Dobrý den,
omlouvám se předem za anonymitu. Ale už dál nemohu a potřebuji se vypsat a slyšet Vás názor ať je dobrý nebo kritický. S manželem jsme si koupili byt, momentálně rekonstruujeme a do včerejšího dne jsem si myslela, že máme krásné manželství (samozřejmě hádky jsou, ale které manželství je nemá). Manžel měl včera po práci akci a zavolal mi abych ho vyzvedla, že si dal pivko a nemůže řídit, tak jsem pro něj přijela. Čekal u bratra a jeho přítelkyně, která čeká miminko. Když jsem za nimi přišla manželův bratr s přítelkyní leželi na posteli a manžel ležel nad bříškem bratrova přítelkyně a poslouchal si miminko, normálně by to bylo krásné jak to prožívá, ale přišlo mi přehnané že nad ní ležel půl hodiny, dal si fotku na instagram. Tak mě mrzelo, že když jsem v poslední době dávala na jevo, že bych už chtěla miminko, řekl, že ještě počkáme, že musíme dodělat byt, to chápu je to od něj zodpovědné, ale když jsme včera dojeli domů řekla jsem mu to že mě to zamrzelo co udělal, tak na mě začal řvát že to už snad není normální, že mi vadí taková kravina, tak jsem se začala bránit že si to zase překroutil a v tom mi předhodil že nebyl jeho tak nemáme byt, že mám hovno výplatu at si uvedomím to že vše co je v bytě je jen díky němu, že jsem nula. Stála jsem jako opařená a nedokázala jsem nic říct :( pak mi začal předhazovat celou rodinu jaká je. A byl tak agresivní, že jsem myslela, že mě snad i uhodí, což neudělal. Nevím jak se mám ted zachovat, totálně mě zlomil a popravdě nevím jestli s takovým člověkem chci být. ☹ Co byste dělali vy?
Je je to neni moc dobry...jestli ti predhazuje ted ze mas malou vyplatu tak co by ti vycital az by jsi byla doma na rodicaku za par korun!? Ja osobne mela neco podobneho u sveho byvaleho...za strizliva super sle kdyz se opil tak jsem nestacila zirat co dokazal z pusy vypustit ☹ ze vztahu jsem odesla ponizovani a agrese nesnasim...deti a opilci mluvi pravdu tudiz to myslel vazne...
dám ti radu,nebav se s chlapem když má popito 😉 😉
nesmi te zlomit! dokud jeste uvazujes realne, jdi pryc...hlavne se nenech ukecat...ted uz si te nevae, a co pak az vymeknes, budes za trapku a bude se ti smat....fakt....
Pokud se to stalo poprvé, dala bych mu ještě šanci. Až se oba trochu uklidníte, zkuste si promluvit a uvidíš, co z toho vyleze. Neřekl ti nic pěkného, ale může za tím být i nějaký jeho problém (má strach, jak tě uživí, když budeš na mateřské apod., může mít nějaké problémy v práci a cítí se pod tlakem, že on je ten, kdo nosí víc peněz a co se stane, když třeba o práci přijde...). Můžete zvážit i návštěvu partnerské poradny. Jednou může vybouchnout každý, něco se v něm nahromadí... ale kdyby to bylo častěji, tak asi pryč od něj...
je to nepříjemný, ale asi bych to nedramatizovala.Občas nám každýmu rupnou nervy a řeknem spoustu kravin,který tak ani nemyslíme. Rozhodně bych kvůli jedné ostřejší reakci neházela všechno za hlavu. Promluv si s ním až bude v klidu.Věřím ,že se omluví. Opravdu nemá cenu do chlapa vrtat když má upito 😉
Nikdy není v pořádku, když se vlastního muže bojíš a když tě ponižuje... byť (zatím) jednorázově. A alkohol neomlouvá!
Moje máma byla hrozně zamilovaná do jednoho blbečka... taky v opilosti říkal "pravdu" a jinak byl celkem v poho... ale pak se dostal do stresu (umírali mu oba rodiče) a byl hnusnější a hnusnějí až nakonec došlo i na fyzický násilí... Zkazil mi dětství... a já jsem se pak bála, abych nenašla podobnýho blbečka jako máma.
Nějakou dobu jsem se pracovně věnovala domácímu násilí (jsem socka) A jakmile ti chlap začne vyčítat peníze, byt ... a sám se považuje za nejdokonalejšího a nejúžasnějšího a bez něj by ze Země přestala otáčet ... tak je to zpravidla zlé... a já bych, po mých zkušenostech z dětství, okamžitě odešla (dokud je čas).
Je to teďka pro tebe příšerná situace. V každém případě mu dej najevo, že takto se k tobě chovat nebude!
Když se rozhodneš s ním zůstat, tak se budeš bát, aby to nezopakoval popř. negradovalo...
Když se rozhodneš odejít... může se začít omlouvat a ty znejistíš, jestli se toho opravdu tolik stalo... nebo se taky může situace vyhrotit a bude se ti snáze odcházet.
Jsi hrdá, šikovná, dokonalá a ať už to dopadne jakkoli, ty to zvládneš! 😉
Já sice chápu, že manželova reakce byla nepřiměřená a nevhodná, ale nikdo se zatím nepozastavil nad reakcí zakladatelky. Pro mě třeba byla nepřiměřená a určitě bych se nad tímto chování svého manžela ani nepozastavila, natož to řešila. Mít radost z bratrova budoucího potomka je pro mě přirozená věc. 😉
Stáhla bych se, nedělala scény ani naschvály a dala sama sobě čas.....urcite bych se nechávala jako doposud.....šla ven s kamoskou,začala pravidelně chodit v týdnu ven cvičit a mezi lidi...na něho bych byla odměněna a čekala, jak se k tomu celému postaví on a až se omluví rozhodne bych nezajela do starých kolejí..kdy bych seděla na zadku doma.....podle mě tohle udělá chlap pouze ten,který si je tebou jistý a nudí se.....
Drz se a hodně štěstí....
PS půl hodiny ležet nad briskem brachovy ženy, hladit ho a fotit se a dávat na NET, když ví,že jeho žena miminko chce mi nepřijde jako normální radost z toho že budu strejda.....trochu úcty a ohledu ke své ženě....
Byla bych hodne nastvaná, alkohol ho neomlouvá.Jako na jednu stranu chápu, že jsi ho možná nastvala tou predešlou reakci, kdy jsi mu vyčetla, že poslouchá mimco sveho bratra a jeho pritelkyne...Ale jeho reace byla prehnaná, vycitat ti penize a že jsi nula, atd...To by se mi sakra nelibilo, víš jak-v opilosti se pravda riká a pokud si o tobe tvuj chlap tohle myslí, tak tedy.. 😒 nevím no...Rozhodne bych si s nim v dobe nejbližší neporizovala díte a SAKRA bych si s nim promluvila, co to melo znamenat!
To brisko by me zamrzelo jestlize bych po miminku sama touzila, ale jeho reakce byla neprimerena mirne receno. Ja bych asi hned nedokazala odejit a dala druhou sanci, ale dala mu to "sezrat". Pri druhem naznaku bych ale sla. Muj muz asi jako vetsina taky investoval do manzelstvi podstatne vic, ale bere to jako svou povinnost a odpovednost. Navic mu to dela dobre. Nemyslim si, ze by byl tvuj muz spokojeny kdyby jsi mela vetsi vyplatu nez on....
nieje rozhodne v poriadku ako sa spraval, na tom sa zhodneme vsetci... ako dlho, dokladne sa poznate resp ste manzelia?
Jestli mu opravdu vyčítáš každou blbost a prkotinu, tak se nediv, že mu ujely nervy. Chlapi jsou prostě jiný a uvažujou jinak. Měla by sis možná pořídit nějakou knihu, která ty rozdíly mezi pohlavími vysvětluje. A klidně si ji přečtěte oba. Já se mu teda nedivým, že v tomto případě vypěnil.
Tohle musíš vyřešit ty.Ale napíšu Ti co já na to kdyby mi tohle řekl manžel, tak bych asi šla od něj pryč okamžitě pokud to takhle vidí,a rozhodně bych s takovým člověkem nechtěla dítě,neomlouvá ho to pivo,tohle je jeho názor na Tebe a pokud bys zůstala doma s dítětem a zcela závislá na něm,mohl by si s Tebou dělat co se mu zlíbí.