Celé, vypeckované nebo rozmixované? Moc jich sice nemám, ale ráda bych je nějak "uchovala" v syrovém stavu pro malého co nejdéle. Takže kompoty, marmelády a džemy dělat nechci. Poradíte? Fakt je, že v obchodě jsem na třešňovou přesnídávku ještě nenarazila...
pro dítě nevím, ale normálně pro nás je mrazím celé, nejdřív na plechu, vedle sebe a až to zmrne, tak je dávám teprce do pytlíku (aby se daly hezky oddělit) a takhle asi budu mrazit i pro dítě
Já je měla minulý rok vypeckovane v mrazáku ve vanicce a sáčku a po rozmrazeni vypadaly dobře... 🙂
celkem dobrý 🙂 jako torchu víc blemcavý, ale jde to
Mrazím jen vypeckované a používam je pak na koláč. Chutnají jako čerstvé.
Ono podle mě záleží, na co je potom chcete použít. Já jsem dala dvě vaničky nevypeckované, to myslím jako na knedlíky, kde to nevadí, že je tam pecka. A jednu vaničku vypeckované, to vidím na nějaký koláč. A že budou trochu víc rozblemcané, to u nás určitě nikomu vadit nebude, takže se nebojím, že bych je vyhodila.
No asi bych je rozmixovala, ale vypeckvoané ručo ne. Já tak kdysi mrazila meruňky a bylo to pak na vyhození, obávám se, že třešně by mohly být podobné