Dobrý den, ahoj
Tak rovnou k věci . Mám pritele 8 měsíců , nebydlime spolu . Je tedy o 22 let starší , ale to je asi nepodstatné . Začali jsme se dost dohadovat . Z 90% je to vyvolané mnou . Přítel se mnou nechce jít bydlet , kvůli tomu , ze furt vyvolavam dohady . Až prý nebudou , můžeme spolu jít bydlet . I když je u me 5 dni z týdnu .
Ty začaly , když se mi ozvala jeho bývalá , s tím ze s nim spala v době kdy už jsme se spolu vidali 2 měsíce . Ok . Teď se mu do krámu hodilo , ze jsme spolu oficiálně - tedy ze jsem mu slovně napsala ze spolu chodíme a ze je moje láska .
Já od te doby do nej xkrat zacala vrtat kvůli ni . Proste jsem to od nej nečekala a zasáhlo me to . Obzvlášť , když tvrdil jak ji nesnasi , ze ji má už třičtvrtě roku zablokovanou a ze je to šlapka - zacala opravdu pred rokem šlapat .
Tohle jsem se dozvěděla cca měsíc a půl zpět . Šup ještě jsem to v sobě ani nevyresila a další podraz . jsme proste zvykli , ze ani jeden nikam nechodime . Jsme porad spolu , on jen chodí jednou týdne s chlapama na pivo a karty u sebe doma . Jinak proste jen spolu , já jsem se svým dítětem doma . On by ani nepřežil , když bych někam šla . No … a teď dva dny pred Silvestrem , šel opět na karty , já doma .. je normální ze vždy přijde domu max ve 23 h a volame si spolu . Teď ale byla už 1 a on ze tam furt je , Ok ,nic se neděje . V tom mi ale ta bývala se kterou spal poslala fotku , kde je přítel v nějakém klubu . Aha … tak jsem mu tu fotku poslala a on na to nic .. jen ze : teď jsem se něco dozvěděl . Fuj je mi z tebe na bliti .poslal me do haje po zprávách a oslovoval me furt kurvo šlapko a posilal prostřednicka emoji . Telefon mi nezvedl , volala jsem asi 20x a tipl mi to , ani co se stalo mi neřekl . Pak mi druhy den ještě ta bývala psala jak tam jedné holce sahal na zadek . Jak se tam s ni vybavoval , dokonce mu na whatsapp ve 2 v noci psala : tak coo ?
On mi pak sdělil druhy den ze ani neví jak se dostal domu k ránu .
Nastvalo me to a zase během toho týdne co uplynul uz byla 3x hádka . Ja si proste nemůžu pomoct a kdykoliv je možnost , začnu kvůli temhle dvoum věcem do nej vrtat . 🙈 ale opravdu kdykoliv kdy můžu 🙈🙈🙈 jsem opravdu tak špatná jak mi on tvrdí ? Já už si tak totiž přijdu , když to posloucham tak dlouho . A je pravda , ze ty dohady vyvolavam často 🙈
a důvod proč s takovým člověkě jsi? Dokážeš si představit bzdoucnost? Pro mě by to mělo rychlé řešení
Ježiši zkus si představit nějakou tvoji kamarádku nebo mámu nebo třetí nezainteresovanou osobu a přečti si to znovu.
Tohle je jasně toxický vztah a asi je i jedno, co je čí vina, proč a jak. Prostě ten mechanismus vašeho vztahu je úplně špatně a je totálně TOXICKÝ. Máte to celé nastavené úplně blbě. Z toho ani nemůže vzejít hezký vztah plný podpory, respektu, důvěry. .
Pokud máš potřebu zůstávat ve vašem toxickém vztahu, tak bys měla zapracovat na sobě. Zaplať si individuální terapii, kde se dozvíš jak si sebe sama vážit, že si zasloužíš kvalitní vtah, kvalitního partnera, dozvíš se že je naprosto správné nepustit si do života lidi, kteří se k tobě nechovají s respektem, lžou ti a nadávají, podvádějí tě a tahají tě za nos. Dozvíš se jak si nastavovat hranice.
Dozvíš se, že jsi fajn člověk, a zasloužíš si férovýho pohodovýho chlapa který se k tobě bude chovat SLUŠNĚ. A že si zasloužíš vztah ve kterém i kdyby byl chlap týden na služebce, tak ty budeš v pohodě a nebudeš žárlit, protože mu prostě budeš věřit a bhdeš vědět že jsi v bezpečí. Tenhle váš vztah =neustálý pocit nebezpečí a ohrožení. To fakt nevhceš!! Dozvíš se že je lepší být sama než v toxickém vztahu.
Navíc máš dítě, jsi za něj zodpovědná. Máš mu vytvářet domov, bezpečné prostředí. Namísto toho ho děsíš a ovlivňuješ svým toxickým vztahem.
Děs, hrůza, tohle není hezký vztah a zachránit nepůjde. Nestojí na pevných základech respektu, důvěry, péče.
Láska fakt není všechno.
Pryč od něj. Tohle fungovat opravdu nebude. A už by mě odradilo to,jak se vyjadřuje. Mně oslovit přítel kurvo, tak k němu ztratím okamžitě úctu a respekt. Byla jsem u jeho rozvodu, kdy ho opustila jeho ex a dlouho se to táhlo a přesto, že ho ona podváděla a byla na něj fakt hnusná, asi aby neměla výčitky, tak se k ní choval slušně a nikdy jí neopětoval ty hnusný kecy, co mu psala ona, aby ho urazila. Za to si ho vážím.
Takže to co předvádí ten tvůj je smutný a škrtla bych ho že svého života.
Tak bude s tebou bydlet, až budeš hodná...to, kdy budeš hodná určuje ale on ... Je u tebe 5 dní v týdnu - když on chce. Když se mu to nehodí, je jinde, nebere telefon a ojizdi jiné holky...
Fakt to nevidíš?
Vykašli se na něj.
Precitala som to 3x a zmysel toho vzťahu nevidím aj keď sa snazim vo všetkom nájsť niečo pozitívne z toho popisu nič nie je načo si vôbec s nim? A tiez minimálne v mojom svete vzťah nefunguje tak, ze len jedna strana druhej napise, ze sme spolu je to 🤣 na tom sa musia zhodnúť obidve strany napríklad my s muzom sme si nikdy nepovedali priamo, ze sme spolu jednoducho sme obidvaja cítili kedy sme postupne prekročili hranicu kamarátstva a uz o par mesiacov budeme spolu 5 rokov. 🤷🏻♀️ Nemozes niekomu len tak to napísať a čakať, že hned to prijme a bude tak ako povieš. A tiez pokiaľ z 90% dohady medzi vami sú vyvolané tebou ani sa nečudujem, ze sa nechce prestahovat kto by chcel? Ja s takym človekom s ktorým sa musim za každým dohadovať by som nechcela mať nic ani len kamarátstvo a nie ešte nejaký vzťah zjavne sa spolu k sebe nehodite. 🤷🏻♀️
.... kurvo, šlapko...? To ti nestačí? Chceš čekat na to, co bude příště? Víš co dělat s chlapem, který si tě neváží a nerespektuje? Nechat ho být!
Taky jsem si myslela že jsi nějaká náctiletá...ani spolu nebydlíte tak super ne? Ať si zůstane tam kde je. Takového chlapa fakt nepotřebuješ a buď ráda že spolu nemáte vůbec žádný závazky.
Miluješ chlapa, který je to schopný říkat ku.vo a šlapko? 🤮Nevěříš mu a ještě se hádáte....ten vztah nemá budoucnost.
Sorry jako, tohle doma fakt nechceš 😅 lepší to nebude, v rámci nivorocniho úklidu mu dej všechny věci do igelitky před dveře, vyměn zámky a počkej na někoho, kdo se k tobě bude umět chovat... tohle nemá žádná žena zapotřebí...
Zkusila bych i něco poradit, ale z toho textu mi začaly krvácet oči...
Měla bych trochu sebelásky a nevnucovala se, tohle by se mi u partnera nelíbilo
Ty woe, coze? 😂🤦♀️
Neděle, trolling...😉
Najdi si normálního chlapa....
@antoinet Me uz se taky vzdycky rozsviti kontrolka...kdyz je tu diskuze o nejakem extremu, kdy je ten jeden uplny neasertivni trouba co se pta "Utopim se ve vode, kdyz neumim plavat? Co mam delat"?" a nej pak neodpovida nebo na "nauc se plavat" pise "nechci, radite blbe, to neni tak zle, miluji to."
Zlato, poslouchej.. byla jsem úplně, úplně ve stejné situaci.. 4 roky jsem to trpěla, dokonce jsem klečela a prosila ho, ať mi neublížuje ze svou byvalkou… oba dva se mi smaly, ona mi psala jak si ho nezasloužím atd… on mi říkal ze jsem strašně hloupá a bezcenná ať se zabiju… všechno jsem mu odpusťovala, jenže jednou přišel den kdy řekl svému kamosovi “Moje bývala je po porodu a má vagínu užší než ona přitom spala jen semnou” když jsem toto slyšela, všechno ze mě spadlo uplne, Víš co jsem udělala ? Zavřela jsem za sebou všechny dveře a odešla pryč, vymazala jsem si ho s kontaktu, všude byl zablokován… a víš co frajer nakonec udělal ? On byl ten kdo se doprošoval, kdo se omlouval a brečel, prý si uvědomil co měl až když to ztratil.. jenže už mi to bylo ukradený a já hloupá si myslela jak to bez nej bude těžký, že on je ten pravej protože mi na omluvu koupil dáreček, a přitom nadále si psal s holkama.. a teď jen lituji Toho ze jsem to neukoncila dřív, ziju krásný život❤️
A tím ti chci říct, ať se na nej vykašleš, nikdo ti nestojí zato abys brecela žádný chlap! Život mas jen jeden tak proč ho promrhat kvůli jednomu idiotovi ?…. Pokud chceš aby si tě ostatní važili, musíš si nejdřív vážit sama sebe, ! O.D.E.J.D.I ! Chlapy jsou proste lovci, nesmis se jim poddat celá.
Držím palce!❤️🩹
Oficialne spolu chodime, protoze jsem mu to slovne napsala😀😀😀😀😀 Kdybych nedocetla, ze mas dite, myslela bych si, ze je ti 16. Chlap te ma evidentne u prdele, byvalka je uboha a ty jeste vic, ze jsi na tu hru pristoupila. Proc se ho doprosujes o spolecne bydleni, kdyz on nechce? Proc se te zenske nevysmejes do obliceje a nezblokujes ji? Tvl jsi matka, dospej…