ahoj,nebudu zatim vypisovat romany. jsme od sebe. co se tyce ditete tak nejak se umime dohodnout a tak nejak to funguje. ale jelikoz vi,ze uz nema u me po tom vsem sanci a ze uz ho mam fakt na haku. tak se rozhod mi znepříjemnit zivot aspon tim, ze mi naschval nepohlida dite kvuli me navsteve u doktora nebo kdyz potrebuju na urad.furt jenom posouvam terminy a nic z toho.pul roku spozdeni diabetologie,rok stitna zlaza.a to se mi ted pridaly dalsi potize. je jediny kdo muze hlidat. nemam nikoho v okoli, kdo by mi zvladl na pul dne hlidat. jak byste to resily? neni na to nejaky zakon nebo tak neco? uz sem z toho zoufala.chci mit vysetreni uz za sebou,kor kdyz se to zhoršuje.nic vic achjo dekuju
@faktnevim11111 ke všem doktorům a na kontroly jsem chodila i s dětma, a to mám manžela i babičku, ale prostě zrovna nehlídali. A úřady úplně v pohodě. Chápu že třeba rentgen s batoletem opravdu nejde, ale i tak se dá domluvit na místě, že někdo chvilku pohlídá (sestra, jiný pacient)
To jako fakt? Prostě vezmi dítě s sebou, ne? Nebo potřebuješ nějaké vyšetření za hospitalizace?
A prestan trollit.Takhle blby totiz nikdo byt nemuze.
Souhlasim s vyše napsanym .... vzit ditě sebou tě nenapadlo?🙄
Zákon na hlídání dítěte? 😅 Tak ten byl dobrej.
Hodne blba vymluva na to,ze kvuli tomu,ze ti ex nepohlida dite nemuzes k lekari..Kdyby ti slo o zivot budes cekat nez ti nekdo pohlídá dite,nebo ti to v hlave sepnes a vezmes ho sebou??Jako promin,ale tohle? Nebudes ani prvni,ani posledni kdo prijde s ditetem..Vzdy se da nejak domluvit..
To si rychle zrušila účet...
@faktnevim11111 já chodím s dítětem k lékaři pořád 🤣
@faktnevim11111 Jak bych to resila? Zacala se chovat jako dospela a nehazela svou neschopnost na ex.
@faktnevim11111 děti chodí vzasadne vždy semnou nemám možnost hlídání
@faktnevim11111 : já mám tři děti , 2,5let syn a dvojčata 5m a stíhám vše... Nechápu že třeba známá s jedním dítětem ještě nebyla na gyn po šestinedělí a to má hlídací babičky atd. Samozřejmě gyn, zubař je horší. Mám velmi urputného syna a vše zvladame 🙂 . Na úřadu dostane kukuřičné kroužky a pití. Holky v kočárku a já vyřizují ... Paní je chudáček, je mi ji moc líto ...
@faktnevim11111 vem dite s sebou proboha