Ahoj, potřebuji se tu svěřit a dostat nějakou radu… je mi 19, byla jsem ve vztahu 4 roky před čtyř měsícmi jsem šla bydlet se svým přítelem (Teď uz ex)… začátky byli v pohodě… jenže přišel další mesic a uz to začalo.. byli hádky, špatný nalady.. jako je pravda že většinu času jsem to vyvolávalá já, vstavala se špatnou náladou.. byla nepříjemná.. a to jen proto že pořad jenom chlastal, nechtěl si hledat práci.. žádala jsem ho ať přestane, a nepřestal i když sliboval… tak kvůli tomu byli časté hádky… furt jen říkal ať jedu domu když se mi to nelíbí.. a já nedokázala odejít protože jsem ho milovala… tak jsem jen musela se z těch nervů a všeho uklidnit, tak jsem brečela nahlas, už jsem to nedokázala dusit v sobě… on říkal ať držím hubu, nastavoval na mě pěst, nakonec když jsem se uklidnila, šla jsem za nim a chtěla ho obejmout on do mě strkal ať vypadnu, vyhazoval mě do další místnosti…
Nakonec když někdo přišel na navstevu začal mě ponizovat, vytahovat naše problémy a hádky… co dělám a co nedělám vše do detailu vyhlásil všem… a já kolikrát musela odejít do druhého pokoje brečet a bylo mu to jedno ještě říkal “Nejdeš sem protože jsi sra*ka” přitom jsem byla unavena z toho všeho s nějakého vysvětlování.. na co bych se o tom měla bavit když i tak by jeho rodina porozuměla jemu… já se své rodině nikdy nic nerikala, protože jsem jim nechtěla dělat starosti, a nechtěla jsem aby ho moje rodina nenasela, a když jsem brecela v dalším pokoji tak naváděl svoje brachove ať mi jdou vynadat… a přitom jsem ho třeba už předem prosila ať o mě nemluví… a druhy den se mi omlouval a říkal “ty se taky musíš podívat jak se chovas ty jsem takový protože ty jsi taková” … pak naposledy zase přišli na navstevu… a on si kdysi psal s nějakou holku se seznamky, a ja o tom nevěděla… a když jsme si dali pauzu tak s ní šel na hotel… to jsem mu odpustila… a on před tou návštěvou zmínil “Ona měla ta holka užší vag*nu než ona” a když jsem to slyšela nasrala jsem se a nadavala… a on ze jsem hloupá a hluchá a hlavně nemocná… to už jsem se s nim úplně přestala bavit, volala jsem rodičům ať pro mě jedou.. odjela jsem domů, a všechna ta závislost na něm sla pryč.. jenže po dvou týdnech mi napsal že mu chybím, ze si uvědomil ze mě miluje, ze přestane pít, a zacnem si hledat práci, ze přestane k sobě volat svoje brachove když si to nepřeju… ze si změníme celej vztah… a mě to znovu chytlo… a nevím jestli mu mám věřit a vrátit se zpět do toho
@lucinka0000 tak a teraz si precitaj vsetko co si napisala este raz a zamysli sa nad sebou. Ty vobec nemas sebarespekt? Ty seriozne vazne uvazujes sa k nemu vratit a cakat ze sa nieco zmeni? no poviem ti nieco, nezmeni. Si este mlada najdes si lepsieho princa. Maj trosku viac respektu voci sebe a neklasaj tak nizko aby si bola vo vztahu so psychopatom ktory ta ponizuje uraza..
Takový toxický vztah s uplným debi*em a ty se chceš vrátit?! Já mít 19, tak si užívám šťastnýho mladí a dělám úplně jiný věci, než řešit takový (ne)vztah. 4 nejhezčí roky života v řiti kvůli takovýmu borcovi? Ahjo..
To nemůžeš myslet vážně, že ne? Ponižuje, nadává, vyhrožuje pěstí, vyhazuje, zahýbá? K úplný tragédii tvýho života zbývá si s ním upéct děcko, platit exekuce a nechat se mlátit. Protože to tě čeká, až se vrátíš.
Ani jsem nebyla v pulce tveho textu a uz mi nad tim zustava rozum stat jak te vubec muze napadnout ze by ses k nemu vratila 🤷 boze.prosimte holka mej nejakou sebeuctu!!!
A co chceš od života? Chceš být rohožkou nějakého manipulativního násilníka (domácí násilí není pouze fyzické, existuje i psychická verze, kterou on bravurně ovládá a myslím si, že k tomu fyzickému by to dotáhl dříve či později), nebo chceš vztah, kde tě partner bude milovat a respektovat a nebudeš se klepat strachy kdykoliv, když vrzne klika od dveří bytu? Pokud chceš to první, vrať se k němu a čekej, chceš-li to druhé, vymaž jeho telefonní číslo a pracuj na své sebelásce a sebehodnotě, protože ty máš evidentně značně oslabené, když se tady vůbec musíš ptát...
Ach, ja bych v 19.cestovala jeste vic nez jsem cestovala. Nevracej se. Rekni mu sbohem a uzivej zivota. Jsi mladinka.
Práce je všude dost, kdyby chtěl, tak může jít zítra do práce. Ale zřejmě práci nevyhledává, zajímalo by mne, z čeho platíte byt a jídlo. Jeho bráchové jsou u vás často? Proč nechodí on za nimi? Nevidím ani jeden důvod, proč se k němu vracet, je to koule u nohy, tu za sebou nechceš vláčet.
Jezisi kriste, ani napad! To je naproste hovado, defektni kus. At te ani nenapadne se k nemu vratit, dopadla bys strasne. Zablokuj ho, kde muzes a hlavne se s nim uz nikdy nijak nestykej. Pokud prijde tam, kde bydlis, volej PCR.
V zadnem případě se nevracejte! Je to nechutný hovado, s nim te žádné štěstí nečeká! Svěr se rodičům a kamarádkám, s nim utni kontakt a všude si ho zablokuj. Kdyby ses k němu vrátila, bude to ještě horší, protože vi, ze ze se k tobě muže chovat jako k hadru a projde mu to. Zapracuj na svém sebevědomí a takové chování uz nikdy netoleruj.
Ze mu bratři hubu nerozbili 🤮
Jejda, ber ten vztah jako zkusenost a pouc se z ni. Zapracuj na sobe a svem sebevedomi, protoze tohle jeho chovani neni v poradku. Sama to vis a citis to - poslechni se a nenech se oklamat. Ve vztahu ma byt laska a ne nasili a ponizovani. Super, ze jsi to rekla rodicum. Co ti na to rekli? Urcite te od nej taky odrazuji. Kdyby tohle delal nakej amant moji dceri, sla bych si ho osobne podat. Najdes si mnohem lepsiho kluka, neboj!
@lucinka0000 Nezmění se, je to manipulátor a psychopat. Hlavně se nevracej, vše se vrátí do starých kolejí. Blokni si ho, nepiš mu.