Co dělám špatně?

marky232
21. srp 2021

Ahoj holky, dnes jsem se škaredě pohádala s mužem. Šel na rybářské závody a domluvili jsme se, že za ním s dětmi dojdeme. Když jsme tam v 11 dopoledne došli, měl už na svém fleku pořádný komíně kelímkůod piva a byl na mě zlý, že proč jsme došli, že už si nezachytá. Přitom to byl jeho nápad a domlouval se i se synkem, že mu ukáže, jak se rybaří. Stejně se opil, pak se ještě chtěl řvát s jedním pánem kousek od nás. Příklad pro děti jak noha. Mezitím závody skončili a chtěli jsme jit společně domu. Děti manžela milují, chtějí být pořád s ním, manžel se pak usadil, že ještě poklábosí s chlapa a tak jsem se snažila děti nahnat domů, chtělibýt s tátou, ten mě ponižovalpřed kamaráda a jak jsem neschopná. To mě moc mrzelo, nechtěla jsem dělat scény, děti utíkal y a neposlouchal. Pak jsme tedy nakonec odešli všichni ale já jsem se vracela zpět pro kolobky, mezitím manžel s dětmi odjel. Byl na šlupky a řídil s dětma v autě! Já jsem došla domů a začal na mě řvát, že jsem nemožná, nic neumím a že se rozvede. neposlouchal. Mam

marky232
autor
21. srp 2021

@marky232 omlouvám se za překlepy, manžel každý den vypije i 7 piv a pořád mě ponižžuje, stupňuje se to. Děti rozmazluje, tak ho milují, protože je nosí, oblíká a nic nemusejí. Chce se rozvést a dostat děti do péče, což oni by chtěly protože ho mají radši, ale já bych měla strach, že se jim něco stane, kvůi tomu alkoholu. Nejsem ideální, ale ponižovat se každý den užnechci nechat. Pořád o měmluví, že jsem piz**, že jsem nic nedokázala, že málo uklízím....jako snažím s, hlavně se to opravdu stupňuje. Bojím se, že mi děti vezme.

klokanka31
21. srp 2021

@marky232 Tys měla na manžílka zavolat policajty, jako co tohle je řídit pod vlivem a s dětmi?

crejzy
21. srp 2021

@marky232 takového bych hnala, ať se klidně rozvede, děti do péče ?! Určitě bych ten jeho alkohol zmínila, klidně si pořídila i nějaký důkaz ( foto/video) a napadá mě otázka - pokud takto pije a děti rozmazluje, zvládl by se o ně doopravdy dlouhodobě starat? Mimochodem odvést děti pod vlivem v autě tak na nej taky volám policii.

alilali
21. srp 2021

Kolik je dětem?

No, máš svatou trpělivost, jednou by můj muž řídil pod vlivem a ještě s dětmi v autě, tak bych mu dala do rypáku a hned na to zavolala policajty.

To, že tě ponižuje o něm vypovídá až, až. Utíkej dokud můžeš. Asi rozhodnutá.

meronym
21. srp 2021

@marky232 Spatne delas to, ze zijes s debilem. Jezis, to je zase material. Ze ti vezme deti je jenom kec, nezvladl by se starat, supem od nej pryc.

marky232
autor
21. srp 2021

@klokanka31 já jsem nevěděla, že pojedou, domlouvali jsme se, že naloží udice a auto vyzvedne zítra. Šla jsem pro ty kolonky a auto nikde.

klokanka31
21. srp 2021

@marky232 No tím spíš bych volala policajty. Si vem kdyby ti ty děti někde zabil?

marky232
autor
21. srp 2021

Holky díky za podporu, on jako uvařit umí, dělá s dětma blbůstky, milujou ho. Nechci jim brát tátu ale už to nedávám. Děti si pak že mě taky utahujou,neposlouchají a to pěnim, on jim říká, že mě poslouchat nemusí, nikdy jsem neměla velké sebevědomí a tohle mi teda moc nepřidává. Jednou mě zamkl v koupelně a natáčel jak tam křičím o pomoc... Říká mi, že mě dostane do blázince, mám strach. Nemám kam jít. Jsem po rodičáku a teprv začínám v práci, máme spolu postavený dům. Ale zkusím pořídit nějakou nahrávku.

marky232
autor
21. srp 2021

@klokanka31 bylo to asi kilometr domů a to už byli asi doma když jsem to zjistila, ale při další příležitosti do toho půjdu. Jezdí sám opilej poměrně často. S dětma minimálně.

antoinet
21. srp 2021

@marky232 poraď se s odborníky, třeba Bílý kruh pomoci www.bkp.cz

svetlanalana
21. srp 2021

nečetla jsem si diskuzi, neměl by pit. Toť vše. Není problém na Tvé straně

cikitkapb
21. srp 2021

Jak někdo psal… Špatně děláš jen to, že jste stále svoji. Co to je za větu „Nechci dětem brát tátu.“??? Ony o něj nepřijdou. Jestli je to tak skvělej táta, bude se jim věnovat i když už nebudete pod jednou střechou.

themuffin
21. srp 2021

@marky232 alkoholik. Musíš se mu postavit a jednat. Takto to přece nejde. Pokud bude opilý řídit, klidně na něj i zavolej policajty, oni si na něj počíhají.

lv
21. srp 2021

Jedna psycholožka k podobnému říká - tohle chceš pro své milované děti? Máš syny? Jednou budou pravděpodobně ponižovat ženy/ostatní, šikanovat, týrat, deptat, možná i něco páchat trestnýho, sedět za to.. Máš dcery? Jednou je bude pravděpodobně někdo bít, budou nešťastné, utrápené, nechají po sobě šlapat. Zní to hodně drsně, ale kus pravdy v tom je.
Ok, kdyby se ožral na rybách, a byl protivnej, nasr..ej, stane se. To ostatní je přes čáru.

mimi1004
21. srp 2021

Domácí násilí jak vyšité. Zatím jen v psychologické stránce, ale nebude dlouho trvat a přejde i k fyzickému. Už jen ta příhoda v koupelně. A štvát děti proti tobě, to je frajer 👏🤮

teeerez
21. srp 2021

Odpoved na Tvoji otazku co delas spatne: Stale s nim jsi. Tady bych nevahala ani vterinu, veskere duvody, ktere vymyslis proc zustavat jsou slabounke proti tem proc odejit... Ten si Te nezaslouzi a deti si nezaslouzi mit takovy priklad :(

netopejr
21. srp 2021

Je to domaci nasili,.je to psych.manipulace a nasili. Uz v tom jedes. Nemůžeš za to, ze se Ti to stalo, ale je potřeba z toho vlaku vystoupit, a to ihned. Jinak ten skvelej tata ty deti zabije. K cemu pak bude, zes jim nechtela brat tatu,dyzbudou mrtve nebo mrzaci, protože je alkoholik vzal autem? To nechces. Deti si zazaj do pece, a hlavne se neboj, on to citi. Uz se ti stalo, nechceš, aby v koupelně zavrel a natavel tvy.dite, že jo. Buď silna, pevna, nevracej se , odved je z toho pekla pryc. Chova se nasilnicky,.je zavislej, nezodpovědnej a manipulator. Co toas za zivot? Jakej mami život ty deti? Spolu bez nej vam bude.lip.

malenka3
22. srp 2021

Jakou děláš chybu? Myslíš si, že je skvělej táta a jsi kvůli tomu dál s ním.
Skvělej táta? To jako fakt? To, že před dětma chlastá, až se ožere jak prase? To, že před dětma nadává jejich mámě? To, že ožralej svý děti vezme do auta? To, že nemá k mámě svých dětí žádnou úctu a psychicky ji týrá? Tohle je vážně skvělej táta? Skvělýho tátu nedělá to, že je rozmazluje a děti na něm visí.
Prober se a začni to řešit. Pokud jste ještě neřešili, že tvůj muž má problém s alkoholem, tak začněte, ať se jde léčit, je to normální alkoholik.
Pokud nechce, jdi od něj. Dřív, než se stane něco mnohem horšího.

sudylichozrout
22. srp 2021

Zazivas domaci nasili od aveho muze-alkoholika. Jestli nekde delas chybu, tak jen tu, ze ses jeste nerozvedla. Drzim palce, abys nasla silu a ukoncila to. O deti neprijdes, neboj.

tasimia
22. srp 2021

@marky232 děláš chybu v tom, že s ním zůstáváš 🙂.

marky232
autor
22. srp 2021

Děkujuu, musím se teď trochu sebrat, vyhledám pomoc psycholožky, kamarádce jsem se dnes v vypovídala do telefonu a zítra se sejdeme, má kontakt na moc milou a šikovnou slečnu z Ospodu, tak uvidím jaké mám reálně možnosti. Díky ještě jednou

marky232
autor
12. zář 2021

Holkyk díky za podporu, situace se poněkud vyhrotila tím, že jsem psala dotaz slečna na ospod a manžel na to přišel, následovala šílená hádka, protože se cítil ohroženej a chtěl poslat všechny maily, což jsem mu poslala aby viděl, že si nic nevymýšlím, nepodávám nic proti němu a chci se informovat a konečně kývnul na to, jít spolu do poradny, tak nám držte palce. Doufám že nám to pomůže, samozřejmě j to běh na dlouhou trať ale pořád odufám.

zelenaesmolda
12. zář 2021

@klokanka31
presne tak,udelala bych to bez milosti!

zelenaesmolda
12. zář 2021

@marky232
uprimne si myslim,ze na tu poradnu kyvnul jenom,aby ti "zavrel hubu" a az bude mit zase pocit,ze mu nic nehrozi tak zacne nanovo.

marky232
autor
12. zář 2021

No já cítím, že taky v tom mám svůj díl viny, jsem někdy nevyzpytatelná, hysterická, no prostě ženská a on se snaží, umí být milej, z toho mi zase celý večer nadává jak za nic nestojím, děti už chtějí vodit do školky zásadně od něj a vyzvedávat, pokud zakročím, hroznej řev, já jsem ten zlej policajt, no musíme na sobě zapracovat oba a hodně, tak uvidíme, odejít můžu vždyky, pracovat na vztahu se musí hned, pokud bychom se takhle hádali ještě cca měsíc, tak mi asi vybuchne hlava a ani jeden z nás už nebude mít chuť cokoliv spravovat.

zelenaesmolda
12. zář 2021

No já cítím, že taky v tom mám svůj díl viny, jsem někdy nevyzpytatelná, hysterická, no prostě ženská a on se snaží, umí být milej, z toho mi zase celý večer nadává jak za nic nestojím, děti už chtějí vodit do školky zásadně od něj a vyzvedávat, pokud zakročím, hroznej řev, já jsem ten zlej policajt,
Gratuluju,jsi dobre zmanipulovana obet domaciho nasili.

orisek56
12. zář 2021

Wow, gratuluji. Co na to říct, muž snů a ty poslušná troska, neschopná (bohužel logicky protože manipulátoři to umí) vůbec rozpoznat v tuto chvíli pravdu a to, že máš vedle sebe totálního diktátorského sra*e, který by potřeboval poradnu po drzce a preventivně z více stran. Blbeček mindracek, co si honí ego na slabé ženské a zmanipuloval vlastní děti. Takový lidský odpad... Každá jiná by ho kopla do prdele, nebo se mu vyhla obloukem. Ale chápu, že tobě po letech už chybí racionální náhled a radši budes snášet teror a defakto umírat zaziva.

ivybee
12. zář 2021

Ach jo, když už je ženská úplně mimo a nemá žádnou hrdost, pud sebezáchovy nebo nechce od života/partnera víc, měla by alespoň myslet na děti.. Jak můžeš dopustit, aby měli takovej vzor výchovy/rodiny??! Co je víc než bezpečí pro děti??!
A poradna? To je výsměch. Možná ještě kdybys řekla léčebna.. Ale i tak bych okamžitě balila kufry a dělala všechno pro to, abychom já i moje děti byli od takovýho … co nejdál!

michaela666
12. zář 2021

@marky232 Chlap je nadšený, jak hezky tě má pod palcem. Když ví, že jednáš s ospodem bude chvilku vzorový manžel a mezi tím se postará, abys v očích té pracovnice vypadala špatně ty. Snad to celé neotočí proti tobě a neudělá z tebe neschopnou a nezodpovědnou matku.

malenka3
13. zář 2021

@marky232 co ten alkohol? Bude to řešit? Poradna je jedna věc, ale to, že je alkoholik, druhá.