"Adopce" babičky v Karviné a okolí - hledám parťačku na pokec

calvac
22. lis 2018

Velmi rádi bychom do rodiny naplno přijali babičku (klidně i s dědečkem), kteří by se rádi věnovali našim dětem. Babičku máme jen jednu, ale s dětmi nechce trávit čas. Druhá babička o děti zájem nejeví. Jsem velice často s dětmi sama, takže i já bych uvítala "parťačku" na pokec. Cítím, že jsou mé děti o prarodiče ochuzeny. Ráda bych jim nabídla možnost prožívat chvíle s babičkou, která jim chybí. Rádi bychom se tedy rozrostli o nového člena rodiny, kterým by se stala babička. Jsme z okresu Karviná.

martinahy
23. lis 2018

Pokud máš fb, existuje skupina HLEDÁM, BABIČKU, DĚDU A VNOUČATA. Osobně jsem tam nikoho nehledala, tak nevím, jestli se někdy někomu podařilo najít, ale můžeš to zkusit 🙂

calvac
autor
25. lis 2018

@martinahy Dekuji moc,FB nemam kvuli sve praci. Jen jsem videla,ze tady na MK obcas taky nekdo babi hleda,tak jsem zkusila. Nebude to vubec jednoduche. Babi nam moooc chybi.

martinahy
26. lis 2018

@calvac Držím palce při hledání 🙂

calvac
autor
26. lis 2018

@martinahy Dekuji moc.

krajta21
17. říj 2019

Hledáme (já a přítel) náhradní babičku a dědečka, pouze nekuřáky, nebo jenom babičku. Někoho komu chybí rodina a péče a radost s vnoučaty. Z Ostravy a okolí.

123babi
22. dub 2020

@calvac už to asi není aktuální?