Dobrý den, začalo to takhle přítelovo sestra neměla kde bydlet tak sem. Ji. Nabídla pomoc at jde bydlet k nám...s přítelem jsme neměli sice dokonalý vztah ale měli jsme se rádi...od té doby co tam byla jeho sestra to šlo od 10 k pěti neměli jsme žádné soukromí já nic nestíhala uklízela jsem po ní věci a vyvarovala jim.....a samozřejmě s přítelem jsme na sebe moc času neměly dělá tři směny a když byl doma ona byla taky,všude byla s námi....nevím jak to říct 😔😔šlo to od 10 k 0 deno dene sme se hádali přítel mě od sebe odhazoval a byl na mě hnusný a já na něho protože mi vadilo že je tam tak dlouho a nesnažila se si nic hledat (bydlení, práci)jednoho dne jsem odjela pryč na nějakou dobu a nechala je tam samotný a a po měsíci co to tajili mi řekla že ukázala že její bratr můj přítel ji psal že by sní rád spal.....byli oba v jiném pokoji nedošlo k tomu ale on to chtěl a ona tam dále zůstávala předem OÚ si hráli bůh ví na co a celou dobu sem nic nevěděla......jak to m teď brát co dělat.....moc ho miluju ale nemůžu mu to nikdy odpustit je to jeho vlastní sestra.nemam už slov (omlouvám se za pravopis).
Troll ❌
A je to sestra? 😀
@honatko092 profil prázdný, založený 2/2024
Jarní prázdniny jsou nuda, co?
Tak určitě! Prý jeho sestra neměla kde bydlet, nemají rodiče, příbuzné, kamarády. 😂
@titina12 je to trol :D ale mimochodem to treba nepoznas ze mas doma uchylny prase co spi se sourozencem
a ja cekala jak napise ze je sralo ze nebylo uklizeno :D
@hanka_12345 ikdyby to byl troll je to k zamyšlení! Pokud by jsi něco takového zjistila zůstala by jsi s partnerem ? 😂 co dnes lidi nevymyslí 🤣
Ale tak jo, budu předstírat, ze to nepsal troll 😉 Já bych se jako první asi poblila, pak odmilovala, sbalila se, vypadla pryč a zablokovala je v telefonu a na sítích.
Co se divite? U nekterych etnik je incest vcelku běžný. V nekterých zemích je dokonce zadouci oženit se se setřenicí.
K dotazu, fakt nebuď blbá a mebuď s nim, at si uziva se ségrou, ale ta u asi nedá 😂
@kristirose bože jsi trapná trapka trollitá. Tvůj pravopis naprostý děs, běs, hnus - PŘÍTELOVO sestra -to mi strašně rve uši, nauč se PŘÍTELOVA sestra, dále deno deně na denně, nechala je tam SAMOTNÉ (místo SAMOTNÝ), s přítelem jsme NEMĚLI (místo NEMĚLY), celou dobu JSEM (místo SEM)...atd, takže máš za 5!!!
Ani se mu nedivím, když máš IQ tykve zkříženého s houpacím koněm, najdi si podobného sobě a neotravuj tady pito.mý trolle.
@ina10 Když už chceš někomu opravovat pravopis, nejdřív si ho zopakuj taky 😉😃
@ina10 hnus přítelovo sestra??? Bydlíme na Plzeňsku, a takhle mluvíme úplně normálně..
WTF. Nechutný jak by jsi mohla být s někým kdo pomýšlí na incest ? 😶 no je to tvoje věc ale je to divný