Ahoj holky,
objevila jsem ve zdravé výživě rýžový dezert vanilkový, obsahující vanilkové aroma. Malé sice moc chutná, ale když k tomu přičichnu, voní to úplně po vaječném koňaku... Na netu jsem vyčetla, že vanilkové aroma má při výrobě jistou souvislost s alkoholem...
Poradíte někdo, jak to tedy je?
Nechce se mi věřit, že by v tom byla byť jen trocha alkoholu, aniž by to bylo napsané ve složení.
Malá ma alergii na BKM, proto moc široký výběr jogurtů, které může, není. A tenhle voní po vaječňáku...🙂
rumové aroma, též nemá s alkoholem nic společného, tak bych se nebála 😉
z chem.hlaiska ide len o estery...ktore sa sice vyrabaju z alkoholu, ale estery ako take uz nemaju vlast.alkoholov, su to neskodne , vonne latky...ja by som to neriesila
Podľa m§a, keď je tam napísaná Vanilková aróma- tak to bude len o chemii 🙂