Ahojte, je mi to trapný.. budete si myslet, že neumim vařit.. tak se radši chci schovat 😀😔
Dnes jsem delala zapecene brambory s kurecim a smetanou. Klasicky pekáč s vikem, 2 Smetany na vaření jsem dala.. 175 st a 60 min pekla, brambory ještě nebyly tak měkké, tak jsem pekla 75 min raději a pak dala ještě sýr.. no vyndam je a smetana je na kousky a tam hromada vody, opravdu žádná smetana a je jen na kusy.. .. nikdy se mi to nestalo.. nevíte co to a zda to normálně mohu jist?
Diky!!!😀❤️
@martiniquest Chutnala jsem a dobrý to je😀 jen se bojim jestli se třeba ta smetana nezdrcla a já se pak neotravim😀
🤣 mas pocit, ze zdrcnuta smetana je zivotu nebezpecna? 🤣 Zdrcnuti rovna se vysrazeni bilkoviny, tj. oddeleni bilkoviny z homogenni smesi. Akorat to zmeni sve fyzikalni vlastnosti.
@martiniquest Uf dekuju 😀
obcas se mi to taky tak podari 😀 tak to ted delam vzdy oddelene, v jednom pekaci brambory se smetanou a do druheho maso se smetanou. Ty brambory jsou vzdy ok a to maso je prave takhle vysrazeny, ale ja vzdy vytahnu jen maso a ten zbytek necham.
Občas se mi to stalo po smetaně v akci 🤷♀️
@aselluska V akci nebyla😏
Ja uz nepouzivam smetanu na vareni, ta na slehani to nedela
To bude i tím masem, kuřecí většinou pusti hrozně vody. Já to peču zvlášť, jen brambory se smetanou a maso extra.
Když dělám kotlety se sýrem, tak to vypadá přesně stejně, jak popisuješ 🙂. Je to jedlé a moc dobré.
Smetana se vpila do brambor. Maso pustilo stavu a vysrazelo bilkovinu...to bych tak dedukovala, z toho, co popisujes. Nebo se ti zdrcla ta smetana. Jedle to je. Otazka je, jestli i chutne.