Chodí na seznamku. Co si o tom myslíte?

terez1919
2. črc 2024

Ahojky, poprosím o Vás názor.
Nedávno jsem se přes seznamku seznámila s milým a pohledným mužem. Měsíc jsme si psali a nyní už jsme se 2 x setkali. Navrhnul i třetí setkání. Schůzky s ním jsou fajn, rozumíme si, v restauraci mě chytne za ruku, atd. Došlo i na líbání, mazlení v autě. Chtěl i víc, ale to jsem zatím řekla, že ne. Přes den si píšeme, posílá spoustu fotek, že výletu kde byl s kamarády atd. Myslela jsem, že to bere asi vážně když navrhuje schůzky atd. Nedávno jsem se ze zvědavosti podívala na jeho na profil na seznamce kde mi napsal. Více než týden tam nebyl, naposledy před naší první schůzkou, tak jsem si i myslela, ze tam chodit nebude když se vídáme, ale dnes mi to nedalo a podívala jsem se znova. Dnes k večeru byl online (i během výletu s kamarádem). Nevím co si mám myslet…proč je online když se vídá se mnou. Asi hledá dál :/. Co si o tom myslíte? Děkuji za Vaše názory.

tasimia
2. črc 2024

@terez1919 beru to podle sebe, když jsem byla na seznamce, takové to lide.cz, badoo.. pár let zpátky, nikdy jsem si po pár schůzkách profil nesmazala ;). I když to s klukem vypadalo vážně. Přišlo mi to jako blbost, po první puse hned mazat profil, proč jako..?
Normálně jsem tam chodila, a i když jsem chodila na rande, furt jsem si psala i s ostatními, občas se totiž ukazalo, ze kluk chce jen jedno, ze ano.. a i když jsem měla vztah, tak jsem také seznamku hned nesmazala. Po čase jsem tam nechodila a všem s kterými jsem si tam psala, jsem napsala, ze jsem zadaná ;).
Za mě to hrotis ;)).
Ale je to xx let zpátky :D.

misa_pise
2. črc 2024

@terez1919 třeba taky jen kontroloval, jestli tam chodíš. Viděli jste se párkrát, zatím bych tomu nepřikládala váhu a počkala bych,co se z toho vyklube.

pilzzee
3. črc 2024

@terez1919 Dve rande jsou fakt nic, jestli to s tebou mysli vazne, to urcite casem zjistis. Vlastne ty se tam prihlasujes taky, tak co vubec resis? 😀

adelisss
3. črc 2024

Ještě váš vztah není oficiální, tak je v podstatě pořád nezadaný. Mě upřímně dost odrazovali kluci, kteří po první puse začali být dost majetničtí a žárliví i třeba na mé kamarády, jako bych už pomalu měla na ruce jejich prsten :D

stelica51
3. črc 2024

Přesně tak, nic bych za tím nehledala, prostě se tím netrap. On může mít s tebou vážnější plány, ale člověk nikdy neví, co udělá a jak se zachová ten druhý. Neznáte se ještě dlouho a tak dobře, nevidím důvod, proč by po dvou setkáních ten profil mazal. Dej tomu čas. Problém bude, když tam ten profil bude svítit i po 15 letech manželství. 😀 😀

marimanta
3. črc 2024

@terez1919 Nezlob se, ale ty ho tam chodíš šmírovat a pak jsi rozladěná, když zjistíš, že je taky online...? Co když se na to podíváš naopak, zatímco on je na výletě, ty sjíždíš seznamku.
Za druhé, měli jste dvě schůzky, byly fajn... ale mohl se už několikrát spálit, tak to pro sebe nechává otevřené.

zanett
3. črc 2024

@terez1919 Vlastne s tebou soucitim. Za svobodna jsem nesnasela takovou tu fazi randeni, ve ktere jsi prave ted; takove to 'jeste nejsme spolu oficialne, ale chtela bych, ale on jeste sjizdi seznamky, evidentne hleda neco lepsiho' My zeny si proste myslime, ze kdyz potkame toho praveho, ktery ma ten pravy potencial (protoze nic moc o nem vlastne jeste nemuzes vedet), tak ze bychom to meli hned udelat oficialni a byt exkluzivni par. Myslim, ze my zeny nemame rady tu nejistotu, kdezto panum vubec nevadi - takove to ' co jsme? Uz par, nebo jeste ne?'. To jenom zeny, aby nebyly za zoufalky, tak se snazi byt strasne jakoze nad veci, ale ja te chapu.

Mmch,nevim, na jake seznamce jsi, ale ja byla na Tinderu (nez jsem poznala manzela) a tehdy to tam fungovalo tak, ze kdyz mel clovek nastavenou viditelnou vzdalenost, tak kdyz se prihlasi odjinud, tak se vzdalenost zmenila. Tzn. my jsme treba stabilne od sebe byli XY kilometru (podle bydliste), ale kdyz on odjel s kamosema nekam na vikend a v prubehu vikendu se na Tinder prihlasil, tak ten jeho profil ukazoval vzdalenost ABC kilometru. Taky pamatuju, ze jsem tehdy byla polosilena, protoze presne jako ty jsem nechapala, proc ma potrebu sjizdet seznamku, kdyz ma me 😀 Zkratka; ja jsem s nim chtela byt v exkluzivnim vztahu co nejdriv, on evidentne tu potrebu nemel. KDyby to byl nekdo, kdo mi je sumak (a ze takovych bylo!), tak by mi to bylo uplne jedno, ale u tohoto me to pekne stvalo. Ano, nebyli jsme oficialni par, ale proste me to stvalo, myslim, ze pritomne damy zde by na tom nebyly jinak, to jen ted hazou ramena, jak jsou strasne nad veci.....ale je jasne, ze te to sere (nebo mrzi), ze chlap, o ktereho mas vazny zajem, nema stejny zajem o tebe (alespon zatim), koho by to nestvalo.

Je to tezky, no, protoze ted asi musis cekat, jak se ten vas vztah vyvrbi. Ja bych mela tendenci se ho zeptat, jak ten vztah vidi do budoucna, ale asi bych mu nerikala, ze jsem si vsimla, ze byl znovu na seznamce - protoze bys musela vysvetlit, proc jsi tam byla taky.

sonaxoxo
3. črc 2024

Taky bych to nehrotila a na jeho seznamku už bych nekoukala. Hlavně, po tak krátké době, co se znáte, bych mu o tom nic neříkala! Je pak velmi pravděpodobné, že by stáhl ocas, že ho šmíruješ, to chlapi nesnáší!☝️ Takže bych si jen užívala randění a buď to dopadne nebo ne, užívej a neřeš.🍀☝️

adelisss
3. črc 2024

@zanett No tak třeba já jsem žena a po 2 rande opravdu nikomu neslíbím lásku na celý život :D V mladším věku jsem byla schopná s klukem chodit na večeře a do kina třeba půl roku a stejně jsem to brala neoficiálně :D Ale z toho už jsem teda vyrostla...