Ahoj. Prichazim za vami s prosbou o radu nebo i pro sdileni vasich pribehu, pokud jste se potykali s tim samym.
Pred pul rokem jsem potkala muze, uz po prvnim rande jsem vedela, ze to nebude zivotni partner pro me, ale byl pritazlivy a tak jsem si rekla, ze bychom mohli byt aspon milenci.On vsak od zacatku daval najevo, ze se mu moc libim a ze by rad, kdybychom to zkusili.Ja vedela ze to nepujde, l a tak souhlasil ze se budeme stykat jen za ucelem sexu. Jenze nastala sitiace a on si nasel vaznou znamost. Poprala jsem mu hodne stesti, ale byla to pro me rana. Snazila jsem se nedat na sobe nic znat a byt zdvorila(toto vse po sms) a on mi jen odepsal ze semnou nechce mit nic spolecneho.To me zabolelo jeste vic. Kazdopadne ted jsem z toho smutna a vim, ze s nim chodit nechci, protoze jsme kazdy uplne jiny, ale styska se mi a zarlim. :,(
Nedokazu rozlustit to jeho hnusne chovani, treba v tom uvidite vic nez vidim ja.
Co asi, život jde dál, on se od tebe chce úplně oprostit, když, jsi mu v podstatě řekla, že je ti dobrý jen na sex, ale víc od vztahu nemá čekat. Tak si našel ženu, se vším všudy. Ty teď nemáš čeho litovat a žárlit, vždyť si to tak chtěla.
Vsak od zaciatku si ho nechcela. Teda aspon tak som to pochopila a vzhladom nato ze on hladal vazny vztah nakolko chcel ho mat aj s tebou ale pristupil (docasne) len k tomu, ze budete milenci sa dalo ocakavat, ze ked si najde ten vzhtah nebude svoju novu partnerku podvadzat. Na tvojom mieste by som si tiez nasla niekoho s kym chces mat vazny vztah alebo ak nie tak aspon niekoho kto tiez nechce vztah a chce byt len milenec.
Když se obě strany domluví, že budou jen "kamarádi s výhodou", tak vše je ok. Jenže pokud jedna strana čeká víc a není šance, že by se něco změnilo...tak se na to vykašle a hledá dál. Logika věci...
Ano, to vsechno ja chapu,ale ja mu napsala ze mu to preju a at mu to vyjde a on mi jen hnusne odepise ze semnou nechce mit nic spolecnyho.To jsem si fakt nezaslouzila 🙄
Je s ni mesic a ja jsem mu jednou blbka opila psala a on ji nazyval snoubenkou.Po mesici? 🤔
Stykali jste se za ucelem sexu. To on uz ted nepotrebuje, a nechce, abys mu kazila jeho novy plnohodnotny vztah. Jako mohli to napsat zdvorileji, ale to je tak vse. Dela jak nejlip muze
Nechala bych ho uplne být, nepsala mu, nic. Možná si ho vymaž i ze soc.sítí,ať nemusíš sledovat jejich příběhy, fotky...on tě ve svém.životě již nechce, přijmi to hrdě a jdi dál
Psala jsem mu jednou opila a byl dost hnusnej, ze jsem retardovana atd...Proste se stalo no,nechapu jeho reakci.Psala jsem jen jak se ma nic hroznyho.Ale uz to neudelam.Dost se mi timhle chovanim zosklivil.
Ta bouřlivá reakce tvým směrem nemá s tebou nic společného. On si řeší sám sebe - můj odhad je, že z jeho strany budou ještě nějaké city, ale protože ví, že to nemůže nikdy mít, tak se sám sebe ujišťuje, že jsi zase takový terno nebyla... Je to klasická obranná reakce, vůbec si to neber...
@tetabeta1 ty si hlavně do toho neměla vůbec jít, když si věděla, že chce něco víc. On s tím souhlasil, protože chtěl trávit čas s tebou, ale po čase mu to spíš ubližovalo. A co si budeme, chlapi jsou ješitní a tak to řeší takhle drsně. Nejspíš tě má pořád rád a o to víc ho štve, že tě mít nemůže. Většina lidí nedokáže mít pouze sexuální vztah a většinou jsou v mileneckém vztahu aspoň z jedné strany city. Já kdysi taky byla jen milenkou, ale bohužel jsem k tomu chlapovi i tak měla nějaké city. Já souložit bez citů prostě neumím. A tak to měl nejspíš i tvůj milenec.
@anetka1701 kdyz jsem mu psala opila asi 2 tydny po tom,co mi napsal o te nove slecne mi napsal zr jsem retardovama a at si najdu nekoho na vazny vztah jak jsem chtela atd...
Presne takhle to ma moje kamaradka, vazat se nechce, je samej milenec, ale beda jak si milenec nekoho najde a s ni to ukonci.
Prosím tě, co řešíš? Měla jsi ho jen na sex, zbytek ti může být ukradený, číslo si vymaž a dej mu pokoj. On v tom měl zřejmě ze začátku i city a doufal, že změníš názor..to jsi neudělala, zřejmě mu to ublížilo a tak odkráčel za lepším. Protivný být nemusel, ale holt to tak je, když má někdo zraněné srdce. Udělal blbost, že do toho s tebou vůbec šel, pokud tě chtěl měnit. Ty teď ale nemáš žádné právo cokoliv soudit a hodnotit, sama jsi to tak nastavila. Připomínáš mi dítě, kterému někdo sebere hračku. Vzchop se a nevrtej se v tom. Taky bych ti asi nepsala nic extra milého;)
Ono je asi ve finale jedno, jestli se chces vazat nebo ne.
Ten problem mate ve finale stejny.
Dela vam dobre, ze je o vas zajem i kdyz vy ho nemate a kdyz opadne, tak to nemuzete prenest pres srdce.
Jo a jeste me tak napadlo, jestli mu na to tvoje opilecke vypisovani neprisla ta pritelkyne a proto ti dal tak razne najevo, ze ho mas nechat byt. Nebo to psala rovnou ona.
nebo ta zprava zacinkala v nevhodnou chvili 😅 asi bych svemu byvalemu milenci taky vynadala, kdyby mi psal navrhy zrovna ve chvili, kdy jsem se svoji cerstvou znamosti 😀
@tetabeta1 tak to psala ta holka a ne on 🤷♀️😅
@exbordelar jaky navrhy?Jedine co jsem napsala bylo Ahoj jak se mas?
A co ti psala ona?
Rozluštila jsem to že jsi ranila jeho city a že mu máš dát pokoj. . .