Ahojte,
před týdnem jsem se rozešla s přítelem Tomem po 5 měsích (on 29, já 27 let).
Od začátku jsem tušila, že to není ono, nezamilovala jsem se. Neměla jsem dořešené vztahy z minulosti. Ale nabaloval mě usilovně a já si řekla, že to zkusíme.
Byla jsem s ním spokojená, všechno skvělý. Já díky němu získala zpět sebevědomí a klid na duši. S ním jsem byla opravdu v klidu a cítila se v bezpečí a uvolněná a hlavně co se týče fyzického kontaktu, tak jsem se přestala stydět, dokázala jsem s nim blbnout jak malá holka občas.
Jenže jak šel čas tak mě asi dohnala v hlavě myšlenka, že to asi není uplně ono, že ho asi nemiluji, něco mi bránilo se k němu nastěhovat, možná strach? Taky už chce děti v blízké době. Já myslela, že taky, ale chci??
Hodně pochybností a do toho stále myšlenky na jednoho bývalého ( kamarádi 6 let, ale zvláštní energie mezi náma je, akorát si užívá hodně jak drogově tak i s holkama), ale něco mě k němu furt táhne. Ale zda to je srdíčko nebo jen jaká si energie/chemie/spontálnost? On mě nechce trápit, nechce se vázat ale zároveň jsme si vyznali lásku…
Ale prostě nemám v hlavě jen toho Toma…což u bývalého vztahu jsem měla.
Musela jsem se s ním tedy rozejít, nechtěla jsem mu dál ubližovat. Ale teď až mi došlo, že mi fakt chybí, že jsem mu nedala dost prostoru se pořádně poznat a třeba se ještě objeví k němu láska? Nedokážu se zbavit věcí od něj, necítím to tak.
Jetě se uvidíme kvůli opravě auta.
Chtěla bych si odajfkovat bydlení uplně sama a změnu práce.
Tak myslíte, že mu mám dát volnost a sobě taky a být sama a splnit si ´´sny´´?
Nebo se k němu vrátit ale nebrat to tak rychle a jít bydlet sama a pak se uvidí?
Byt tim Tomem, poslu te do prdele.
Ani jeden, buď sama
Vztah s feťákem...to jako fakt?? Určitě ani jednoho, Toma nech nějaké, která ho bude milovat. Pochybuji, že teď by ti něco přeplo a byla by z toho láska jako trám, spíš ti teď po rozchodu prostě jen chybí...
@lichozroutsudy divim se, že už to neudělal…
Nedokážu pochopit, že tak dokonalej kluk + máme společný zájem auta, tak nedokážu pochopit, že mi dělá problém s ním něco budovat a milovat ho…
mohla jsem u něj i pracovat. Ale jelikož jsem nevěřila našemu vztahu tak jsem vycouvala.
Pro me ne ...pokud ze zacatku chozeni nejsem ze vztahu hotova a nemam motylky v brise pri zprave nebo puse ...neni to nic pro me
Jsi ted sama tsk ti hlava rika ze se mas vratit ...ale je to blbost...
Buď teď sama a dej se do pořádku. Srovnej si minulost, srovnej si život, buď sama sebou, poznej sama sebe a nauč se věřit sobě i druhým. Zbav se strachů. Měj se ráda.
Vztah není jen o chemii, ale i o respektu, spolehlivosti, důvěře atp...to ti ten první zřejmě nedával, zasloužíš si víc než to ( říkala jsi že si dost frčí na drogách a holkách), tak neblbni. Skvělý sex a chemii zažiješ i s jiným ( byť to třeba bude jiné). Nesrovnávej jednoho s druhým.
Ten druhý je pro tebe třeba vhodnější. Ale asi je moc hodnej. Ty asi potřebuješ trochu hajzla co si tě neváží abys cítila chemii...
Proto píšu: srovnej se a začni si věřit a mít se ráda. Pak tě začne rajcovat i někdo kdo je na tebe hodnej.
@anna4444 Alkoholik se nikdy nevyléčí.....a je to v genech, možná proto ty drogy.
Od cloveka,co jede v mariuhane a jinych drogach a navic jeho otec alkoholik bych utikala hoodne daleko. To nema budoucnost. To je akorat o pruser.
Zvláštní energie mezi tebou a drogově závislým? Ve 27 bys už mohla mít rozum, protože tohle nemá budoucnost. My nevíme, zda se ve vztahu dostaví láska, to nikdo neví.