedním ze spolužáků, údajně nejlepší kamarád, který jí často pomáhal v těžkých chvílích. Každopádně byly všechny staré zprávy smazány a byly tam jen zprávy z předešlého dne. Chtěl bych Vám tu napsat přepis a poradit od ostatních, jak se mám zachovat.
Ona: čau fešáku, tak ty nepracuješ jo?
On: Ja jo, jak drak preci 🙂 :P
Ona: Jen aby :D
ON: No tak vim co delame ne
Ona: Dnes se mi o tobě zdálo :D Nekde jsme byli, tuším, že to byly nějake hory a bylo tam víc lidí :D
On: jakých lidi?
Ona: Nevím, asi naše trida, to už si nepamatuju
On: a bylo něco?
Ona: Tak pořád jsme se tam tak nenapadně k sobě měli :D ale nic asi nebylo, nevím :D to bych si asi pamatovala O🙂
On: Tak to je nuda sen teda :D
Ona: Vid :D není nam to proste souzený
Ona: Hele ty na me uplne seres
On: No nechces aby to bylo souzeny
Ona: A ty chces?
On: od kdy se odpovída otazkou?
Ona. Buh vi co by bylo. Treba uz bychom se nemeli tak radi. Kdybychom to tenkrat prubli :D Mozna to stoji na tomhle nasem pratelstvi
On: Treba nooo
Ona: Vis jak to dopada
On: Stoji to na vasem krouzku
Ona: To ano, ale ja se rozvadet nehodlam, stejne bys to semnou nevydrzel, a Ctu ze o vikendu pivo jo? 🙂parada 🙂 :P
On: A kdo rika ze si te po sexu vemu domu? To by museli byt jooo TOP
Ona: No prave, a proto to riskovat nehodlam, navic kdo rika, ze bych te chtela doma. Top by to bylo, toho se nebojim. V tomhle si dost fandim :-*
On: Ja bych u tebe doma nebyl, ty u me ano. To muzou byt jen reci, pritom muzes byt uplne ta co sex nechce.
Ona: :D jo jo to stopro, ja myslela ze by chlapy tohle cejtite..Kdo ma mrdavy oci a kdo ne. A ja je prej mam :D
On: Si fandis co
Ona: To si teda rozhodne fandim
On: Jak mrdas bych ti rekl az po mrdu. Ale nic vedet nebudes teda no
Ona: Vis kolik kluku prosilo at jim ho jeste aspon jednou vykourim nebo at se s nimi vyspim?
On: Me jsi nemrdala, takze to nevis z ofiko uznavaneho zdroje
Ona. To si mi nahnal ego 🙂
On: jooo, to ze mas sikovnou pusu, to verim, ale taky ji mi to jeste neukazala.. Mozna az pojedem z toho piva ,zjistis jak dobre kouris
Ona: Ja se prave bojim, aby ses pak nezamiloval vis 🙂 :P. Myslim ze by se ti to libilo :-*
On: Ja jsem se zamiloval parkrat, ted si dam pozor uz :D
Ona: Proste si o tom mysli co chces :D Ja ti jen rikam, ze tahle cinnost mi jde.
Ona: Jeste nemam ani vyreseny vanocni darky.
On: Ani pro me?
Ona: Ne
On: Tak to nemyslis vazne
Ona: se omlouvam 🙂
On: Te vozim, netlacim na tebe a ty takhle.
Ona: Co mas pro me ty?
On: Neomlouvej, pozde. Si to vyberu jinak.
Ona: A jak?
On: Ty se zas budes cukat, že nechces ale
Ona: Ja se musim cukat.
Dlaši zpravy uz jsem nezvladl precist, musel jsem si dát pauzu, ale bohuzel dalsi zpravy a i tyhle byly smazany.
Potřeboval bych radu, jak se mam zachovat. Je evidentní ze k ničemu nedošlo, teda alespoň podle téhle části konverzace, ale i tak si přijdu dost mizerně. Jen pro upřesněni. Jsme spolu osmý rok, z toho dva manželé.
Předem díky za rady. Mějte se líp, než já 🙂
Yep. Něco bude, zatím ještě nebylo. Každopádně bych nechtěla být na jejím místě. Pořád je to soukromá konverzace, kterou si teď přečte hromada lidí..
@thomass4 Sepsala bych to na papír, vytiskla, položila doma na stůl a odjela na víkend pryč. Až bych se vrátila, čekala bych vyjádaření do té doby bych nereagovala ani na zprávy ani na volání. Je dost možný, že nejdřív bude útočit, že ji lezeš do mobilu, možná vše shodí na tebe, že si ji nevšímáš, možná se jen nudila a potřebovala nahonit ego. Každopádně ten víkend bych ji nechala o sobě přemýšlet a pak si vyslechla verzi. Pokud by se pokorně omluvila a řekla že se to už nikdy nestane, kontakty přetrhne tak pak bych to s ní zkusila dál.
Od svého chlapa bych po přečtení něčeho takového čekala,že na mě nabehne, dá mi obrazně řečeno přes držku,udělá scénu,ukáže mi ze je chlap a ne že pude vypisovat na kone🤦♀️Takže pokud nejsi troll,až přijde,chytni ji za pacesy a když má chuť kouřit jiného,tak ať nejdřív pořádně vykouri tebe a pak jde třeba do pr.ele,jestli ji to tam tahne.
Chlap musí být v prvni rade chlap.🤘
@sanyy22 já to úplně vidím,bejt chlap😂😂By dostala takovou lekci,že by se tejden nenazrala natož myslela na nějaký koureni😂😂Pak bych ji řekla,že by měla víc trénovat,nebo nebude XY moc nadsenej,hodila ji konverzaci na hlavu a na víkend jela do prdele😂.....ale dneska se chlapi radši prihlasej na koně. Pak to má nějak vypadat 😂
A podle té konverzace soudím,že přesně tohle chce.aby ji někdo dal pořádně co proto.
Podle mě je to stejně vymyšlené,ještě ke všemu si takhle pamatovat všechno slovo od slova🤦♀️
@michaela666 mého taky 😂😂😂si myslím že bych pak musela i na oční 😂😂😂😂
Mrdavý oči, ten termín jsem neslyšela už hodně dlouho....
Jako dobrý nápad mi přijde řešení, které navrhuje @beremi. No asi je dobrý, že se zatím rozvádět nechce, teda soudím dle téhle věty "To ano, ale ja se rozvadet nehodlam, stejne bys to semnou nevydrzel, a Ctu ze o vikendu pivo jo? 🙂parada 🙂 :P," ale ráda by si splnila sen a zasouložila si svou nenaplněnou láskou, jestli dobře chápu, tak je to k sobě přitahuje, ale nikdy nic nebylo, teda zatím.
Všem díky za názory a jiný pohledy než moje. Troll nejsem a vim to slovo po slove, protoze jsem si tu konverzaci vyfotil, abych to mohl rozdejchat, abych to mel slovo po slovu a s klidnou hlavou prijit s resenim. Pisu tohle lehce s krizkem po funuse, protoze uz sem na ni nabehl. Doma bylo celkem horko, ale bohuzel zeny nebiju, i kdyz si to zaslouzi. @beremi presne takhle to bylo.. nejdriv ze jsem hajzl co leze do telefonu, pak ze je to moje chyba a nakonec ze si chtela nahonit ego.... zezacatku samozrejme zatloukala a to me nastvalo jeste vic.... pochopitelne nechi zahodit 8 let za ,,jen" zpravy, ale pochopitelne mi je jasny jak by to dopadlo kdybych to neresil.... a mozna ze i tak dopadne.... Dal jsem ji do soboty na rozmyslenou jestli chce manzelstvi nebo kamarada, ze oboje urcite uz nikdy nepujde... Bohuzel ve svym zivote nemam nikoho komu bych veril a probral to s nim, proto jsem se obratil na tuto stranku... neni to, ze bych nebyl chlap, ale i presto ze jsem se to snazil resit az s klidnejsi hlavou, malem jsem ji mel na svedomi... kazdopadne jako odpoved pro jeden z komentaru...bohuzel se neomluvila...
Asi bych si vzala víc času na rozmyšlenou, jak to řešit, jak s tím pracovat, než do soboty. Teď je to hodně horké a bolí, ale položila bych si otázku, jestli mi třeba nestojí o partnera bojovat. Zvážila bych zda nejít do manželské poradny, máte teď narušenou důvěru ve vztahu, kterou bude potřeba do budoucna obnovit a zpracovat si to tak, aby jste se neobvniňovali, nebyli frustrovaní, nevyčítali si skutečné i domělé křivdy atp.
Pokud dojdete k rozchodu, tak bych si našla terapeuta pro sebe, aby mi pomohl překlenout tuhle krizi a já nežila na do smrti s pocity zlosti, lítosti, oběti, frustrace.
A když ti řekne, že styk s kamarádem neukončí, co uděláš? Pošleš jí do řitě? Ne, budeš jí prosit a přemlouvat. Neomluví se, protože ví, že nemusí. Promiň, ale jsi bačkora. Už jen pro ten styl, jakým to řešíš, že slidíš a pak to rozebíráš s ženskýma. Podobně se choval můj bývalý muž. A člověka to tak nějak nutí zkoušet, kam ještě může zajít, co ten druhý ještě snese. Snesl hodně. Při rozchodu mi řekl, že ví, že to posral tím, že se v situacích, kdy mě měl chytnout za prdel a vytřít se mnou podlahu, to neudělal a já v něm už nikdy neviděla chlapa..... A měl pravdu.
Kdybys ji radši doma pořádně o***al, aby neměla energii na jiné...
Teda lézt někomu do telefonu a pak se jít svěřovat na koníkovi, ufff. To jako čekáš, že si to tu náhodou přečte?
Nemáte si co vyčítat, hodíte se k sobě.
Ja bych to neviděla tak černě. "Pes, kterej štěká, nekouše." 🤷♀️
Někdy prostě nastanou situace, kdy si ženská nepřijde atraktivní a tak si to ego opravdu honí. Nebo naopak - někdo zalichotí a jí je to samozřejmě příjemný... a tak začne hrát tuhle, pro tebe nepříjemnou, hru, kdy se ji zkrátka dostává obdivu, ale kdyby mělo k nečemu dojít, tak couvne. Noo a nebo se v manželství nudí. 🤷♀️
Kdyby s nim chtěla něco mít, udělá to už davno a nevypisuje, působí to na mě akorát jako silný kecy a skutek utek. 😁
Tady těžko radit. Manželka se sice rozvádět nechce, ale přijde mi, že jen proto, že "má svý jistý". Chybí jí jakákoli úcta a respekt k manželovi a manželství jako takovému, protože tohle její chování už je za hranicí. Zároveň mám pocit, že si vlastně neváží ani sama sebe, přijde mi, že se podbízí dost ubohým způsobem. Ty to teď víš. A dál co? I když přijde a omluví se, naslibuje hory, doly, stejně je tam narušená důvěra. I když ona si psát přestane, ty jí stejně budeš podezírat. Ale spíš věřím tomu, že ona si bude jen dávat větší pozor, aby se to na ni neprovalilo 🤦♀️
No kdyby sem takovou konverzaci pleskla zenska, jak jeji chlap chce vylizat cizi mindu, urcite byste ji psaly, ze si za to muze sama?🤷
@camelinka Souhlasim, když se jde ženská poradit na MK, tak je to v pořádku, v případě chlapa je to neetické, nemorální a srabácké🙉
@levandule_k a bačkoroidní.... chlap tady dycky bude za kretena🙄😅🤦.
Naopak, co ja posledni dobou potkavam za svine zensky...
Ja jenom ziram,kolik z vas touzi dostat od chlapa po tlame 😱 Me chlap za tohle proplesknout,tak se rovnou balim ke kamaradovi.
@camelinka Kdybych měla záltenické choutky a můj manžel to zjistil a následně to řešil "po chlapsku" a zmátil mě, tak to by byla pro mě konečná, i když jsem mu chtěla udělat dost hnusnou věc, nikdo mě nemá právo bít. Jako srovnat ženskou do latě, to je jak názor z 19. století...
@kristyn86 Naprosto přesně.
@thomass4 Jaké bohužel ženy nebiju? To je správně, že ženy nebiješ. Násilí nic neřeší. Neomlouvám její chování, ale problémy se neřeší fackami. A je i správně, že jsi se přišel poradit do diskuze, kde je většina žen, ono to dává smysl, máš problém se ženou, tak se poradím na fóru, kde převažují ženy.
Mě by zajímalo, zda je v posteli fakt taková nadsamice a mistryně v kouření, jak se popisuje. 🤣 Takové mají většinou jen na hubě a doma jsou rády, že si odkroutí svou povinnou pětiminutovku mezi ordinací a mástršefem 🤣
@kelerub přesně to samé mě napadlo 😂
A jako názor, že by měl řešit jako chlap a ne brečet tady na koni... To fakt jako myslíte, že v tomhle případě je v pořádku dát ženský po tlamě? A že by tu někdo po takovém zjištění skočil na očním? 🤦 Tak takového chlapa bych doma chtěla mít, fakt 🤦 Jako ano, může si to tu přečíst... A co jako. Když je blbá, tak je blbá.
Já bych jí v tom nechala podusit. Ať se chvíli vaří. Domů hezky až v neděli, telefon nezvedat a uvidíš, zda se chytí za nos, když uvidí, že jde do tuhého.
@leilinka1234 na ocnim,protože by mi vylezly oči z dulku...takovej asi blbej,nepochopenej vtipek🤷♀️😂☺️
Jinak jak píšu výše,konkrétně já psala,obrazně řečeno přes držku.coz neznamená,že by měl chlap ženu mlátit,ani že by mě mlatil muj muž.
Nicméně 2x jsem od chlapa(ex)facku dostala a můžu zpětně říct,že zcela oprávněne,když sem se chovala jako kráva.a mezi tím,když chlap ženský facku vrátí nebo ji jednu vlepi když jeci jako hysterka,a tím,když ji řeže jako žito jen tak nebo proto že je magor,vidím docela podstatný rozdil
@camelinka tak by debata jela směrem jestli s ním spí,jestli ho nezanedbava,jestli ji nezajímá jen dítě,jestli nemá po porodu 30kg nadváhu a 20holek by napsalo že by měl sbalene kufry.ty ses tady první den?😂😂....chlapun se poradi pochopení,tolerance,jednání v rukavickach. Protože ta kráva co má doma je jedna z nás 😂😂😂
Přitom takové ženské zjevně něco chybí.ale nepadlo ani jednou,jak se jí věnuje a jaký mají vztah.
@thomass4 Mnooo😬 ...zatim nebylo, ale dle myho je blizko k tomu, aby brzo bylo...