Čas od času mi napíše bývalý partner. Co si o tom mám myslet?

27. říj 2023

Ahoj,
chtěla bych poprosit o radu/ zkušenost.

S bývalým partnerem už nejsme cca přes 10let. Nerozešli jsme se ve zlém. Ale nikdy jsme nebyli nijak extra v kontaktu. Vždy když mu bylo/je ouvej, tak mi napíše. Každý máme své polovičky a děti.
Zajímá se o to jak to mám doma a jak se mi daří. Většinou je připitý a je to o víkendu. Pak začne psát, že se neozvu, že se mu nesvěřím se svými problémy, co když si oba procházíme něčím podobným. To pak vím, že ho něco trápí. Začne co by bylo kdyby. A že čím starší jsem, tím jsem hezčí. Ale jak říkám, většinou je připitý, protože ho něco trápí... V týdnu když napíšu a zajímám se jestli mu už je lépe, tak skoro ani neodpoví a když odepíše, tak jak kdyby mi vůbec o tom víkendu nic nepsal. Jen takové, jojo už mi je dobře.

Vůbec nevím co si mám o tom všem myslet. Nějakou dobu už to trvá.

Předem děkuji za reakce.

Hezký zbytek dne.

emillyhk
27. říj 2023

Ignorovala bych ho. Netvrdím, že je špatné být v kontaktu s bývalým, ale tady mi to nepřijde úplně dobré. Co ti to dává? Sama vnímáš, že se ozývá, jen když jim to doma neklape. Podle mě si psaním s tebou jenom zvedá sebevědomí, o tebe mu vlastně vůbec nejde.

reeeza
28. říj 2023

@emillyhk taky to tak vnímám 🤷‍♀️ To že se pak v týdnu už neozve, to není ok. Nechceš ho už prostě odstřihnout a přenechat jiné jaho ex 😁? Jak bylo řečeno, nic ti to nedává, akorát to v tobě hlodá. Tohle už přece nemáš zapotřebí 😉