maminky je tady nektera, ktera ma jedinacka 5 let a vyse a snazi se o druhe detatko? zajimalo by me co na to vas jedinacek,jestli sourozence chce tak, jako nase a nebo ne ??? ja uz to po tech dvou letech zacinam pomalu vzdavat.. spise se snazim soustredit na jine veci- konicky, prace...
Mají rozdíl 9 let 😊sourozence si dcera přála.Maji se radi i se dost provokují prostě klasická sourozenecká láska 😂
Prcek strašně chce sourozence, už cca dva roky nám pořád říká, jak nechce být sám, je mu 5 let. .. je mi ho moc líto, další dítě už vzhledem k věku i zdraví nebude ☹ Bohužel ☹
My jsme bojovali o prvorozeného čtyři roky. U druhého jsem si myslela, že to půjde třeba líp. Když mu bylo kolem 3 let, začali jsme zkoušet druhé.
Takže nějaké čtyři roky a ani ťuk.
Doktorka mi nabízela umělé, ale já jsem se zařekla, že to nechám volně plynout, že umělé ani léčba ani vyšetřování ne, že už to stačilo u prvního.
Mladý občas zmíní, že by chtěl sourozence, ale není to téma dne.
Momentálně jsme dospěli k názoru, že se už rozmnožovat nebudeme.
Změnili jsme práci, která je celkem náročná, rozhodla jsem se to vzít tak, jak to je. To, že má člověk sourozence, ještě neznamená, že si s ním musí rozumět. S tím se už několikrát v okolí setkala, že nakonec cizí lidi jsou víc nápomocní, než nejbližší rodina, bohužel.
A mladýho jsme už s danou situací seznámili - že jsme sice chtěli, aby měl sourozence, ale bohužel to není věc, kterou bychom uměli uskutečnit, takže je třeba to přijmout.
možná pomůže https://www.vitalita.cz/jerab-ptaci-tinktura-z-...
a hlavně dostatek B vitamínu
přeji, ať jste spokojená rodina
@miaellen ja mam nepravidelnou MS takže bez UTG bych to vůbec neměla ten sem brala něco přes 2. Roky pak na mě asi přestal působit tak jsem si řekla o Duphason brala jsem 3. Měsíce a ejhle zadařilo se už jsem měla i žádanou co Caru,ale už nebylo třeba také jsem se snažila na to nemyslet a přišlo to nečekaně 🙂
@miaellen já podobný problém nemám, ale myslím, že by mohlo pomoci pravidelné cvičení jógy (třeba i té hormonální).
Já budu mít 7,5 let rozdíl. Malý se už těší. Čte pohádky hlásí bříško. My šli nakonec do umělého pac se po 4,5 letech furt nedařilo. Ale už sem si taky začala říkat ze Hold bude jedinacek a co. No a ket vyšel a snad to dotahneme dokonce. Přeji ať se ti zadari
Mam rozdil 8 let (planovane), syn sourozence prijal pozitivne, ale sam ho nevyzadoval. Jako miminko z ni byl nadseny, ted uz je to horsi - zlobi ho a dela mu neporadek, vztah k ni ma spis jako dospely, pohlida ji, postara se, ale samozrejme ze by si hrali atd, to ne 🙂
My máme rozdíl 5 a půl roku a hraji si spolu a otravují se,takže úplně normální sourozenci. Třetí miminko bude od mladšího 6 let,takže jsem na to taky zvědavá. Zatím teda říká na mimco, ze pořád brečí a tak . Uvidíme no. . Mam starší sestru o 13 let,samozřejmě, ze lepší by byl menší věkový rozdíl,abychom řešily stejné životní fáze,ale jsem moc ráda,ze ji mám 🙂 Takže za me radši sourozence o mnoho let od sebe než nic 😊
vsem dekuji za reakce.jsem rada, ze v tom nejsem sama.. zatim piji kontryhel, mam 3 baleno nosifolu, cvicim mojzisovku. menzes mam jako hodinky, stitnou zlazu ok,na gynde taky ok a po 2 letech nic.
Tak já jsem opravdu extrém..mám mezi dcerami rozdíl 18 let.
Holky sice jsem ještě neporodila první, za měsíc mě to čeká, ale jak tak čtu vaše komentáře, tak to nebude naposled 🙂 Koukám, že rodiny co mají dvě děti, to asi nebyla až tak volba rodičů, ale dětí 😀
@verunkanatalka no teeeeda😃
@obla jeste s tim cekam, mam uz zadanku.mam 32 let v zari, chtela jsem max do 33 let otehotnet.zkusim si v srpnu hlidat ovu testy ovulaci,kterou na sobe bohuzel nepoznam a pripadne pote uz to centrum navstivime.nevite nahodou jak to byva v techto centrech zpoplatneno? zda se plati za hormonalni profil, spermio a pripadne kolik ?
@miaellen to bohužel netuším. Ještě jsme tuto pomoc nezvažovali. Ale základní vyšetření podle mě bude zdarma. Zvláště pokud to nebude soukromá klinika a budou mít smlouvu s Vaší pojišťovnou.
U mě je to s ovulací taky na prdlajs, též ji na sobě nepoznám a hlavně mám delší a ne úplně pravidelné cykly. Užívám gynex a fertipronu v naději, že si tělo nějak poradí. Malé zlepšení nastalo.
Já budu mít děti od sebe skoro 7.let ,malá strašně chtěla sourozence a moc se těší jsem v 17tt takže u nás takto.Snažily jsme se skoro 3.roky a povedlo se a přirozeně a tobě přeju pozitivní těhotné.test 🙂😉