Chlap nemá rád intimnosti. Máte zkušenost?

21. únor 2024

Ahoj, mali ste uz niekedy skusenosti s chlapom co sa nerad bozkaval, nerad robil zene oral. Proste jemu vadia sliny atd ja to nechapem. A oral ked mi robi tak ako keby nikdy zenu nevidel. Vobec sa nesnazi, ja uz neviem co robit. A to mi este parkrat vycital ze mi to dlho trva kym sa spravim, no co sa cuduje ked mi to nevie spravit… som z toho nestastna

maxulekapcule
21. únor 2024

Já s tím zkušenost teda nemám, ale mám ji se sebou, co píšeš, taky nerada dělám 🤣🤭

reeeza
21. únor 2024

Je možné že v tom není až tak zkušený. Třeba měl partnerky které to nemusí, tak kde se to měl chudák naučit? 😁 Nebo naopak on to nemusí. Některé ženy i muži to prostě nemusí. Je třeba to respektovat a nemít předsudky typu že každý chlap musí mít rád orál a když ho nemá rád tak není dost chlap atp...Stejně tak s análním sexem i jinými praktikami. Každý jsme jiní a není ok někoho do něčeho nutit. On třeba v něčem není dle tvých představ, ale určitě i ty nejsi 100% dle jeho představ. Jsme různí a je třeba respektovat jinakost. Nesrážet, netlačit atp...To že ti to neumí pořádně udělat pusou mu doufám nepředhazuješ...??

Pak mě ještě napadá že mu nemusíš chutnat. Každá chutnáme i voníme jinak. Prostě mu nemusíš na orální sedět.

Třeba si promluvit, zeptat se ho jestli by chtěl ukázat nebo navést kde a jak se ti to líbí. Nebo s ním probrat jestli ho baví orálně tě uspokojovat. Prostě být k sobě otevření. Ale opět, chce to navodit důvěru a nekritizovat. Prostě ho vyslechnout a zjistit co je důvod.

Za mě buď nemá zkušenosti ( a ty zřejmě dost vyžaduješ výkon dle tvých představ), nebo ho to obecně neláká, nebo ho to neláká konkrétně u tebe ( buď proto že mu nechutnáš/nevoníš, nebo proto že z tebe cítí nespokojenost a tlak na výkon a tlak aby to dělal jako podle přesného návodu a to není zrovna sexy že jo 😅😉)

Třeba se zamyslet i nad sebou.

autor
21. únor 2024

@reeeza no ja som na zaciatku spravila chybu, ked som mu povedala ze nemam rada oral ked sa robi mne. Lenze to preto lebo som ho nechcela urazit a ranit jeho ego kedze viem ako to chlapi vynimaju citlivo. A potom som sa priznala, ze by som to chcela skusit ze mu poviem ako by sa mi to pacilo. Lenze ked sme isli na to tak som videla ako to ide robit s nechutou, a stonal ze ho boli jazyk, ze mi to trva dlho atd. Ja nejdem na vykon to nie je pravda. Mne by stacilo keby mne nieco s radostou chce spravit. Pretoze jeho ani nikdy netrapilo, ze ja nemam orgazmus. Hlavne ze sa on spravil a odomna vzdy vyzadoval oral. Dobre tak teda keby som mu nechutila/nevonala tak sa mam stym zmierit?

autor
21. únor 2024

@reeeza samozrejme ze sa zamyslam aj nad sebou, lenze ked niekto len dava a nedostava tak to je frustrujuce.

levandule_k
21. únor 2024

Je otázka, jestli jste v sexu kompatibilní, někdy nám to s někým nejde... Jinak mu budeš muset říct, že s ním nemáš orgasmus a navést ho, jak tě uspokojit.

autor
21. únor 2024

@levandule_k pri nom mam orgazmus len ked sa sama spravim

teryem
21. únor 2024

Tak pokud je to jenom sobec, co by mi to dával takhle vyžrat, tak by bylo po jakémkoli libidu a šel by hned, už bych se ho nemohla dotknout...ale za předpokladu samozřejmě, že děláš všechno, jak to říct, dobře.. myslím ohledně hygieny a tak... Slyšela jsem vyprávění chlapů, když si předávali zkušenosti s ruznejma zenskejma...a není to příjemný poslouchat, co všechno na ně nablejou, když to zrovna nebyla vzorná čistotná dáma... Ale co si budeme, kdyby mi jednou chlap zasmrdel, už nikdy bych se ho nedotkla.. takže pokud víš, že to děláte po důkladný sprše, a v tom problém není, tak je to opravdu asi problém v něm, ať už že ho to nebaví ( to je hajzl a šel by jen proto, protože by ti jako svoji lásce měl chtít dělat dobře, hlavně když sám to vyžaduje) nebo to dělá nerad, protože se mu to hnusí samo o sobě ( za to asi nemůže, ale pokud ty to vyzadujes, budeš muset jít o dům dál)..

autor
21. únor 2024

@teryem samozrejme ze po sprche. Vobec by som sa necitila komfortne keby nie som osprchovana a chcela by som od chlapa oral. A to tiez opacne brr. A vzdy oholena lebo on to vyzadoval.

reeeza
21. únor 2024

Tak pokud ti dělá orál s nechutí, tak za tím bude možná jedna z těch možností. Buď neví jak, nebo to celkově nemusí nebo mu nechutnáš...ještě mě napadá jestli to máte nastavené tak že většinou ty poskytuješ servis a on tobě minimum, tak za tím může být I jeho lenost.

Hele ale my se tady o tom můžeme bavit dny I týdny ale lepší bude se prostě zeptat přímo jeho🤷‍♀️.

Jako asi se obrň trpělivostí, ale měli byste si o tom nějak promluvit. Nastav si hranice a pevně je drž. Chceš být taky uspokojená, uvolněná...tečka. Ať ti řekne co ho baví a co třeba nemusí..a s tím pak pracujte. Zároveň ty mu řekni co ti třeba pomáhá k orgasmu atp.

Chval ho a oceňuj a neříkej mu že dělá něco špatně. Zároveň mu vysvětli že jestli to bude i nadále vnímat jako ztrátu času a bude ti dávat jakékoliv časové omezení, tak o to míň se uvolníš a nepůjde ti to. O to míň se s ním budeš chtít milovat.

Přiznejte si že se ještě musíte víc poznat a naučit se co má kdo rád ( říkej "my", ne "ty" 😅🙈) a zkuste to hravou formou. Mít zrochu legrace a odlehčit to. Nejhorší je když go v posteli všechno ztěžkne a dělá se z toho problém.

My taky nebyli dlouho kompatibilní. Ale v momentě kdy jsem přestala tlačit a stěžovat si a začla jsem to brát víc hravou formou, vše se zlepšilo. I ochota partnera vzrostla. Nejhorší je když se cítí chlap pod tlakem a ve stresu ze sexuálního výkonu.

Zároveň to že ty mu vše a on tobě málo...to není stoprocentně jeho vina. Musíš si víc věřit být sebevědomější a nastavovat si hranice. Napojit se na sebe. Někdy mu říct i " ne". Nedělat NIC co ti je zrovna proti srsti byť jen trochu. Nevyhovovat proto, že neumíš odmítnout. Začni si říkat tak, jak on si říká.

teryem
21. únor 2024

Tak vážně promluvit, jestli si je jen nejistej, na tom se dá pracovat, nebo jestli to prostě nechce dělat...to je horšejší

reeeza
21. únor 2024

Ty jo tak já se třeba můžu holik kdy chci jak chci. V životě jsem neměla chlapa který by po mně vyžadoval ať se oholím. Vždy to brali tak, že je to mé tělo a brali ho jakkoliv...

Jako myslím že ten váš problém má zřejmě hlubší kořeny. Tvůj chlap mi příjde celkem mačo. Ty jsi u něj na druhé koleji, on je na první...nebo se mýlím?

reeeza
21. únor 2024

@teryem tak to už pak jsou různá vztahová dilemata, zůstat nebo odejít když není dle mých očekávání. Ale pravdou je že nikdo nikdy nebude dle očekávání. Jinej bude mít rád orál ale bude třeba bordelář nebo bude podvádět. Chce to si srovnat priority...nakolik je dobrý orál ve vztahu důležitý. Nebo celkově sex atp...

autor
21. únor 2024

@reeeza hej asi si to vystihla ze ja som na druhej kolaji…

A stym holenim to je tak, ze ked som bola trochu viac zarastena tak aspon mal vyhovorku ze preco mi to nespravit.

veronikav31
21. únor 2024

Ne každý chlap dělá orál, to samé ženy a i opačně. Podle mého názoru jej nerad dělá. Jedině se jej zeptat a pokud je to tak,tak jej nenutit,zprotiví se mu to úplně

gdpr
21. únor 2024

Nemám takú skúsenosť a keby som mala asi by som s nim nebola 🤷🏻‍♀️ toto podľa mňa je neoddeliteľnou súčasťou fungujúceho vzťahu.

veronikav31
21. únor 2024

@gdpr myslíš jako orální sex? Podle tebe třeba ano, podle mě a jiných ne. Jakýkoliv sex přirovnávám k jídlu.Někdo nemá rád brokolici, rybu,někdo jiný ano, je to člověk od člověka a na tom vztah nestojí, ale snad na vzájemné důvěře, porozumění.

gdpr
21. únor 2024

@veronikav31 nie priamo orálny sex ale celkovo celú sexuálnu stránku ako často, aký druh sexu atď si musia partneri sedieť 🤷🏻‍♀️ ona ani pri nom nemá orgazmus len keď sama, čo mne by veľmi vadilo...

veronikav31
21. únor 2024

@gdpr tak musí partnerovi říct co se jí líbí a jak na to.Je spoustu chlapů co neví kde,co a jak udělat, aby partnerka měla orgasmus a každá žena to má též jinak,co sedí jedné nesedí druhé.

irmamala
21. únor 2024

Nepoznala jsem chlapa, ktery by to nechtel delat. Zaroven bych ale partnera nenutila do zadne sexualni praktiky, o kterou by on nestal, at ma duvod jakkykoli.

gdpr
21. únor 2024

@veronikav31 to keby nevedel a chcel by to vedieť je uplne niečo iné ako ked aspoň podľa popisu od autorky ani nechce a neprejavuje žiaden záujem 🤷🏻‍♀️ proste ja by som nemohla byť vo vzťahu ak by sme si aj sexuálne nesedeli to jednoducho pre mňa patrí k vzťahu

sorboni30
21. únor 2024

Ano, měla. Exmanzela.. Orální sex neexistoval. Pusa taky ne.. Jediné co došel večer za tmy do postele.. řekl "jde se šustit" ,vlezl na mě, doslova..i když to bolelo .. tak se udělal za 10 sekund, já jsem ho nezajímala..otočil se a usnul.. Šílené... Jsem šťastná, že už s ním nejsem. Dneska mám partnera, který se soustředí jenom na mě. Spíme spolu kdekoli.. v posteli v ložnici minimálně. Ale hlavně, za světla, ve dne! A to je ten pravý kterému na mě záleží ♥️

veronikav31
22. únor 2024

@gdpr no, vidíš to, ty na to máš takovýto názor. Pak se tady objevují i diskuze,není jich málo, že žena nemá o intimnosti zájem, že jen rychle nebo vůbec a chlap si našel milenku a diskutující jeho vždy rozcupují, že je to h.jzl atd. Proč tedy někdo někdy neřekne, že ona se má snažit? Když orální sex nechce,má se přemoct nebo jít od něj. Je to dvojsečné.

sorboni30
22. únor 2024

@veronikav31 přesně jak píšeš.. můj když chce, přijde a vybere si bonus. To je prostě orál jen pro něj. Tak mu to udělám, on je šťastný.. Někdy nechce jen sexovat, ale chce prostě orál. A hodně chlapů když to nemá doma jde jinam. 🙈

gdpr
22. únor 2024

@veronikav31 majú sa snažiť obidvaja nie len jeden a pokiaľ si nevedia vytvoriť nejaký kompromis po ktorom obidvaja budú spokojní za mna ten vzťah nemá zmysel 🤷🏻‍♀️ pretože kvôli tomu sa neskôr tu objavuju také diskusie stále jeden alebo druhý si myslí, ze nakoniec to bude ok, ze to nie je až tak dôlezite pre ich vzťah alebo sa to nejak samé vyrieši časom, že si nesadli v tomto ale po čase jeden alebo obidvaja budú z toho viac a viac frustrovaný a ak ešte náhodou budú mať dieťa bude ťažšie odísť lebo predsa väčšinou je to matka, ktora aj tu píše, že nechce rozbiť rodinu len kvoli tomu a nemá pocit, že ten dôvod je dosť dobrý nato aby to ukončila tak ostane v tom vzťahu nespokojna ešte dlhšie...

veronikav31
22. únor 2024

@gdpr ale bez pořádné promluvy s partnerem jsou to dohady.každý by měl říct tomu druhému co ho trápí a jak vidí zlepšení,ale pokud spolu nekomunikují,tak to jde horko těžko. Upřímně, někteří chlapi jsou chápaví,tak to někteří vytuší,ale většině chlapů se to musí napřímo říct, co, proč a ne jen naznačovat,přece jenom chlapi mají myšlení úplně jiné.

ruzovyjednorozec77
23. únor 2024

Já orál nesnáším, jak u sebe tak někomu. Přijde mi to nechutné..jsou to partie kudyma se čůrá 😁 tohle není nic pro mě. Takže někdo to opravdu nerad dělá.

lennus
23. únor 2024

Dozvěděla jsem se od kamarádky, že její muž jí totéž nedělà. Osobně si neumím představit mít partnera, který se nechce líbat nebo v tom nemáme souhru, pro mě je líbání moc důležité, miluju to. S takovým partnerem bych prostě nebyla, i když by byl jinak dokonalý. Orální sex je asi individuální, ale pokud jsi typ, který ho miluje a partner se nesnaží, tak otázka, zda nehledat jiného, kde i ta souhra v tomto je vzájemná.

martinka0209
23. únor 2024

Já to mám taky tak, vždycky mu zkusím udělat orální sex a nikdy to není dokonce,mě se navaluje když mi ho strčí do pusy a hlavně když se to povede až do zadu a tak ráda bych mu to jednou udělala,ale nevím jak to udělat ať mi jenom,když si na to vzpomenu hned nebylo špatně,vydržím to dělat maximálně pět minut

vall85
23. únor 2024

Možná vím co za tím je (vlastní zkušenost). Ale nechce se mi to tady psát, aby to každý četl. Případně napiš sz (kdo jsi) a já se rozepíšu víc.

me_druhe_ja
23. únor 2024

Tak já patřím asi k malému procentu žen, ale já líbání nesnáším.
Fakt. Neměla jsem to ráda nikdy. Možná jako mladá jsem to víc akceptovala, ale čím jsem starší, tím víc to nemám ráda. Myslím takový to klasický líbání s jazykem. 😀 jinak normálně pusu si dáváme často, to jo, to mám ráda, ale líbání ne.
Orální sex je v pohodě. 🙂
Každej máme něco, co máme rádi a co ne. Jsou lidé regulérně závislí na sexu a jsou i totální frigidove.
Nicméně u vás to bude spíš zástěrka nějakého jiného problému co tak čtu.