Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by jste dělali mám 2leteho syna jeho otec nás opustil v jeho 4 měsících šli jsme do azylového domu, byli jsme tam skoro rok, našla jsem si přítele který byl super, nechtěl aby jsme byli na azylu tak si nás asi po 2mesicicj vzal k sobě domů, všechno bylo fajn ale asi po půl roce mu začal na syna zarlit, že se mu věnuji víc než jemu, že se ne vyspi po noční protože syn dělá hluk, stěžoval si na peníze ze mu nic nezbyde že všechno musí platit on protože sem na rodicak, ale každý měsíc sem také nakoupila velký nákup, neříkám že sem svatá dost sem toho pohnojila, ale minulou neděli jel sám k rodičům tam na mě řekl bůh ví co, a v půl 8 večer když už byl syn připravený jít spát přijel se svým tátou a vyhodil nás že už to nezvládl, šla jsem zatím k sestře na 4 dny, v úterý volal že si pro nás přijede během dne to asi 3 krát změnil že jo že ne nemohl se rozhodnout nakonec ve středu ráno přijel a řekl že si myslí že to nebude fungovat tak to necháme takhle, u sestry sem být díl nemohla tak sem sla se synem do dětského centra, naštěstí se na mě usmálo štěstí a sehnala pronájem od úřadu sem dostala mimořádnou okamžitou pomoc, a teď bydlím od čtvrtka se synem v garonce, ex přítel se ozval ještě když sem byla v tom centru že si pro nás 100% přijede ať se vrátíme, řekla sem už ne, že mu nevěřím, že to možná dystak můžeme zkusit znova od začátku jestli to bude fungovat, prej toho lituje, že to neměl dělat, že prý to nezvládl atd. Teď se snaží nám pomoc,a já nevím jestli mu dát ještě šanci, miluji ho i přes to všechno, ale nevím jestli sem schopna odpustit, vím že sem spoustu věcí pohnojila i já, ale takhle by se zachovat neměl už kvůli dítěti, co by jste dělali prosím?
@nikola93faf žila sama po svým.. Na něj se nedá spolehnout
To že tě večer bez varování vyhodil z bytu o něčem vypovídá, je to nespolehlivý, duševně nevyzraly člověk.. Buda ráda, že jsi měla štěstí, sehnala bydlení, zůstaň kde jsi a určitě se nevracej.
@nikola93faf Prosimtě hlavně se nevracej do jeho bydlení! Buď samostatná se synem. Určitě pokud přítel má zájem se vídat, videjte se, ale byla bych velmi opatrná na další sestěhování. On má něco nevyřešeného, žárlit na dítě je na hlavu. Jeho rodiče, nebo minimálně otec, ho nejspíš dost slušně očkují proti tobě, nejspíš jim není po chuti, že se synáček zamiloval do holky s děckem. A pokud přítel není dost silná osobnost, aby takovému tlaku ze strany rodičů odolal, nikdy ti nebude oporou. Nikdy. Musí se srovnat sám se sebou, ty se spolehej sama na sebe - jsi skvělá, že sis našla bydlení! Můžete s přítelem spolu chodit a uvidíte, co se vyvine, třeba se opravdu chytne za nos a budete mu chybět oba dva. Ale hodně opatrně na další vázání!
@mourovatakocka To sem mu řekla že se k němu nevrátím bydlet, že uvidíme jak to bude fungovat, a je pravda že se bojí otce hodně na něj dá bohužel, teď řekl že už prej ne že s nama chce být, ale moc mi to nevěřím, sám by mě nikdy nevyhodil, hlavně nechápu jak to mohl udělat, že to dovolil svému tátovi, řekl mi že toho na něj bylo najednou moc a nezvládl to, že toho hrozně lituje no, nevím, asi sem úplně blbá že snim stále chci být, ale opatrná rozhodně budu, uvidím jak se bude chovat a stěhování k němu nepřipadá v úvahu, nechám ho asi ať se snaží pokud o nás doopravdy stojí.
@nikola93faf To zvládneš 🍀 Myslím, že jsi hodně silná a poradíš si 🙂 Přítel je trdlo. Buď tě má rád bez "ale" nebo nemá. Nic mezitím. Blbá nejsi, jen buď opravdu opatrna. Jediný mužský v tvém životě, který je momentálně ten nejdůležitější, je tvůj syn. Ono spaní po nočních, peníze atd. to jsou prostě bolístky všude. Ale musí to vyřešit ti dva, kterých se to týká, a to v klidu s čistou hlavou. A ne třetí strana. Budu moc ráda, když by ses klidně do sz občas ozvala, jak to bude pokračovat. A jsem si jistá, že to zvládneš a třeba se přítel chytne za nos a dospěje z chlapečka v Chlapa ❤️
Já bych s nim klidne byla ale každý ve svém.Chodila bych k nemu jenom na návstevu.Čas pak ukáže.
Taky jsem zustala sama s malými detmi .Až ti skončí mateřska tak bude život veselejši po finančni stránce.Já jsem žila sama a zvykla jsem si na svúj klid že chlapa do bytu nechci.Mám ve svém okolí známe jejich deti vychováva cizí chlap a večne jsou hádky.Nevím jestli je to pro to že to díte není jejich? Kdyby ho budil vlastní syn po noční tak by scény nedelal.Nech si ho na pobavení ať nejsi sama a casem třeba potkáš toho osudoveho chlapa.Mám obavu že ten to není.Má to svoje výhody nebudeš mu prát,vařit,žehlit každý si budete hospodařit se svým rozpočtem.
@shaun40 nechci ti brát iluze, ale "scény" po noční by dělal, i kdyby klučík byl jeho vlastní. Chlapi jsou prostě nastavení jinak a tyto věci jim vadí. A čest výjimkám, já jich v tomto ohledu moc neznám 😀
@nikola93faf jak už bylo řečeno, zůstaňte každý ve svém a uvidíš, jak to bude a nebo nebude fungovat.... Jenom tak pro zajímavost, kolik mu je?
@blondynka400 Mám v okolí holky ktere zijí z chlapem mají s nim jedno společne díte a jedno dite je z minulého vztahu je to válka delají rozdíly.V praci mám kolegu a ten žije ze ženou 5let ta má kluka a on se mi sveřil že toho chlapce nema rád.Nikdy se mu nepovedlo najit si k nemu cestu ale stará se o nej jak o vlastního koupil i byt na hypotéku.Nechci nejak obhajovat chlapi ale není jednoduché milovat cizi díte.Já sama nevím jestli bych to dokázala.Mám kámošku tá se pred mesícem rozešla z chlapem ktereho miluje jenom kvuli jeho detem.Odpovedela mi že ich nesnáši a nemíni se starat o cizí deti (tři roky se o víkendu starala).V mnoha partneřvích to funguje tak že ten partner/ka si proste zvykne.Ale zvyk není láska.A ty deti to cíti.Nikde není psané že partner když miluje ženu tak bude bezmezne milovat její díte.Ale je dospélý a má se umet chovat a to díte respektovat.Zas znám spoustu už dospelých lidi které vychovával nevlastní otec a mají spolu krásny vztah.
Určitě se snaž spolehnout na sebe a na něj už rozhodne ne! Pokud tě chlap s dítětem vyhodí večer na ulici tak je to podle mě největší debil. Zkus začít znovu žít. Já už bych takovému chlapovi nevěřila
Co je to za chlapy, ze vyhodi dite na ulici? Bud rada, ze mas mestsky byt,my mame dlooouhy poradnikna meste na tu hrstku bytu, co se jeste "vyhodne" nerozhazela, a sahni si do svedomi podle ceho vybiras muzsje vzory pro sveho syna
@koordinatorka_odboje Tak já bych věděla. Zřejmě stejný vzor z původní rodiny, nízké vzdělání a sebehodnocení...
@shaun40 já ale reagovala na no buzení po noční, hlučnost dětí a pod. Tam to prostě vyjde fakt nastejno. To co píšeš už je něco jiného. Ač za mne je to hodně individuální, ale dost často je to tak, jak píšeš. Já třeba sama nevlastní dítě mám, mám ho stejně ráda jako moje děti, nikdy jsem nedělala rozdíly (dost dlouho jsem měla jenom to nevlastní, než jsem si pořídila vlastní) a nedělám rozdíly ač ono už to není dítě, ale dospělý 😀 Každopádně asi díky tomu máme fakt hezký vztah a v jednu domu mne měl radši, než vlastní mámu. Ale uznávám, že tam někde vzadu v případě nějakých vážných rozhodnutí je, že není můj a možná bych se chovala jinak, ale těžko říct, zatím jsem se do této situace ještě nedostala....
Za mě, nevracej se k němu, využij čas na rodičáku, pracuj sama na sobě, na svém sebevědomí, vzdělání, úctě sama k sobě, a užívej si malého, s obecním bytem máš neskutečné štěstí, tak tu šanci popadni za pačesy. Chlap, co v noci vyhodí dítě na ulici, i když není jeho, na to prostě není omluva. Sama píšeš, že jsi taky toho hodně pohnojila, takže asi mezi sebou máte dost nevyřešených věcí. Uzavřela bych to, žila dál sama a u toho po nějaké době hledala chlapa, co bude jiný než ten, co opustí nezajištěnou ženu s kojencem nebo vyhodí ženu s batoletem.
No kdyby mě chlap vyhodil na minutu s dítětem z bytu, už bych s ním asi nechtěla být vůbec. Mohlo toho na něj být moc, to se stává, ale takhle vás vyrazit a ještě s tátou za zadkem ? Co to je za chlapa proboha 😳
@nikola93faf vykopl tě na ulici. Další šanci bych mu fakt nedala....
S debilem ,který Tě vyhodi s dítětem na ulici bych už nepromluvila.Soutredila bych se na sebe a dítě...
@nikola93faf S takovým bych nechtěla mít už nic společnýho.
Prece nechceš být s psychopatem, tenhle blb te fakt rad nemá ! Postav se na vlastní nohy a žij pro sebe a hlavně syna, ten potřebuje abys mi vytvořila domov ❤️ Určitě se objeví nějaký prima chlap ve správnou chvíli
@blondynka400 je mu 31 😀
zacni uz konecne myslet hlavne na to dite. vykasli se na blba, ktery te jen tak vyrazi z domu. chlap ktery zarli na syna, nema u tebe co delat. ty uz proste nejsi sama, vzdy budes 2v1 a on te tak neumi prijmout, tak musi hledat jinde. ..
jen pro uplnost pribehu by mozna bylo zajimave rozvest tu vetu" neříkám že sem svatá dost sem toho pohnojila", pak by mozna uz ex nevyznel jako uplne bezcitnej zmetek.
To asi není chlap, když si na pomoc tě vyhodit s dítětem na ulici večer musel vzít s sebou svého tatínka!!!!
@nikola93faf myslím, ze si dostala šanci, kterou bys rozhodne neměla promarnit kvůli nějakému nevyzrálemu blbovi...
Nech ho jít. Je nevyrovnanej nebo nezralej...
@tulikiss asi sem toho chtěla najednou hodně, a moc si toho nevazila, nebo spíš mu to nedávala najevo, tak si myslel asi že toho zneuzivam, což tak nebylo ale mohlo to tak vypadat udělala sem chybu, a uvědomila si to taky pozdě.. Není to zlej člověk, akorát zarlil na toho malyho jinak se nám snažil splnit co chceme nebo spíš já.. Proto bych to chtěla ještě urovnat a doufám že to byl od něj jenom zkrat i z mého chování což mi vlastně řekl že to nezvládl atd. no
@nikola93faf ja bych ho zpet nebrala. Neni dospely - psychicky. Neni vhodny pro rodinu.
Snažila bych se spoléhat jen sama na sebe, a jeho bych už nechtěla. Věřím že se nezměni, a za čas to zas nebude zvládat. Dá si od vás pauzu a zas vás bude chtít. Myslím si, že by si měla mít hrdost a nevracet se k němu.