Chlap na zabiti

consta
7. říj 2017

Máte to taky některá tak? Chlap, cokoli co není po jeho se urazí a je schopnej několik dní vás ignorovat? Týden zpět je to, co jsme se po několikadením mlční udobřili. A teď opět. Prostě už mi přijde že se chová jak kretén, a já mít kam, asi bych od něj šla.. no, stalo se To, a to má asi i své následky a já jsem nejspíš těhotná, byla tam slabá čárka. Nechtěla jsem to, ale je to tam. Máme už dva kluky, jako kdyby bylo po jeho tak nemáme ani prvního. No, předevčírem jsem mu to řekla, a od tý doby se se mnou nebaví, uplná ignorace, samozřejmě že ani já se s ním nebavim, nemá důvod být na mě nas*anej, a kvůli tomu že jsem v tom? Pokud vim, byl u toho taky.. achjo, se*e mě to, chová se jak fracek. Prý mi říkal, že jestli ještě jednou otěhotním, tak jdu k rodičům, klidně, když mě přestěhuje, mamka bude ráda 😀 ale taťka už tolik ne. A dnes večer někam na hodinu bezeslova odešel, máme psy, chodím je venčit, a zrovna když jsem s nima šla, viděla jsem jak někdo jde zadním vchodem (panelak) dovnitř a zalízá za roh k výtahům, jen co vyjdu ven, tak vidím svýho chlapa jak jde nahoru po schodech, takže aby jste to pochopili, normálně se předemnou schoval, abych ho neviděla, fakt ubožák. Je tu někdo kdo paradí? Mám jít od něj a domluvit se s našima, nebo přetrpět tyhle jeho nálady? I já jsem náladová, ale on mě teda předčí ve všech směrech...

tery77
7. říj 2017

Určitě je to potřeba řešit, okamžitě. Vůbec to nevypadá dobře a je třeba s tím něco udělat 😉...
Poradna?
Já osobně se od chlapa odstěhovala....aby věděl, že to jde i bez něho....po pár týdnech přišel s omluvou. (Neměl mu kdo prat, vařit....) Tak držím palce 😉

koordinatorka_odboje
7. říj 2017

Jestli jeste jednou otehotnis, tak jdes k rodicum? Tak at si na nem udela uzel, pan chytrolin 🙄

annasmyckova
7. říj 2017

nehotovej a sobeckej chlap...a co jeho rodina? Nepromluvil by mu někdo do duše? Tři děti udělá a chová se jako děcko...Taky bych zkusila ještě poradnu, třeba je to strach a šok a neví, jak má reagovat (kamarádky chlap taky takhle blbě reagoval, ale jinak je to fajn chlap, ale měl prostě strach, že je neuživí...dnes je rád, že ty děti jsou)

consta
autor
7. říj 2017

Svoji rodinu má podle mě docela na háku, jako všechno pro ně udělá, pomůže, ale rady ho nazajímaj, už jednou jsem od něj chtěla odejít, a byl by schopnej mě jít ještě vyprovodit, ale to už je přes dva roky zpět a měli jsme jen jednoho kluka. To jsme si vyříkali, ale teď jak se chová, jak dlouho mám čekat než ho to přejde? Jako abych řekla pravdu v těhlech vypjatých situacích se od něj hrozně vzdaluju a přemýšlím jestli ho mám vůbec ještě ráda, kurňa, a jsem naměkko.

tery77
7. říj 2017

Jo a opomenuta jsem říct, teď spolu máme dvě děti, stará se o barák a ...dva psi 😁

jaanicce
7. říj 2017

Taky bych nevyhrozovala a proste se sebrala a sla do haje. Oni jsou si sebou pak moc jisty.. No a to jak se zachova ukaze cas. Ted si tehotna, mas byt v klidu a ne si vyzirat nalady nejakyho blbecka.. Miluju chlapy, ktery maji pocit, ze si dite udelala zenska sama rukou 🙄 S jednim takovym cekam... 😒

luckamarcu
8. říj 2017

@consta chová se jak malý děcko... Odchytla bych si ho, řekla mu, ze jestli neví když se udělá, že z toho může být dítě, předpokládám že věděl že neberes antikoncepci, tak ať se teď nechová jak blb ale jako chlap, a pokud toho neni schopnej, tak ať jde do řiti... Pokud más ovšem na to peníze být s deckama sama a zvládla bys to... V opačnym případě, bych ho neřešila a snažila se najít východisko jak v budoucnu být šťastná i bez něj.

aronek
8. říj 2017

@consta Ahoj, byla jsem na tom podobně. Když jsem příteli řekla, že jsem po třetí těhotná, jeho odpověď byla, že on to nechce. Já měla tedy výhodu, že jsme bydleli v mém, tudíž jsem mu mohla říct, že není problém, může odejít. Kupodivu zůstal 🙂 Každopádně se mnou přestal mluvit a to tak, že na 5 měsíců úplně. Do toho já byla nemocná - streptokok, dusivý kašel, antibiotika nezabírala, plácala jsem se v tom půl roku. Ještě jsem vždy po třech týdnech musela na týden pracovně pryč, to trvalo 5 měsíců. Nechal mně v tom pěkně vykoupat. Ke konci se tedy občas zeptal jak mi je, ale po dr mně vozil brácha. Nakonec máme po dvou klucích holčičku. Je z ní poprděnej. Mezi námi tedy nic moc, ale ještě jsem neměla sílu něco řešit. Měsíc po porodu mi zemřel otec, nejstarší syn bojuje ve škole a pod. Ale fyzicky už je mi fajn, tentokrát mi to trvalo déle, třetí CS mi dal zabrat. Jak to dopadne u nás nevím, Jen jsem chtěla ukázat, že i jiní chlapi jsou na zabití 🙂

zuzineckah
8. říj 2017

Jakože mu je úplně jedno, že by sis sbalila švestky, děti a odešla? Ještě by tě šel vyprovodit?? V kontextu s tím dalším, co píšeš nějak nechápu, co řešíš🙄
Pokud čekáš na změnu, tak ta určitě nepřijde, leda k horšímu.

hlasimse
8. říj 2017

Jdi od něj i s dětmi. Tenhle chlap tě nepodrží. Teď vyhrožuje že "půjdeš z domu", rodiče ještě máš, ale až umřou, bude to horší. Co kdybys na něm byla nějaký čas závislá, třeba po porodu? Vyhodí tě na ulici? Evidentně na něj není spoleh a nemůžeš se mu bez obav "odevzdat".

dolezalovalucie
8. říj 2017

@consta Pokud máš kam jít tak od něj odejdi,zase bych ale zvážila jestli to s třema dětma zvládnes sama i finančne,píšeš že být po jeho tak nemáte žádne děti,není tak uplně na místě říkat o něm ,že je sobec,to bys byla v tom případě taky když si necháš udělat děti,které vlastně nechce,jako jednou se stane ale třikrát?Bud si to špatně vyjádřila nebo nechápu na co si ztěžuješ,pokud nechtěl ani jedno dítě a najednou mají být 3 tak je to docela mazec.Přece založit rodinu by mělo být rozhodnutí obou

tinaprofi
8. říj 2017

rovný rovného si hledá....

hlasimse
8. říj 2017

@dolezalovalucie To mě taky zarazilo. To je jako by chlap ženský lhal o tom, že měl vasektomii, a udělal jí dítě. Tak ona mu takhle "udělala" 3 děti, které nechtěl, ale o které se musí starat🙂 Někdy se stane nehoda, chápu, ale tady ta domluva neexistuje. Ovšem pokud věděl, že se žena nechrání, měl si to zařídit nějak jinak - nebo se aspoň snažit chránit. Kdo z vás je větší sobec? (to se ptám autorky)

marion2017
8. říj 2017

@consta to bych byla taky nastvana, když ještě VÝSLOVNE řekl, že 3. nechce. Pardon, to není, že se mu nechce na nákup či s kosem. Je to dost zásadní rozhodnutí, které ovlivní celou budoucnost jeho, tvou a děti. Takže kdo je tady sobec?

terezapetrova
8. říj 2017

@dolezalovalucie akorát chlapi někdy ty deti nechtěj až od momentu kdy jsou na světe. To se s tim už nic neudělá..

dolezalovalucie
8. říj 2017

@terezapetrova No dobře ale třikrát,jako že chtěl jedno pak už ne a proto si dělal druhý a třetí?To je podle mě nesmysl

dolezalovalucie
8. říj 2017

@hlasimse Tak když vim jakej chlap je tak se proste chraním a nespolehám na to,že to udělá chlap pokud ovšem ty děti nechtěla za každou cenu,ted se teda ale nemůže divit,že se on tak chová.Těžko soudit jestli se jen blbě vyjádřila nebo jestli to tak opravdu bylo

terezapetrova
8. říj 2017

@dolezalovalucie tak ja ti rozumim, rozdíl jedno nebo dvě a tri to ano asi rozumím 🙂

dolezalovalucie
8. říj 2017

@terezapetrova Právě o to mi jde,že do příspěvku paní napsala,že nechtěl ani jedno a najednou mají být tři ale on má být ten sobec🙂

odula
8. říj 2017

@dolezalovalucie sobec nesobec,nebavit se s nekym nekolik dnu protoze se nechova podle toho jak si predstavuju?? (Nechme stranou tehotenstvi) vydirani,psychicka manipulace hranicici s tyranim. V prostredi kde tohle chlap praktikoval jsem nejakou dobu rostla a je to k nepreziti . Uplne to cloveka lepta. Prave kvuli tyhle zkusenosti jsem mozna prilis radikalni,ale takovyhohle darecka bych kopla do zadinky,a bezel by tak rychle,ze by si ani nevzal spodánky... 😠 pardon,ale takovyhle chovani je na bliti,at uz jsou konflikty mezi dvema jakykoliv.

dolezalovalucie
8. říj 2017

@odula Tak ona je taky otázka,jestli byl takový dřív nebo jestli až ted,nikde tazatelka nepíše jak dlouho to trvá,některým chlapům hold trvá než se s něčím vyrovnají alepokud jí sám řekl,že se má sbalit a jít k rodičům tak at přece jde a pokud se před ní schovává tak bych se taky zamýšlela nad tím jestli není chyba taky na její straně než odsoudit jen jeho,jeho chování nikdo neschvaluje ale zase házet vše jen na něj a nadavat mu pred cizima ,že je ubožák taky není v pořádku pokud si tohle o něm myslí tak nechápu na co se tu vlastně ptá.

opifka
8. říj 2017

Mela jsem neco podobnyho doma, nafuku, kterymu se nesmelo nic rict. Mame spolu teda jedno dite, ale po dvou letech mi dosla trpelivost a poslala jsem ho do haje. Sla jsem sama, uz dlouho jsem stejne citila, ze ho nepotrebuju, ze je mi ukradenej a ze je mi bez jeho scen lip. Pak me 3/4 roku nahanel vsude mozne, volala jsem i policajty, protoze zacal byt hysteticky, agresivni a vydirat. Cumel jak puk, kdyz ho odvedli, necekal to ode me. Bohuzel pro nej, ja ho znala lip nez on me. Dodnes je na podpore, na syna mi vyzivny nedava. Vidame se, ale uvedomuju si, jak je trapnej. Vcera napr prohlasil, ze by chtel kozenou bundu, ktera stoji tisice. Vubec mu neni blby, ze mi a memu manzelovi dluzi ranec za vyzivny :D

odula
8. říj 2017

@dolezalovalucie no tak - pise ze je schopen se na nekolik dni urazit a nemluvit. Coz mi prijde jako popis situace ktera trva. A jak jsem psala - mam s timhle chovanim svoji smutnou zkusenost a zkratka vim, ze tohle bych nikdy netolerovala. Prave proto, ze jsem si tim prosla. Co myslis tim - stezovat si pred cizima? na diskusi na konikovi? no - nezname ani ji ani jeho, takze myslim, ze to ani jednomu z nich neublizi. Od toho je anonymni internetova diskuse, ne? 😉

dolezalovalucie
8. říj 2017

@odula No dobře ale pokud je takovýhle tak s nim nezakladám rodinu a už vůbec ne další díte,co jako čekala.A ja nemyslela,že si stěžuje od toho jsou diskuze ale nadávat mu,že je ubožák,pokud má na něj takový názor tak prostě nechápu na co se ptá jestli od něj má odejít.

odula
8. říj 2017

@dolezalovalucie pokud vim tak to "ubozak" byl koment te situace tady na foru. Vic k tomu nemam co dodat

zuzineckah
8. říj 2017

Holky, tohle bych neřešila. Zakladatelka to buď moc dobře ví,nebo je to jedna z těch, která prostě tyhle "detaily" přehlíží a pak řeší takové "nepodstatné" věci až když je pozdě a de dacto bezvýchodně ...
Myslim si, že celá diskuze je k ničemu. Situace se opakuje, vítěze nemá a jakákoli ráda je zbytečná. Pokud někdo dokáže za daných okolností psát dotazy na fóra v tomhle duchu, pak si myslím, že není o čem...

konidana
9. říj 2017

@consta pokud se ti vyhýbá a nemluví s tebou, tak bych se sebrala a aspoň na víkend vypadla i s dětma pryč. Lepší na týden. Pak bych to sním zkusila všechno ještě v klidu probrat ... že takovéhle jednání se ti nelíbí, uráží tě, ... prostě se mu trochu sebejistě postavit, že to je váš společný problém, a že ho chceš řešit. Jeho útěk není řešení. Doporučuji i poradnu (klidně sama), ať si sama ujasníš co vlastně chceš, jak dál, ....

jitulka89
9. říj 2017

dost mi to připomíná mého bývalého, hysterka v mužském podání... nepomůže nic jen odejít..nedávno jsem i četla článek kterej na něj seděl jako ulitej. Možná že ten váš je to samé... https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/443631...

verusky
9. říj 2017

takoveho partnera jsem mela taky... otec mych dvou malych deti. syna neprijal a vycital mi ho... ja nakonec na leto odesla, prehlasila starsim dceram skolu... ale vratila se. druhy trimestr jsme jeste jakz takz v lasce a klidu prezilui, pak uz se to jen rapidne zhorsovalo, po porodu naprosto. odchazela jsem po sestinedeli