Chodí i za jinou?

jasmin_ulic
13. únor 2024

Zdravím už asi měsíc vidím že je přítel takový odtažitý chodíme spolu už přes 9 měsíců takže mám pocit ze ho to přestává bavit. Rozumim ze je to asi otravné když se ptam každý den na to samé ale něčím ta konverzace začít musí prece, on se mě také ptá co jsem delala a zajma se o mě ale nemívá moc čas říká ze je hrozne unavený po praci takže se ani nevidíme. Jeden vikend jsem u nej spala a jak jsem prisla nasla jsem na jeho obličeji a na krku pár třpytek nejdřív jsem z toho byla špatná a premyslela nad tím cely večer tak jsem se ho podruhé zeptala co přesně cely den dělal a pak jsem mu řekla ze má vsude trpytky kde to vzal když byl cely den s klukama, premyslela jsem nad tím ze kdyz je mám na sobě já klidně i 3 dny tak s někým mohl být před par dnema taky a když se nevidíme ten den tak si moc nepíšeme většinou si jen reknem kdy máme čas a kdy se sejdem. Neříkáme si moc dopodrobna co jsme delali protože to vlastně víme, on jen chodí do prace a ke kamosoj jestli tam vůbec teda chodí. Kamarádka mi říkala ze je dost možné ze se jen někde otřel ale když to měl i na krku tak jsem cimdal víc nejistá dnes mi dokonce napsal ze mužem jít nachvilku ven pokecat a to je velmi neobvykle od nej takže dik za vás názor👍🏻

irmamala
13. únor 2024

UZ pres 9 mesicu? 😀😀😀 Kolik ti je?

ovin
13. únor 2024

@jasmin_ulic Mohl třeba odstrojovat vánoční stromek. Při této akci jsme byli od třpytek všichni...

luciesofiealex
13. únor 2024

Dobrá otázka,kolik ti proboha je?Už devět měsíců,ale no tak... Tak v tom případě radši nic neříkám po 10 letech s manželem 😂😅 A jak už se píše,třpytky může mít odkudkoliv a neznačí to hned nevěru...

1pomnenka
13. únor 2024

Řešíš blbiny, je ti 16 nebo co?

vztahovyexpert
13. únor 2024

Jako vztahový expert vím, že únava a s ní spojená odtažitost je častým důvodem pro podezření z nevěry. Být vámi, zaměřím se na to, zda tu únavu a odtažitost dokáže vykompenzovat tím, že mu je to líto, dává vám najevo, že se z jeho strany nic nezměnilo apod. a zda je to z jeho přirozené a uvěřitelné. Zda plánuje vám to vynahradit, až bude mít více volna, nebo chce být jen s vámi, sice unaven, ale s vámi. Pokud ano, pak bych v té únavě nedělal větší problém. Jestliže ne, tak bych se v kombinaci s těmi třpytkami měl na pozoru. Nemusí to nic znamenat, ale ta kombinace je zvláštní. Zde vám nikdo neřekne, jak se věci mají, rady typu "neřeš to/rozejdi se", které často padají na jiném webu, jsou taky k ničemu, protože rozhodnutí za vás nikdo dělat nemůže, zvláště když sama nemáte informace a nemůžeme je mít ani my. Proto doporučuju sledovat jeho chování a čím víc podivností se objeví, tím víc se mít na pozoru. Rozhodně nezavírejte oči, ale zároveň to neberte jako jasný důkaz toho, že má někoho jiného. Ani kdyby neměl, tak důležité je i to, jak se chová v době únavy a zaneprázdněnosti. Někdy člověk nemůže být na dvou místech, nemá energii a je unaven, ale měl by si pak být vědom toho, jaké pocity to vyvolává u druhého a toho druhého uklidnit.

Luděk