Chlap je věčně pryč...

lusinek12
14. lis 2024

Maminky jdu se sem asi spis vypovidat nebo ja uz nwm... s chlapem jsme spolu 13let mame spolu dve holcicky problem je ze chlap je porad pryc nejvic me stve ze v hospode a ja mu tak zavidim proto ze uz asi rok jsem nikde nebyla a jsem pokazde tak nasrana.. a kdyz ne v hodpode tak v praci nebo v garazi a tam se hrabe v aute.. ted jsem casto opet na OCR pac deti marodi ale zase ja on prej nemuze ma hodne prace nemuze si to dovolit ale ja si to muzu dovolit asi proste jsem zenska tak budu doma... ted jsem opet byla na neschopence ale cely tyden zavrena doma s malou a chlap opet pryc... kdyz uz je doma tak to je jako by tu nebyl... nedavno to bylo mezi nama spatny chlap se chtel rozejit prej uz to nedava a prej asi nekoho mam pac mu davam malo lasky a nemam se k nemu po tech letech nemuze po me chtit abych se mu vecne do naruci vrhala a asi nwm nejak uz nemam ani potrebu. Kdyz jsem mu teda rekla ze pujdem od sebe ze se stejnak jen hadame a takhle se v tom vztahu jen trapime najednou otocil ze o me nechce prijit a ze chce byt snama...bude pomahat s detmi takhle fungoval asi tyden byl snama jendou na krouzku pak ze to nedava casove a pak se uz na to uplne vykaslal a proste vecne nekde lita a vraci se vecer.. takze jsem porad s derma sama.. nejhorsi je ze jsem z toho vseho tak spatna smutna proste celkove me ten zivot proste nebavi... a citim se tak strasne sama.. :(

berenika39
14. lis 2024

@lusinek12 Buď pryč ty a on s dětmi.... tady máš pro děti vše připravené, uvařeno, vrátím se v tu a tu dobu. Jdi cvičit, na kafe s kámoškou, cokoliv.

malytlustyhroch
Autor odpověď smazal
Zobraz
cherie24
14. lis 2024

@lusinek12 já bych si víc dupla teda. Postavit ho před hotovou věc. Třeba v úterý od 5 jsi pryč, on hlídá. Podle mě by to mohlo pomoct i s tím projevováním lásky. Je logické, že se mu nevrháš do náruče, když jsi na něj naštvaná, že je věčně pryč. On hlídá, ty si užíváš, pravidelně. A říct mu, že se bude věnovat v určitý čas tobě, dětem, rodině, namísto svých zájmů. Pár hodin tomu obětuje. Žádné doprošování, hádky, vyčítání, že on může a ty ne. Oznámit mu jasně danou věc.

j.a.n.i
15. lis 2024

Udelat jasny rozpis, kdy jde za zabavou on a kdy ty. A ideálně sehnat hlídání a mit cas, kdy jdete za zabavou oba spolu, bez dětí.
A klidně k tomu rozpisu dodat, ze bud se bude dodržovat, nebo vážně odchazis.

dashyyy
15. lis 2024

@cherie24 přesně a čím dřív si zvykne tím líp.. já jsem začala chodit cvičit ve třech měsících mladší a prostě v úterý v pět jdu, budu pryč dvě hodiny a nazdar.. neřekl ani slovo, navíc rychle pochopil, že se vracím odpočatá, usměvavá a vyklidněná, což je velký přínos pro celou rodinu i jeho samotnýho 😀

alena781
Včera v 06:24

@lusinek12 já mám opačný problém.muj chlap je skoro furt doma, dělá i z domu,ani nikam nechodí,leze mi to strašne na nervy.. soukromí nula,pomoc v domácnosti 0..☹