Ahoj všem,
včera jsem běžela závod, byla tam spousta lidí. Běžela i přítelovo ex, která mi dlouho dělala zle - už spolu více jak rok nejsou, my s přítelem jsme začali chodit ale měsíc po jejich rozchodu - předtím jsme spolu nic neměli. Musela jsem vytrpět spoustu urážek a stalkování, ale to je jednou brala jsem to, že je to pryč a už se nad to povzneseme.
Přítel tam semnou jel, ale museli jsme být celou dobu schovaní za záchodky, protože ona tam přijela i s rodiči.
Nebyl ani na startu. A když jsem dobíhala do cíle, na třetím místě (dala jsem do toho vše), tak nikde nikdo. Ex tam stála, ale prostor byl velký a mohl si stoupnout tak, že by nebo vedle ní, ale stále by na mě viděl. Ona totiž běžela v jiné kategorii a jiný čas, semnou pk bezel její nový přítel a ona mu fandila. Tak jsem dobehla, rozdýchávala to, volala mu, ať přijde, že jsem v cíli. A musím? A pak jsem tam na něj asi ještě 2 minuty čekala. Prý si četl twitter. Já jsem doběhla opravdu hodně dobře, ale bylo a je mi tak nějak smutno, že jsem to neměla s kým sdílet ... Ještě teď mě to mrzí a nevím, jak se toho pocitu zbavit ...
Tak ja vzdy běhala kvůli sobě a svým dobrým výsledkům. Chlapa jsem v cíli měla málokdy q nevadilo mi to
Jestli te to mrzi, tak mu rekni, ze te to mrzi a prala by sis, aby tam priste byl ex neex.
Mě by to teda mrzelo a Vlastě vůbec nechápu proč tam nešel to je to mezi nima tak našponovane že ji nechce ani vidět , nebo se stydí ? Ptala ses ho na pravý důvod proč tam nešel ?
Rekla bych, ze by mi neslo ani o tom, jestli tam nekoho potrebuju nebo nepotrebuju, ale ze se proste nechtel ukazat. Tak jako jsme jednou spolu, tak co se ma co schovavat.
Proboha kolik mu je, ze se schovává před ex a jejími rodiči? To není otázka do vzduchu, opravdu by mě ten věk zajímal, jelikož dospěly chlap to být snad ani nemuze…
Někteří chlapi jsou fakt niemandi... Tady jsou komentáře zbytečný
@pabka Ono to zni fakt detinsky, ale me podobne veci delal 46 lety byvaly 🙂)) proto uz je taky byvaly…
tyjo ,kolik vám je let?🙂
Ženský na věku vůbec nezáleží ,vám by to vážně nebylo líto že člověk kterého milujete s váma nesdílí vaši radost / úspěch jen proto aby tam nebyl s ex ? Já nevím zkuste se vcítit do podobné situace 🤷 Mě asi nejen že by mi to bylo líto ale byla bych teda i slušně naštvaná . Jiste že jsou na světě závažnější věci ,ale že by se vás to nedotklo nevěřím.......... Ale asi záleží i na povaze člověka a to pochopí jen člověk se stejnou povahou
@nikjean opět o věku to vůbec není , co když si prostě chtěla pokecat a chtěla jen vědět jestli by to bylo i jiným líto nebo je prdla na hlavu , co když okolo sebe prostě nemá( kromě partnera ) s kým si pokecat . Jasně že ji ta informace že i jiným by to bylo líto je naprosto k ničemu ale fakt lepší si takhle ,,popovídat,, a nedusit to v sobě. Já na tom prostě nevidím nic špatného i kdyby zakladatelce bylo ja nevim 40 . Ale připomínám asi je to o té povaze ......
Zase řešíš EX a běh? 😀