Před půl rokem jsem potkala fajn člověka, já vdaná on svobodný bezdětný. Spadla jsem do toho ani nevím já. Prosím tohle nemoralizujte, vím, že jsem udělala chybu svého života a těžce lituji. Úplně mi zamotal.hkavu. od začátku jsem měla ale takové pochybnosti...ale nedávala jsem tomu větší váhu. Například že na soc.sitich měl v přátelích většinou ženy, tudíž mu lajkovali fotky, když jsem se ho zeptala, odpověď zněla, jsou to kamarádky. Říkám ok, tak jako asi dobrý. Nicméně pak mi jednou přišla zpráva, která nebyla určena pro mě...jakože něco v tom smyslu..."bylo tam s tebou moc fajn" opět jsem se ptala a opět odpověď, že byl se spolužačkou tam a tam. Opět jsem to tedy vypustila. Pak jsem zažívala další a další podivností. O našem milenckem vztahu řekl své matce a to asi téměř hned, matka mu ho v podstatě schválila, i když zrovna jí samotné její ex manžel zahýbal. Po dvou měsících naší známosti dávala mým dětem dárky k svátku a pak k narozeninám. Děti to neví, dával mi to milenec se slovy to je od mamky a ode mě. Jeho rodiče si mě přidali na fb do přátel, já si je tedy přidala, což jsem dělat vlastně vůbec neměla vím. Ale stalo se a poté mi jeho matka začala psát...dle psaní se mi zdálo, že mě tlačí do rozvodu a pořád mě k tomu směruje...psala jak se těší na roli babičky a když už jsem a ním...myslím milencem byla rozhodnutá, že budu bydlet...začala mi posílat inzerce bytu k pronájmu. Mezitím milenec začal a tím, zda mu budou děti jednou říkat tati a zda vezmou to, ze svého tátu už nikdy neuvidí...jakmile se na mě tohle vše nahrnulo úplně jsem se sekla a neměla jsem vůbec náladu dál něco s nima řešit...vím že jsem udělal radikální krok a měla jsem to řešit jinak, ale na sítích jsem je zablokovala...hned jak jsem to udělala, tak mi on volal, já byla v práci tak jsem to nebrala. Celkově jsem potřebovala mít klid...během té doby jsem si uvědomila, že tohle nechci..že nechci žít takový život...tak jsem mu to úplně v klidu napsala a on že útočím na jeho rodinu a jsem zlá...teď mám strach co bude. Jinak manžel vše ví, řekla jsem.mu to. Zda se vám tahle rodina normální? Navíc jeho bratr měl krátce starší přítelkyni která už nechtěla děti, on ano. Tak se s ní rozešel a našel si jinou, která děti chce. Přijde mi že v té rodině jde jen o děti. Jsem z toho úplně znechucená.
@rozitta chápu, mně to spíš přijde hnusné, že celou dobu co s ní byl, věděl jak to má a stejně s ní prostě nějakou chvíli chodil i přesto, že ji pak ze dne na den řekl ahoj
Rodina mi, až na pár věcí, extrémně divná nepřijde, ale není to nic pro tebe, která už svoje děti máš.
Mimochodem, podobná diakuze už tu byla, ne?
Taky jsem chvilku chodila s mužem, co nechtěl děti a pak se s ním rozešla. Prvotní zamilovanost je zkrátka někdy silnější. Věděl jak to mám já, takže když došlo na lámání chleba tak jsme šli každý svoji cestou.
@eviicka psala jsem asi kdysi o dárcích od nich, jinak ne...pár věcí, které?
@eviicka jasně, to chápu...
Pamatuji si, jak jste sem už tenkrát psala. Nic jsem nekomentovala. Ale měla jsem z toho divný pocit, přišlo mi divné, jak jdou po dětech. Občasný dárek a vzpomenutí si na děti ok, milá pozornost... ale tohle už bylo moc, moc tlaku, vyšachování otce dětí... mám z nich husinu a úplně bych je odstřihla a děti držela od nich co nejdál
@utrikocku už tehdy jsem měla určitě pochybnosti, ale teď se mi asi úplně potvrdily...jsem z toho dost mimo...on se zdál jako fajn člověk, ale ten přehnaný zájem o mé děti...například mi řekl, že jeho matka už k nim nakoupila hračky pro ně, přitom je ještě ani neviděla...no teď už neuvidí, protože tohle dál pokračovat nebude
Tak ty jsi hlavně nezvládla ho ukočírovat jako milence. S milenci má jít jen o jedno, ne si dávat jeho rodiče do přátel a povídat (psát) si s nimi.
On si myslel, že máte vztah s budoucností.
Něco takového si myslím, že se často děje v opačném rozložení pohlaví.
@uzivatelkapetra tak já jsem s ním chtěla odejít, ale tyhle věci mě začaly dost děsit
Já bych to také neviděla tak růžově ve smyslu, že si myslel, že máte vztah s budoucností... chování v té rodině mi přijde patologické a nátlakové. Jak to máte teď s manželem?
Už bych milence neřešila, pokud chceš zůstat s manželem. Asi si opravdu milenec s rodinou mysleli, že v tom vztahu vidíš budoucnost. Když už se seznámíš s partnerovou rodinou, tak to nevypadá úplně jako nějaký úlet, ale něco vážnějšího.
Jinak myslím, že když někdo nechce děti, je to něco, co se nedá jen tak přejít, zvlášť když ten druhý děti hodně chce. Někdo třeba tajně doufá, že ten druhý časem změní názor, že dozraje pro rodinu. Neříkám, že je to úplně OK, ale děje se to. Nebo ne?
@adelisss jenže já se s nimi tak úplně neseznámila, jeho rodiče mi poslali žádost o přátelství na fb, já to přijala, ale psát začala ona sama a celkově mi přišlo, že mě směřuje k rozvodu a tak...do doby než se do toho začala cpát jsem si budoucnost s ním plánovala, ale tohle me prostě tak sesadilo...navíc jsem zjistila, že to co jsem mu řekla, řekl hned své matce a byly to prostě i osobní věci, které jsem nechtěla, aby věděl n kdo další
@utrikocku snažíme se o tom všem mluvit, manžel na to přišel, já mu vše přiznala... nese to blbě, ale už se aspoň nehádáme a mluvíme spolu.
No tak někde maminka hodně zasahuje. Taky jsem musela tchýni trochu vykázat do určitých mezí. Naštěstí není ten typ, kterému se nedá nic vysvětlit, že něco už je přes čáru (třeba mi v bytě začít přerovnávat věci tak, aby se jí to líbilo).
Mne prijde divne, ze resis vic milence a jeho rodinu nez manzela. Manzelovi jsi to pry rekla a on je s tim OK? Opravdu?!😳 Kdo je tvoje priorita? Manzel, nebo exmilenec? Spis to vypada, ze tvuj ex, kdyz ho tak resis, a chudak tvuj manzel. Divni mi pripadate vsichni tbh.
@zanett exmilence řeším jen z toho důvodu, že jsem chtěla znát názor na něj a jeho rodinu...
Přestaň řešit jeho rodinu a soustřeď se na to, co chceš mit s manželem.
Zřejmě to s milencem až tak ukončené nemáš, protože se v tom pořád patlas 🙂.
Ahoj, Ty si uz si sem pisala minimalne raz o tej jeho matke, darcekoch,ze?
Coho konkretne sa bojis? Manzel vie vsetko? Ma milenec videa,fotky a ine veci,co by mohol niekam vycapit,preposlat na firemny intranet a podobne?
Skus byt viac konkretna,ze z coho mas strach.
Pripadne sa potrebujes IBA z toho vypisat?
Musi to byt pré teba bolestive.
Mozes mi napisat aj IP, AK nechces takto verejne.
Inak zablokovat si niekoho bez vysvetlenia nie je velmi zrely pristup.
Je fajn,to tomu cloveku najprv povedat,vysvetlit,ze co ti vadi.
@tasimia ukončené to mám, jen mě zajímal názor jiných...
@trdelnik234 napsala jsem mu to nakonec, já se prostě sekla, nahromadilo se to na mě...on, jeho matka...prostě jsem potřebovala mít pár dní klid...takže ano přiznávám, nebylo to úplně něj řešení
Ano, to jsem psala já...o dárcích od matky...už v té době mi tam něco nesedělo, ale pořád jsem si říkala, jako že je vlastně hezké, že mají zájem...i mi to tehdy pár lidí psalo, že nevidí vyloženě nic špatného...jenže pak se nahromadilo pár další věcí...hodně často třeba říkal větu..."mamka říkala" ke konci už jsem na to začala být alergická...
A kdyz jsme ti tu psaly, ze je to magor, ze to neni normalni, tak se ti to nelibilo….🤷♀️
@irmamala ne všichni to psali, ale ano přiznávám, měla jsem poslechnout
Divni mi pripadate vsichni. Ty planujes podnajem s milencem a pritom jeste nevidel tve deti..pak se po pul roce znamosti s nim rozejdes tak, ze si ho vsude zablokujes a napises mu zpravu 🙄
Vyspelost a reseni situaci urovne drevene zidle.
Resit milence uz nemusis, uz jsi se rozhodla. Radsi res situaci doma, deti musi zazivat neprijemne obdobi.
A teraz konkretne si v akej situacii?
Milenca uz nemas,prerusila si kontakt s nim a s jeho vlezlou rodinou.
Manzelovi si vylozila karty na stol,ok.
A co dalej?
Ides sa rozvadzat? Stahovat sama s detmi?
Lebo toto by som ja riesila ako prve.Co chces Ty?
Ked ti blikaju kontrolky,tak je dobre pocuvat svoju zensku intuiciu.Vzdy.
Mala si toho asi noveho rada,dobry sex,vzruso atd no zamilovali ste sa. Stava sa.
Je normalne,ze ti chyba a pitvas sa v tom.
Ibaze ta rodina by ta dirigovala a casom by vam mozno dirigovala aj frekvenciu sulozi .🤣
Ver mi,ze v tom ti nebude dobre.
Mamanek, vypisovaci typ,furt si bude nieco dokazovat.
Mozno sa myslim,ale tak nejako si ho opisala.
Ale to je este nic oproti tej zavislosti,co ma na mame.
Rozumiem.
Len si mu mala aspon zavolat,pripadne mu to vysvetlit z oci do oci.
@trdelnik234 už se stalo
Jen způsob provedení byl trošku mimo
Nechápu proč z očí do očí, proč to nestačilo, že jsem to napsal. Nicméně, pan si to vyřešil po svém...skončila jsem v práci a jela do města nakoupit, najednou vidím jeho auto, celkem ve mě hrklo, neboť to sem má kolem 130 km, když jsem dojela domu, počkal na mě před školou, když jsem vyzvedávala dceru, to že si zjistil kde je škola a nejpis mě teda nějak sledoval o tom raději nemluvím...
Klepu se z toho ještě teď, normálně jsem mu vše předtím napsala, on měl nějaké další výlevy, že jsem mu zničila život atd. Ale to že mě sleduje domu a ještě nás chytne s dcerou před školou, už je fakt šílený....
Tak jestli nechapes proc rozchod pres email je pod uroven tak tezko radit v dalsich oblastech.
To je blbe..
A pred tou skolou vyliezol z auta a bavili ste sa? Ci tam zostal sediet a Ty si sa tvarila,ze ho akoze nevidis?
Volali ste si aspon?
No pretoze to nebol ulet na jednu noc,Ani typek zo zoznamky,s ktorym len spavas a posles ho domov.
Vy ste mali vztah a planovali ste buducnosti.
Staci ti to takto?
Velmi zvláštní rodina. Přestaň se s nimi stýkat. S děti k nim rozhodně nepouštěj. To, že jeho bratr se rozešel s ženou, která mu nechtěla dát potomstva mi divné nepřijde.