Chci se vypovídat

roxanalit
5. črc 2022

Chtěla bych se svěřit zkráceně se svým životním příběhem. Manžela jsem poznala kdy byl ve výkonu trestu, po propuštění jsme začali spolu nový život. Po dvou letech jsme se vzali a narodila se nám dcera. V lednu kdy začaly problémy jsem zjistila, že jsem těhotná a vše nabralo síly… Začaly finanční problémy, manžel nebyl doma, hrál automaty, bral drogy, nestaral se, nechal mě doma bez aut s dcerou jako ve vězení. Stále mi opakoval, že bude mít peníze ať vydrzim a stále byl pryč. Jednoho dne mi donesl tašku s věcmi a řekl dvě slova. Vzhledem k situaci nechci popisovat o co se jedna. Byla jsem už zoufalá a začala pátrat aby se mi potvrdilo co jsem si myslela a abych otevřela oči. Dostala jsem se mu do Google účtu kdy jsem viděla fotky a potvrdilo se mi, že tráví čas s jinou ženou (dle jeho slov za účelem peněz) a taky ze mi cele měsíce lhal a psychicky týral. V zájmu zdraví a bezpečí mě, dcery a bobka co nosím pod srdcem, jsem ho šla udat na PČR. Byli rádi ze jsem to udělala, jelikož manžela už několik měsíců sledovali. Dostala jsem na par hodin ochranu a pomohla jim aby manžela našli a zatkli. Po mem svědectví a manželově “přiznání” byl vzat do vazby. Ani nevíte jaký kamen mi spadl ze srdce. Konečně jsem se mohla nadechnout. Nenávidím ho z celého srdce, tolik mi ublížil. Ve čtvrtek jdu za nim na návštěvu jakožto manžela abych mu řekla co potřebuji ohledně rozvodu, děti… Vím, ze si za to svým způsobem mužů sama, byla jsem hloupá. Prodavam dům kdy chci doplatit všechno co musím a začít nový život v jiném městě blíž k rodině. Vím, ze to budu mít těžké co se tyče hledání partnera se dvěmi dětmi i když je mi 25 let. Každopádně se mi ulevilo, dochazim ještě na psychiatrii kdy jsem měla psychické problémy - z manžela. Jsem definitivně bez prášku a konečně klidně spím. Nezajímá mě nic jiného než zdraví a štěstí moji dcery a druhé co se má narodit. Jsem vyléčená a poučená na cely život. Raději zůstanu sama než mít takového manžela. Každopádně 8 let má jistých. Je mi teď velkou oporou rodina co mi pomáhá a jsem rada, ze jsem poprvé udělala něco, co jsem cítila ze udělat musím.

misa31081988
5. črc 2022

@roxanalit nooo to je příběh ......popsala jsi svůj příběh velmi stručně , bez podrobnosti. Proč jste si pořizovali druhé dítě ,když začal dělat takové věci......každopádně nemá nikdo právo soudit tvé rozhodnutí. Jen nechápu ,pokud jsi vyrovnana, píšeš ,že tě nezajímá nic krome zdraví dětí ,což je super a dobře.....takže názor všech zde , nemá váhu , na nic se neptas. Za mě si udělala dobře ,že jsi ho nahlásila........jsi v tomhle úžasná.

nikoulinka
5. črc 2022

Dobře jsi udělala! Věřím, že jít proti vlastnímu manželovi a otci dětí, je ne pro každého jednoduché. Ale ty jsi to zvládla! Máš to dobře promyšlené i do budoucna. Přeji tobě, i dětem, ať se vám daří a ať už užíváte klidu 🙂

cikitkapb
5. črc 2022

Jako jo, máš to těžký, a teď to o nic lehčí nebude. A snad ti to pomohlo, když jsi tady stroze rozjela zvědavost na plné obrátky.

zlataberta
6. črc 2022

Každý z nás dělá chyby....myslím si, že jsi poučená do dalšího života....jsi statečná, že jsi to všechno dokázala...přeji tobě a tvým dětem do budoucna jen to dobré....🍀 a máš štěstí, že máš takovou rodinu.

alcaalca32
6. črc 2022

@roxanalit pokud můžu 'poradit', odstehuj se co nejdál,neříkej mu,kde bydlíš a zamez styku s dětmi. Nenech se ukecat,že se změní. Nezmění! Podobná zkušenost, tak vím.. Drž se. Věřím tomu,že to zvládneš a budete se mít s dětmi hezky. Bude to náročné, ale nejtěžší věc jsi už udělala-nahlasila jsi ho. Držím palce

ilema
6. črc 2022

@cikitkapb no já nejsem drbna, tak nepotřebuji znát miliardu podrobností. Spíš udělala chybu, že sem napsala, zdejší skupina dokonalych super žen, které v životě nešláply bokem a nikdy nesešly z cesty za svatozáří, jí to dají sežrat, to zas bude keců typu, proč si s ním dělala druhý a kdesi cosi...
Jinak zakladatelce gratuluju k prozření, ke správnému rozhodnutí a do budoucna je snad poučená až až a už bude opatrná. Držím palce.

cikitkapb
6. črc 2022

@ilema Taky nejsem drbna, jen jsem od přírody zvědavý člověk. 😅 Drbny ventilují nabyté informace dál, tu potřebu já nemám. A zakladatelku nehodlám soudit, je si sama vědoma chyb, které udělala, a to je moc dobře. Tady je hlavně spousta těch, který se snaží druhejm „otevřít oči“… Jako kdyby to někdy fungovalo. Když se tady zásadně píšou jen půlky příběhů.