Ahoj, chodila jsem s klukem dva a půl roku, je mi teď 17 a jemu teď bude za par dnů 20. nás vztah na začátku byl fajn, super, ale on začal zarlit a chtěl abych zarlila taky, tak začal mluvit o různých holkach “ta je ale rajda” “ dobrou prdel má..” a td.. já mu rekla ze mi to vadi ať to nedela, no , začal to dělat vic, asi jsem mu tím nahrála do karet, začal mi posilat chaty co mu poslal kamarad jak mu pise holka ze se s nim chce vyspat a vydával to za jeho chat a ze je docela pekna a tak. Furt si vymyslel takovéhle historky , samozrejme ze jsem začala už hodně zarlit , fakt už hodně pa už mě to stvalo. Rikal mi třeba ze balili s kamosem nějakou holku a td..a jak jsem začala hodně zarlit tak si začal stěžovat, začal mi nadávat ze jsem psychopat a td.. po čase jsem se ho zeptala jestli jedna z těch historek byla pravda, a on ze ta jedna jo, já aha..pak jsem se po par měsících zeptala znovu, on zase ano, a já pak zase po čase znovu , a on ze ne ze to není pravda a začal se smát, a já se ho zeptala proč mi tvrdil ze to pravda je, a on” abych měl něco v zaloze”. Proste on si stěžoval jak jsem hodně zarlila pritom mě k tomu nutil. Před měsícem se semnou rozesel ale tím zpusobem ze mi napsal” bez doprdele...” do oci mi nic nerek, nechtěl semnou mluvit vubec, proste mě odkopnul jen kvůli maly hádce a psal mi ze jsem hrozna a ze jsme spatnej člověk a tak..jinak mi asi 10krat za ten vztah napsal ze jsem krava a ze jsem úplně blba jenom ze jsme třeba pomohla kamarádovi.. psal mi dokonce ze jsem i pica. Chci vědět co si o nem myslíte, a jestli si mám vyčítat ze jsem začala tolik zarlit. A ze jestli když mi někdy napíše tak jestli mu mám dat šanci ještě, nebo ho poslat tam kam poslal on mě..
Takovymu chces davat sanci jo? Seber se. Co nejaka sebeucta proboha.
Toto snad ani nemuze byt podle pravdy 🤦🏻♀️
Takového kluka bych poslala někam dávno.
Myslím že máš řádný důvod k oslavě že ho nemáš na krku 🙂
Jeho chování mi přijde jako chování 15 leteho puberťáka, ne 20 leteho kluka
Buď ráda že už ti nebude komplikovat život 🙂
Bla bla bla. Nuda, že?
@houskan Buď šťastná že jsi volná, a můžeš jít na lov nějakého lepšího kluka 😉
@klokanka31 a mám si vyčítat to zarleni?:(
@houskan No jiste, on se choval jako dobytek, tak je treba se uzirat koncem neperspektivního vztahu a tim, ze jsi neco mela delat jinak 🤦♀️ To je nejaka potreba sebemrskacstvi nebo co? Oslavuj, ze jsi bez debila a do pristiho vztahu preji vice sebeucty. Na tomhle svete neni zadny duvod zustavat nebo se vracet k nekomu, kdo se takhle chova (vymyslene trapne historky, nadavky, zpusob rozchodu). Holka, mas sakra na vic!
Bud ráda, že je pryč. Vážně mu bylo 20? Přišlo mi to jako kdyby měl 14 - 15 let. Ještě z tebe udělal blbku, která mu skočila na lep. Takovým se příště vyhýbej. Pokud ti bude psát jak se změnil atd., připomeň si jak se k tobě choval.
Říct mi něco sprostýho, tak jde a ani nemrkne. Máš snad nějakou hrdost, tak se seber! Tohle přeci nemáš zapotřebí.. Pokud ti ale přijde v pořádku, že ti partner takto nadává a rozchod dá "po chlapsku", .. Mně by nesměl ani k práhu..
@marti89 on mi hrozne zamotal hlavu,rikal jak mě neskutečné miluje, ze mě už nikdo nebude milovat tak jako on, ze si mě veme, ze po tatovi zdědí firmu v Německu a ze si vemu milionáře a ze mě proste nikdy neopustí...a pak mi ještě řekne ze mě už nemiluje po týdnu co se semnou rozesel , snad se mu to v životě vrátí tohleto..
@houskan Lásku si člověk za peníze nekoupí.. I kdyby se v penězích koupal, jsi bytost a máš právo, aby se k tobě partner choval slušně. Radši budu s chudým a slušným, než nějakým namachrovaným hovadem.. Můžeš být jedině ráda, že jste neplánovali už založení rodiny, protože to by sis teprve něco užila..
@houskan třeba měl bracha ples, a před plesem se mě zeptat ex jestli tam bude jeden kluk(kteryho nemá rad nevim proč) já ze tam asi bude, vrátil mi lístek, řek ze mám jít pryč z auta, a večer mi psal sms ze jsem krava a ze jsem úplně blba, já mu odepsala ať mi napíše znovu ze jsem blba a on “ blbko” pak přišel jak největší frajer na ten ples a sednul si ke mě a k rodicum, tam mě chytal za ruku, a rikal “ miluju te”.
@houskan no co, arogantní a nevychovaný smrad zazobanych rodičů. Sebestředný narcis, ktereho rodiče (ne)vychovali tak jak nevychovali. Ani k úctě lidí ani k úctě věci. Co čekáš? Jestli nejsi zlatokopka tak si zachraň kůži a kopni ho do prdele. U mě by takovýto týpek letěl, ani by tu hubu o futra nestihl vzít, šlápla bych mu do ksichtu jen by mi sprostě Nadal jednou. My máme takovýho souseda..... Jen je mu 50 a k žití to není. Milionář, ale rodinu doteď nemá a sprostě řve na ženský. Má extrne mladou holcinu která jen vidí peníze a vyhodivky a postavení tak poslapuje vlastní hrdost a ani si nevšimla, co z ní dělá. Jen hloupý dodatkovy inventář, který mu dá, když on chce. Jestli chceš že sebe opravdu tu blbku dělat, tak ji delej to je jednoduchy. Jestli ne, rozluč se s ním, jednoduchý.
@orisek56 mas pravdu, k cemu mi budou peníze když stejně by pak vedel ze mě má v hrsti, myslim si, ze chlapy mají rady zdravě sebevědomé ženy které nejsou finance zavysle a samy něco dokázali...jinak třeba v autě jsme se z ničeho nic chytli už nevim proč, vezl mě domu, tam na mě začal rvat ať okamžitě vylezu z jeho auta “Vypadni, vypadni, kravo” no..jsem fakt asi krava ze jsem s nim furt chodila a teď on je za frajera a já skoncila jako zarliva blbka..
@meronym no tata rikal, ze jim to tam v ty firmě natre..ze nechce videt ze je jeho holcicka smutna..premyslim, ze se přes prazdniny naučím nemecky, a tatovi pomůžu, aby cumel , ze i zena dokáže vic než on a hlavně ty jeho věty co mi rikal..”jako co by si delala po skole kdyby si mě nemela?” ..teď uvidi co budu dělat, a bude koukat ze vubec umim nemecky, zrovna jedu do Německa za kamaradkou a ta mě naučí..bude koukat. Ať mě už nesere...
Jinak třeba kamarad propadnul, chtěl to zkusit na moji skole, zeptal se mě jestli mu neukazu reditelnu, no o velké prestavce přišel, já mu ji ukazala, a poprala hodně stesti, ex jsem to napsala protože jsem nechtela mít tajnosti, no hned mi napsal “ prolhana pico, ses pica prolhana, je konec”všude mě zablokoval ..pak mi psal jestli si to nechci vyrikat, já blbka sla a zase s nim skoncila...byla jsem u nej, tam videl prezdivku na messengru “bro” u kamaradam, hne na mě začal rvat ze mám vypadnout, ze mám jít doprdele ihned, no a kdybych s nim bydlela, jako to by mě takhle furt vyhazoval??
No nezlob se, ale opravdu chceš trávit čas s někým, kdo ti nadává, shazuje tě a v podstatě tě psychicky týrá? Smaž si jeho číslo, zablokuj na sociálních sítích a běž dál. Máš celý život před sebou, s takovým hovadem se přece nebudeš zahazovat.
@houskan tak se podívej jak se k tobě chová. Představ se s ním za 10 -15 let..... Líbí? Já nevím, já s mužem jsme obyčejní lidí, co nejezdí na dovolené do zahraničí, nevím jak vypadá moře. Dovolené máme v tuzemsku. Ale trávíme život takový jaký chceme. Máme se radi, můj muž je dříč, workoholik ale šikovný, na co sáhne to spraví. Máme k sobě uctu a i když někdy máme hluboko do kapsy, nechtěla bych bohatou klec, bohaté trápení. Co s člověkem, co se chová jak hovado a časem bude mít x takových jako jsi ty. Neztrácejí život s někým, jen protože je to vidina zazobaneho života.... Co ti to dá? Budeš bohatě živořit. Já když si někdy zoufam, že nemáme našetřeno, abychom mohli utéct do jiného domečku od toho debila co vedle sebe máme, tak se ale podívám na tu ubohou holku, co je mladší než já a ponižuje se na úroveň slapky. Svléká se na veřejnosti, přede všemi jen aby on si posadil s cigarem a čuměl na ni jak nahá okopáva kytky. Pak mu dá, on ji prodává pomalu dalším chlapům a je na výši king. Mimochodem..... Vy partneři nejste. Základem vztahu je totiž úcta a žádné nadávky.
@orisek56 no já s jeho mamkou chodím cvicit, rozumimem si hodně, já ji rekla co se stalo.. ona mu nic nerekla, a ještě mi rekla ze mi urcite znovu napíše a td...mamka mi rikala, ze kdyby tohle udelal muj bracha nějaký holce, ze by ho zmlatila a donutila ho, aby se ji šel omluvit, a ze s nim už nemam chodit cvicit.
Vždyť je to blbeček buď ráda že jste od sebe . Tohle by nikam nespělo , zajasej 3 x hurá 😆😆,