Děti z předchozího vztahu a přístup partnera. Co si o tom myslíte?

herkules6969
18. led 2024

Ahojky všichni 🙂 ráda bych znala názory těch kteří jsou nyní ve vztahu s partnerem, který má děti z předchozího vztahu 🙂
S partnerem jsme jsme spolu několik let mimomanželský vztah, který nakonec vyústil v to, že spolu žijeme. Se skoro bývalou manželkou měli hodně komplikovaný vztah, nic méně z něj vznikly tři děti 5-12 let. Za dobu našeho mezi vztahu vznikly také dvě děti. Celé je to hrozně komplikované, ale tím vás nebudu zahlcovat, to je na dlouho 😀
Přítel zatím ještě není rozvedený, ale rozvést se chce, každopádně spolu žijeme.
Problém je, ale v tom, že mám pocit, že vše hrozně komplikuje a mě obchází... přijde mi ke mě dost sobecký...nerespektuje moje názory , pocity ani přání- na vše se vždy najde výmluva nebo komplikace proč to nejde a přesto nejede vlak...
Já mám jeho děti ráda, vůbec by mi nevadilo, kdyby k nám jezdily na víkend , prázdniny atd. Jsem si vědoma toho, že jsou to taky vlastně chudáci, kterým odešel táta z domu a rozhodně nechci, aby trpěly nebo se cítily odstrčení- nemám vůbec problém s tím, aby u nás byly kdykoliv budou chtít. A taky vím, že přítel je má moc rád a chce využít každé chvilky času , který s nimi chce trávit...
S dětmi tráví 1x za dva týdny celý víkend a dvě odpoledne v týdnu... Nepřijde mi to nijak málo, myslím, že je to celkem slušné, když neustále čtu jak kolikrát tátové vidí děti třeba jen 1x za 14 dnů atd.
Problémem, ale je to, že přítel zatím nechce, aby děti jezdily k nám...Má k vůli nim pronajatý byt, ve kterém je hlídá a nebo hlídá u nich doma, když není máma doma... A tím začíná vlastně celý holubník...
Třeba jeho bývalá mu řekne, že by chtěla jet se sestrou k moři a at pohlídá děti 10 dní...Partnera na to můj názor nezajímá, předem je s ní domluvený a jejich domluva platí a mě kdyby se to nelíbilo- tak mám smůlu... No jo, jenže kdyby ty děti jely k nám, tak to vůbec neřeším, jenže on si sbalí batoh a nastěhuje se k nim domů a za mnou a našima dětma chodí pak jen na návštěvu...spí tam... a vůbec mu tohle chování nepřijde nijak divné ....mě tohle normální nepřijde...jednou jsme rodina a měly by děti jezdit za námi a ne , že se on vypaří....
Další příklad.... přítel a jeho bývalá se domluví (bezemne) , že bude mít děti na Silvestra... pakliže přijedou k nám- nemám problém, ale on se sebere a jede do svého bytu a Silvestra tráví s nimi tam a já jsem opět sama....sama a s našima dětma, který nechápu, proč s námi není táta?
Nebo si jeho bývalá k těm dnům, který s dětma tráví navymýšlí další termíny...samozřejmě jsou to dny, které má trávit s námi... Můj názor tu opět nehraje žádnou roli, když bych měla pocit, že ne, že se to nehodí, tak jsem vlastně já ta špatná- bráním mu trávit čas s dětmi a vlastně je stejně předem rozhodnuto- mě se věci prostě jenom oznamují... je to pořád něco prostě...
Jsem z toho neštastná...já mám jeho děti ráda, snažím se, ale přijde vám normální se ke mě takhle chovat? Dělat si z našeho vztahu takovýhle holubník a kord, když já nemám problém vůbec, aby ty děti jezdily k nám? Byt máme celkem velký..... :-/ :-/ ☹ Přijde mi, že je vůči mě sobecký a dělá naschvály...on se , ale tváří jako chudáček, kterému já vlastně bráním vídat se s dětma :-/ ☹ jenže já mu v tom nebráním přeci, ale já bych chtěla mít vztah, kde jsme my ta rodina a jeho děti budou patřit do naší rodiny, byť prostě občas a ne tohle :-/
Co si o tom myslíte? Přijde vám normální, že v tom nemám žádné slovo?

pavca1982
18. led 2024

Ne je to teda katastrofa. A nejvyšší čas s tím něco udělat, nebo se vaše současná (rádoby )rodina rozpadne.Je to nefér vůči Tobě i současným dětem. To je ale tupec promiň.🤔

drakenn
18. led 2024

Treba ty děti o tebe a své nové sourozence nestojí!
A vůbec bych si být tebou nemalovala, že jste rodina! Ty nemáš přítele, ale ženatého milence, se kterým máš děti. A on si s tebou docela slušně vytírá zadnici. Tohle neskončí dobře. A odnesou to nejvíc ty děti! Všechny!

lenickakl
18. led 2024

Patri ti to.

mimi1004
18. led 2024

Má dvě rodiny a dle své chuti mezi vámi cestuje. Moc bych se nedivila, kdyby spal s vámi oběma. A pokud podváděl s tebou svou ženu, nedělej si iluze, že tobě se to stát nemůže. Navíc už máte 2 společné děti a on není rozvedený? To jsi odvážná.

herkules6969
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
herkules6969
autor
18. led 2024

@lenickakl patří mi co? Že ho miluji a chci s ním žít? Ona ho ráda neměla, byla s ním jen z rozumu a finančních důvodů.... někdy je lepší se nevyjadřovat, když o tom vím prd 🙂

barulina
18. led 2024

Já bych v tom nebyla ani minutu. Asi tak

vikinkav
18. led 2024

No tak s 5 detma ma velke vydaje, to je jasne. A proc nechce byt s detma u vas doma?

gruyerre
18. led 2024

@herkules6969 celé to na mě působí dojmem, že on má jako nějaký paša dvě konkubíny a jezdí si za nimi, jak se mu zlíbí. Moc dobře víš, co máš za dárečka, jaký to je charakter, když má najednou dva vztahy a s oběma ženami plodí děti. Málokdo může pochopit, co tě vede k tomu, že snášíš život v tak potupném vztahu. Nedělala bys si naděje, že se to někdy zlepší.

mimi1004
18. led 2024

@herkules6969 Vůči tobě je až moc štědrý. Vlastně ti na vaše 2 společné děti přispívá krásných 20 tis. Kč neofiko alimentů. Má povinnosti vůči své oficiální ženě a ty si plní krásně. A hodnotit, jestli ho měla nebo neměla ráda, tobě nepřisluší. Jak sis to zařídila, tak to máš. Buď si dupni, nebo ho kopni do prd...

herkules6969
autor
18. led 2024

@mimi1004 😀 jj, dobře jsi to ironicky napsala 🙂 ale jo, máš pravdu, že to tak vlastně pořád je, že jsem jenom v podstatě neofiko milenka....až tedy na to, že spolu žijeme a proto je to celé špatně... Ona ho ráda neměla- znám jí osobně...problémů tam byla spousta, nakonec byla ráda, že odešel 🙂

20190418
18. led 2024

No, tak do tohoto bych teda nešla. A udělat si za stávající situace s ním dvě děti ještě. Dala bych nůž na krk, buď zrušíš ten byt, kam si vodíš děti (pokud tedy budeme věřit tomu, že si tam vodí děti, o čemž dost pochybuji) nebo si tam budeš vodit i ty naše - beze mě. Co to je tohle? Se jako za vas stydí nebo co? Můj manžel má svoje dítě každý druhý víkend a automaticky jsme všichni pohromadě i s mým synem. V týdnu ho má jedno odpoledne až do školy druhý den a jsou u něj na domě sami, ale z ryze praktických důvodů, že dům je cca 10km od dítka školy, ale přes 50km od našeho společného bytu, takže být s ním u nás by bylo strašně moc vyplýtvaneho času na logistiku. A ano, je i fajn že oni dva se užijí sami a zároveň je to i den, kdy si mě užije můj syn. Ale je to jeden den v týdnu a hlavní důvod je praktický. O víkendech neexistuje, že bychom nebyli všichni čtyři spolu.

gruyerre
18. led 2024

@herkules6969 a není možné, že ho ráda měla, ale když jí celé manželství zahýbal a nadělal si další děti s milenkou, že ho vcelku logicky ráda mít přestala?

irmamala
18. led 2024

No, asi takhle…Vzhledem k tomu, ze si s tebou poridil dve deti, dal zil s manzelkou a ty jsi na to pristoupila, rekla bych, ze mu ty, tvoje nazory a pocity jsou dost u prdele. Normalni chlap by zenu, na ktere mu zalezi a kterou miluje, do takove situace neprivedl. Pokud jsi ho ovsem k tomu nedotlacila, abys ho ziskala pro sebe. Asi to nechces slyset, ale jeho manzelka je zena c.1, ty jsi opravdu jen milenka, co mu rodi dalsi deti.

zuzkasim
18. led 2024

Když jsi až donedávna byla na mateřské a máte 2 děti, tak tvoje starší nebude mít míň jak 5 let. A jeho nejmladší dítě s manželkou má 5 let. Šikovný chlapec, plodit umí. Očividně taky umí vydělat peníze. Máte to dost divoké, nejste zrovna standardní rodina. Ty bys asi o klasickou rodinu stála, ale ploditel úplně ne. Nevím, co poradit, od začátku to máte divně, udělala sis děti s ženáčem☹️

nnnadja
18. led 2024

@herkules6969 ja porad nechapu,jak my zensky dokazeme byt tak blby:/ je to zmetek! A ty prozri nez ti utece cely zivot.

irmamala
18. led 2024

@nnnadja proc blby? Citila prachy, uvidela prilezitost a skocila po ni 😀 Akorat asi necekala, ze se to vyvine takto.

herkules6969
autor
18. led 2024

@gruyerre Nene, já jí znala z dob, kdy jsme spolu ještě nic neměli... Nejsem ten typ, co by měl potřebu někomu ničit rodinu- o chlapy jsem nikdy nouzi neměla, tak proč přebírat ženaty? 🙂 Partner chtěl mě, protože to doma nefungovalo, já se tomu ze začátku bránila, ale časem, když ho jenom pomlouvala jsem polevila a tím to začalo 🙂

herkules6969
autor
18. led 2024

@irmamala prachy určitě neee 😀 Já od něho v životě nic nechtěla co se financí týče 🙂 mám ho ráda 🙂

ele_nka
18. led 2024

@herkules6969 já myslím, že jdeš trošku s křížkem po funuse. Tohle je věc, kterou jste měli řešit, než jste si pořídili děti. Pokud je chlap na něco naučený mění se velmi těžko. Mě říct chlap takovouhle představu, pošlu ho někam už na začátku.

herkules6969
autor
18. led 2024

@20190418 No, ale tak by to mělo být 🙂 u vás to funguje , tak jak má 🙂 u nás moc bohužel ne... Ono to samozřejmě není tak jednoduché, jsou to samozřejmě pořád nějaké výmluvy a důvody proč to nemůže být jinak a že třeba časem atd. Mě už, ale trpělivost bohužel došla :-/

lauriak
18. led 2024

Toto je hodne velky bizar. Uz len to, ze chlap si spravi deti naraz s dvoma zenami je prinajmensom nechutne. Nerozumiem preco tvojim detom zrazu chyba otec, ked doteraz aj tak bol so svojou manzelkou a s troma detmi, ktore ma s nou. Tak asi tvoje deti su zvyknute, ze otec doma neni.
Najviac luto mi je tych 5 deti, ktore si z tohto ponesu traumu cely zivot.

izz76
18. led 2024

To je dobrej cvok,za 12 splodil 5 dětí, má dvě ženský,dvě domácnosti. No pěkné má pán naloženo. Teď by to chtělo ještě příjmy arabského šejka😃

rnika
18. led 2024

@herkules6969 Tohle je celý špatně. Chlap to ma evidentně vymyšlený podle sebe a tys mu to celou dobu odkejvavala, tak nemá potřebu to měnit. Mě by trpělivost došla teda už dávno. Asi bych mu řekla, že se i přeješ, aby ten byt "navíc"pustil. Ale byla bych připravena i na variantu, že se mu to nebude líbit a že se tam odstěhuje natrvalo.

herkules6969
autor
18. led 2024

@rnika v tomhle máš pravdu, byla jsem až moc dlouho ta co ustupovala a on si na to zvyknul... bohužel těžko se z toho leze ven :-/ On mě má rád, vybrat si mě... ale pořád má pocit, že já budu ta co ustupuje ve všem...

lencaa11
18. led 2024

@herkules6969 tak asi jako na vašem místě bych mu řekla že buď budete rodina ( od se rozvede a bude s vámi doma stim že jeho děti bude brát k vám ) pronajatý být pustí a nebo konec myslím že má dvě ženy a je spokojený

irmamala
18. led 2024

@herkules6969 Aaale nerikej, ze s zenacem, co dela za 30 netto by sis deti urcite dobrovolne neporidila 😀 Tvuj pribeh je velmi jednostranny. Jim to tak strasne nefungovalo, ze si udelali dite ve stejnou dobu, kdy uz jsi ho zachranovala ty.

lv
18. led 2024

Já to prvně nemohla pochopit, že by ti nevadilo mít jeho děti doma - no samozřejmě, když má chlap děti a vy se rozhodnete spolu být, žít a udělat si spolu další děti. Má je málo 2 víkendy a 2 dny v týdnu (ok, jeden týden normálně a druhej málo). Ano, jasně že je má 10 dní, když mají mámu pryč, no jasně je to jejich rodič, když nemůže jeden, může druhej. Až pak mi z toho vyplynulo, že vy v tu chvíli spolu nejste. Nepochopitelný. Proč s vámi není, společně?

klokanka31
18. led 2024

@herkules6969 Chceš nějaký hezký charakter po chlapovi, který žádný charakter nemá. Nebo ti přijde normální aby si ženáč dělal děti s manželkou i s milenkou? Seš si vůbec jistá jak to je mezi ním a manželkou? Co když si k sobě hledají zase cestu, co když např. toho Silvestra slavili všichni spolu jako rodina...

la_amanita
18. led 2024

Tl;dr. Dostala jsem se jen po ten komplikovaný vztah, během něhož vznikly dvě děti za vašeho mileneckého poměru a teď teda spolu žijete, aniž by on byl rozvedený, a bohatě to stačí abych ti doporučila VY*ERTE SE NA TO.