Co mám dělat? Nechat ho chvili být, když mi na něm furt záleží?

houskan
11. črc 2020

Dobrý den, omlouvam se předem za anonym, rozesel se semnou přítel, kvůli hádce, tvrdil mi, ze mu jsem už jedno a ze mě nemiluje, já si rekla ze fajn jeho rozhodnutí, no ale pak jsem slysela od známých a od jeho rodiny ze je najednou hrozne agresivni, s nejlepším kamaradem se přestal bavit, začal najednou hrozne po rozchodu kouřit, proste ze se celkove zmenil. Asi po měsíci jsem ho potkala, no celej zrudnul, skleněná víčka, řek mi “cau” ale hrozne trepavym hlasem takovym jemným ze nemohl poradně ani mluvit, v tu chvili jsem si řekla, ze mu asi jedno nejsem když takhle na mě zareagoval, no nevim co se s nim stalo ale je fakt jinej a okolí tvrdí ze se hrozne zmenil hned jak se směnou rozesel :nevim: :nevim: můžou v tom hrát drogy? Nebo vážně si myslíte ze mu jsem jedno a ze najednou po 2,5 ke mne už nic necítí?

letalnica
11. črc 2020

A to bral drogy už předtím?

malenka3
11. črc 2020

To je ten samý předpokládám https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-problemy/co-si-o-tom-myslite-6/

Už se na něj proboha vykašli. Je ti 17, proč se budeš zahazovat s takovým idiotem. Čeká na tebe lepší. Začni konečně žít život a ne se tu co týden, měsíc ptát na rady, co s takovým idiotem.

houskan
autor
11. črc 2020

@malenka3 jo je , pravda, kaslu na to..

houskan
autor
11. črc 2020

@letalnica to nevim, ale jeho tata rikal ze má podezření

letalnica
11. črc 2020

@houskan Tak podle chování to feťák je, minimálně tedy debil. V 17 bych se s takovým nezahazovala.

houskan
autor
11. črc 2020

@letalnica no naposledy když jsem ho videla což bylo hned po rozchodu tak měl cerveny oci, do dnes je prej furt divnej a to už je mesic a půl, furt takovej smutnej

zelenaesmolda
11. črc 2020

@houskan
rekl ti,ze te nechce.tak proc za nim dolizat.kdyby mel zajem tak prijde on za tebou coz se ocividne nestalo.

lv
11. črc 2020

Nenechat ho chvili, nechat ho úplně

llluckaaa
12. črc 2020

Zapomeň na něj! Zablokuj si ho na telefonu, FB a všude, kde má na tebe kontakt.
Dal ti kopačky, choval se k tobě jako hovado a není důvod pro něj vzdychat, vůbec za to nestojí.