Ahojky holky chtela jsme se zeptat v dubnu s emi ma narodit miminko, pred cca mesicem nas opustil otec miminka a bohuzel jsme si neschovala zadny uctenky od obleceni a vseho co jsem nakoupila, a ted nam nechce otec nanic dat, nezbyde mi nic nez ho pote udat aby mi proplatil cast vybavy proto jsme vam chtela poprosit zda nektera z vas porodila nebo co porodi, zda by mi mohla nejake uctenky pujcit, vse bych ji pak v perfekt sttavu zas vratila,, dekuji za odpovedi
moravcova a vy jste jenom spolu zili, nebo jste byly manzele, jako manzel ti nemusi dat totiz nic... ja jsem totiz na tom takhle... 😠
ja mam jiny kocarek, takze ti asi nepomuzu...
no on se ted krouti jako had, ze to dite neni ani jeho. Urcite az po narozeni miminka, s nim ted neni kloubna rec, a nemluvi se mnou. Kdyz budu chtit po nem vyzivne tak a on nebude chtit nebo nebude verit ze je to jeho tak ho udam k soudu pro priznani otcovstvi popripade kdyz tam bude couvat udelaji s etesty a dohodne se tam vyzivne, my nejsme manzele, a mas narok i na proplaceni pulky vybavicky ale musis mit od toho uctenky a on ti musi proplatit.
No pochybuju, že ti ji někdo pošle, protože účtenku nesmíš mít starší a teď si ji bude každá schovávat kvůli záruce. Ale stejně moc nechápu, že sis ji neschovala taky.
hm...to som nevedela
🙂 tak aspoň veľa šťastia a radosti s bábätka 🙂
Stejný problém měla kamarádka,Klárce je 8 let. Ten všivák nechtěl dát ani korunu tak ho dala k soudu,občas jí poslal nějaké peníze a pak zase nic,tak opět podávala žádost k soudu a do dnes to tak jde dokola. Ona bohužel nemá internet,ale v pátek by se měla zastavit tak se ti pak ozvem 🙂
bodka - matka má nárok na preplatenie časti nákladov spojených s nákupom výbavičky , zľahnutím a tehotenstvom - čiže je možné preplatiť dokonca aj tebe nákup tehu -oblečenia
sonica - u teba by to bolo tkz " výživné manželky" - treba podať na súd žiadosť o výživné manželky , lebo životná úroveň manželov je rovnaká .....a funguje to - ja som mala stanovené
Dobre moc vam dekuji, ty chlapy jsou fakt nekdy nepredvidatelny 😠
mirica to vsechno vim... ale na pulku vybavicky mi dat nemusi... neboj ja resim ted vse s advokatem.. protoze s nim se kloudne mluvit neda... 😠
ahoj 🙂 v tom to ti neporadím,len ma zaujala téma
...a to sa dá udať ho aby ti preplatil časť výbavy?...ja som myslela,že sa to dá riešiť až po narodení dieťatka formou výživného