Holky já i můj chlap svačíme v práci, oni v práci nemají mikrovlnku a svačiny točíme pořád dokola salámy, ýry, párky, salámy, paštiky, párky.
Poradíte mi prosím nějaké i jiné typy na svačky do práce?
Rybičky, tuňák, pěny s rybkama, šunkvá pěna, plátek pečeného masa, sem tam i sekaná, karbenátek, řízek s chlebem..
sušené ovoce, muslityčinky, zeleninový či ovocný salát, nebo takový ten instantní sladký nápoj,který nahradí jedno jídlo.
Tortila, listovy zavin se zelenim a vysocinou, spenatovy kolac, buchta s tvarohem?
Buchty ne,nevyjdou me tyhle svaci na majlant? 😀
@karinakarin26 taky zalezi, kolik casu chces pripravou svacin stravit... Za me vedou domaci bagety s ruznymi naplnemi - napr. tunakova pomazanka, hlavkovy salat, platek syra nebo pazitkova (bylinkova) pomazanka ala lucina, kolecka okurky nebo maslo, sunka, syr, platky rajcat nebo maslo, uzeny losos, hlavkovy salat, pripadne nejaky horcicovy dresink, dale jakakoli jina pomazanka, kdyz neni cas na domaci, lze i kupovana. A s sebou cerstvou zeleninu na prikusovani. na majland to nevyjde, je to zdravejsi a pestrejsi nez to, co svacite ted a casove malo narocne. Obcas lze zpestrit necim pecenym, at uz sladkym nebo slanym zavinem...
Já delám hodně sandwiche s lososem, zeleninové a nebo s proscuitem. Potom závin na všechny způsoby (houbový, špenátový, šunka sýr). Hodně se u nás rozmohly zeleninové muffiny a quiche (cibulový, pórkový, houbový, s kozím sýrem. U nás jsou totiž všichni rozmlsaní a přejezení klasických rohlíků se šunkou :D
Mňam už mi děláte chutě s těma svačinami. 😉
nějaké sendviče? šunka-sýr-pomazánka-rajče-salát??? 🙂
těstovinový salát (s paprikou,kukuřicí,sýrem - s mozzarellou a rajčaty - zelenina s kuřecími kousky, stovky variací), domácí pomazánky do bagety, calzone, někdy i jen zelenina a zvlášt dresing, buchta..