Ahoj, možná se chci jen vypovídat, možná chci najít podporu či odsouzení. S manželem jsem skoro 15 let, mame 3,5 letého syna o kterého jsme se snažili opravdu hodně dlouho a musela proběhnout i operace. Po narozeni syna se to doma všechno pokazilo. Měla jsem pocit, ze všechno zvládám, ale manžel ten pocit neměl. Neustále mi vyčítal, ze je doma bordel a ze nic není uděláno. Ale to, ze nas syn prospival a byl spokojený neviděl nebo nechtěl vidět. Začal mi i říkat, že jsem v posteli jak prkno a ze si někoho najde jestli se nezměnim. (Syn v noci vstával minimálně 2x za noc a přes den nespal, tak jsem prostě na sex neměla tolik náladu, ale nikdy jsem si jako prkno nepripadala). Snažila jsem se na všem pracovat, ale bylo to málo. Jednou kdyz jsme jeli na dovolenou k moři, tak jsem usnula brzo a v noci mě vzbudilo svetlo od mobilu. Tak jsem chvíli zkoumala, co se děje a pak mi došlo, že si manžel s někam píše. Zeptala jsem se ho, s kým si píše, chvíli se snažil zapirat, ale pak přiznal, že je na erotickém chatu. Bylo mi to líto, že se starám o syna a on si musí vypisovat s někým jiným místo toho aby si mě vzbudil. V tu chvíli se mi udělalo hodne smutno a rekla jsem si, ze si mě neváží .. v hlavě se mi zrodili myšlenky, že mě určitě celou dobu s někým podvádí a ze si mě nezaslouží. Několik měsíců na to jsem potkala fajn muze, sedli js9me si, povídali si.. a v tom začal nás románek, který trval skoro rok.. oba jsme to v průběhu vždycky chtěli ukončit, ze nechceme rozvíjet rodiny. Povedlo se nám spolu i otěhotnět ( na to, ze jsem neplodna, tak to byl opravdu sok) dítě jsem si nechala vzít, protože jsme neměli dořešenou minulost. Rikal mi, že se mnou chce být a ze budeme žít spolu. Přišli do toho Vanoce a vše se změnilo, řekl, že to te malé holce nedokáže udělat a že zůstane v tom vztahu. Já doma rekla manželovi všechno a on mi řekl, že když s ním prestanu být v kontaktu, tak to nějak zvládneme. 8 měsíců jsem se opravdu snažila, ale on me bral jen jako pannu na sex, žádné pohlazení, obejmuti, když jsem mu položila ruku na nohu, tak mi ji odehnal. Vzdala jsem to a milenci se ozvala. U něj se vše změnilo a říkal, že těch 8 mesicu bylo beze mě strašne. Teď po mně chce, abych to s nim zkusila. Manžel ví, že jsme zase v kontaktu a řekl mi, že se mnou zůstane jen kvůli dítěti , ale at od něj necekam žádnou náklonnost. Mám poslechnout srdce a nebo zůstat ve věcné nenávisti a nemít žádný fyzicky kontakt, který potrebuji? Vím, že je to dobrý táta, ale se mnou nechce mít nic společného. Bojím se, ze mě dítě bude trpět, když odejdu.. ale to je jediný důvod, proč s ním chci zustat...
Udelala bych to presne jak pise maminka vyse.
A milenec má taky rodinu? Jestli jo to bude charakter teda, no ale ty jsi tím pádem sobecká taky, myslím z pozice k jeho rodině. Nicméně, teď bych rozhodně nebrnkala na struny jinému chlapovi. Prostě odejdi od manžela a žij chvíli sama, srovnej si co a jak a děj prostor i milenci. Pokud uteče od manželky, tak ať ví, co chce a hlavně nebude nasazovat své ženě parohy...porad a z tebe dělat krávu....I když takový pak může nasadit ty parohy i tobě, protože člověk co podvádí blízkou osobu, nemá moc zábrany to udělat znova, to je holý fakt....vsak jsi toho příkladem...O tom že tvoje manželství je nefunkční a že tvůj muž je Č....k, o tom žádná, tam je to asi jasné. Takže hodně štěstí.
@orisek56 ne, milenec už dávno s přítelkyní není.. nebyla to ani jeho holka, byla to holka te jeho přítelkyně. Ale on ji opravdu měl a ma strasne moc rád (tu holcicku), z toho důvodu dal předtím přednost jim. Říkal, že se rozhodoval rozumem a ne srdcem... a ano, vím, že jsem spoustu věcí podelala a můžeš si o mém charakteru myslet cokoliv, ale občas se tomu nedá úplně porucit... neobhajuji se.. vubec.. celou dobu si říkám, že jsem strašná matka, která tohle dopustila, nemam se za to ani trochu rada... proto i řeším, zda zůstat s manželem a byt rada, ze je mě dítě spokojeně. Nebo odejít a dítěti zničit život...
@malablaznivaholka Bude syn šťastný, když zůstaneš s manželem? Bude mít oba rodiče pod jednou střechou, to je tak všechno. Když spolu budete komunikovat jen kvůli chodu domácnosti a péče o syna, jinak se ignorovat to bude horší.
Když odejdeš, milujícího tátu mu přece nevezmeš. Musíte najít kompromis, aby se dostatečně vídal s oběma. Pro dobro syna klidně střídavou péči jestli to půjde.
Jestli ty se považuješ za špatnou mámu protože sis našla milence a odejdeš od chlapa, tak i tvůj manžel by musel být špatný táta protože nepracoval na vašem vztahu a radši vysedával u sexchatu.
Můžeš selhat v manželství, ale ne jako rodič.
@malablaznivaholka ale já tě neodsuzuji, jen suše konstatuji co si myslím, to je rozdíl. Jaký, si to uděláš, takové to máš. Jen říkám že by jsi opravdu měla nejdříve žít chvíli sama a srovnat si život i s dítětem. I tak toho bude na toho spunta hodně. Jestli se ptáš, jestli zůstat sanzelem, tak asi jasné sama cítíš, že tady už moc cesta není. Už jen z toho důvodu jak slovně si ublizujete a vlastně i činný. Pokud muž řekl, že s tebou jen kvůli dítěti, tak to většinou myslí vážně. Zas chlapi jsou v některých věcech drsne upřímní a v některých ne, ale pokud řeknou tohle, tak to většinou myslí drsne vážně. Takže je ti jen na tobě.
@malablaznivaholka od manžela bych odešla určitě.. Však ti sám potvrdil, že vztah je v podstatě mrtvý... Zkuste dořešit minulost a pokud k sobě s tím mužem patříte, tak nějakou dobu počká.. Myslím, že to bude lepší i pro rozvodové řízení, aby tvůj manžel nevytahoval nějakou špínu.. I když kdo chce psa být... Takovým,, manželstvím '' stejně synovi žádný dobrý příklad nedávate..
Manzel je vul ale milenec nebude o nic lepsi. Odmitne te kvuli pritelkyni, s kterou ani nema rodinu, kdyz mohl mit s tebou svou vlastni. Dohodnete se, ze to doma vysypete a on si to rozmysli, zatimco ty to udelas a nakonec s ni stejne neni. Nemuze bez tebe zit, ale rekne ti to, az kdyz se mu ozves ty….Uz bych mu neverila a rozhodne bych neodchazela s vidinou, ze s nim te ceka to prave stesti. Tak jen bacha abys pak nedopadla tak, ze budes mit x deti s ruznymi tatinky 😀
@michaela666 jako rodič opravdu nechci selhat...
@orisek56 ja si právě taky myslím, že to myslí vážně.. a v tom ja opravdu nedokážu zit:(
@irmamala on to doma ale řekl, že má mě.. řekl jí všechno.. jen kvůli té malé holčičce to nedotáhl, protože ji má rád jako svoji.. a on se neměl jak ozvat.. zablokovala jsem ho úplně všude a ukazoval mi, že mi psal/volal.. ale ke mně se to nikdy nedostalo..
@malablaznivaholka Jestli nechceš selhat, tak buď upřímná k tomu dítěti a sama k sobě. Zůstávat v nefunkčním vztahu je naprosto zcestný, protože to nejvíc odsere právě to dítě. Chceš aby vidělo, že je v pořádku, že se máma a táta nemají rádi? Jak se asi pak bude on chovat ke svým partnerkám?
Odešla bych od manžela, ale určitě ne k jinému chlapovi. Nezvládla bych žít v mrtvém vztahu jen kvůli synovi. I on bude cítit, že je něco špatně.
Najdi si vlastní bydlení, vyřeš si s manželem záležitosti kolem dítěte a majetku. S "milencem" se scházejte pokud možno bez přítomnosti malého a až budeš vědět, že je to na správné cestě, pak bych je teprve seznámila.